0 oy
700 göst.
Diğer kategorisinde (176 puan) tarafından

Kızlar sizde de oluyor mu? Eşim ile yolda giderKen bazen hemcinslerimi kiskaniyoRum. 

bebek gibi oluyor yüzleri. Tamam hepsi makyaj ama insan bi kendine bakiyor. Bende pek pasaklı bakımsız değilim ama insan ne bileyim tuhaf oluyor. Size de öyle oluyor mu?

11 Cevaplar

+2 oy
tarafından

Bendede oluyor canim hamilelikte biraz bosverdim bazi seyleri ama insallah eşlerimiz bizim gibi dusunmuyordur :D

(176 puan) tarafından
İnşallah inşallah  :D
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Canım takilma o kadarda esin doğallığını sever onalri gördükten sonra biZ öyleyiz mesela onlari görünce bana kurban olurum diyor :) emin ol esinde sana öyledir sen tqkma kafana:*

+1 oy
(765 puan) tarafından

Ayyy hemde nasil :D ben makyaj yapmam. Hicte beceremem. Dugunumde bile makyaj yapmadim ;D 

Disarda makyajli kizlarin yuzlerini silmek istiyorum :D esim bakmiyordur herhalde hahah bilemedim :D bak icime kurt dustu :D

+1 oy
(246 puan) tarafından

Kıskanmak değil de fazla dikkat çekici olan kişiler sinirimi bozuyor yoksa onlar gibi olmak istemem. İstesem ben de bütün güzelliğimi meydana çıkarırım ama eşim dışında kimseye güzel gözük istemem. İster evli ister bekar olsun insan her şeyini de herkese göstermemeli diye düşünüyorum. Herkesin kendi tercihi tabi ama sinir olmamak elde değil görmek istemediğim şeyleri görmek zorunda kalıyorum eşim de böyle şeyler görsün istemezdim ama artık çoğu kişi aynı ve her yerde böyle maalesef.

+1 oy
(330 puan) tarafından

Mutlaka tepki vereler olacaktır ama ben öyle insanlara biraz üzülüyorum. Kedicikler gibi makyaj yapanlara falan yazık günah ne gerek var Allah ne güzel yaratmış onu mahvetmeye. Valla ben hiç kıskanmıyorum kocam beni böyle beğeniyo ben de kendimi beğeniyorum. Bakımlı olmak makyaj yapmak değildir :) 

0 oy
(5,938 puan) tarafından

Bu zamana kadar hiç oyle birsey hissetmedim 

0 oy
tarafından

Olmuyor canim esim abartı makyaj yapsam bana sil doğal halin daha güzel aşkım ne gerek var şunlara bak diyor o yüzden icime dusurmem cok abartı yapmıyorum bu yüzden 

0 oy
(929 puan) tarafından

Kıskanmak değil ama dediğin gibi bende hamileliğin verdiği bişeyle dışarda değilde evin içinde salık salık dolaşıyorum dışarı çıktığımda diyorum acaba bende böyle eski formuma dönebilicekmiyim diye bi imreniyorum zayıflara falan :) 

0 oy
tarafından

Bir yere gidersek makyajsız çıkmıyorum çoğu zaman giyimeme de güveniyorum esim çok iyi giyinirsem hiç yakışmıyor bu pantolon filan diyor makyajımı silince makyajsız daha güzelsin diyor yuzum anneme çekmiş çok şükür hiç sivilcelenmedim cildim hiç bozulmadı ama makyaj yine de değiştiriyor tabi insanı 

0 oy
tarafından

yok canm ya ne kiskanicam kendine az guvenin olsun ben onlari gordugumde midem bulaniyor hatta bazen esimle istisare bile yapariz ay sunun giyinisine bak birde saclarina bak iyhh igrenx falan der guleriz :) ben suslu puslu degilim ama seytan tuyu var galiba herkes cok sever esimin arkadaslari bile bize misafirlige geldiginde nasif harika bir karin var tamda birbirinize yakisiyorsun cok iyi kadin falan diyorlar hep. ben kiskanmam tam twesine onlar beni kiskanirlar :) esimide kiskanmam :) annem hep der ya seni birakip baskasina giderse az kiskan ustune us cilveli ol falan diye bende birakip giderse kendi bilir kendi beni kaybeder derim hep. o yuzden bos verin boyle seylwri :) 

0 oy
(62 puan) tarafından

Tam tersi benimki  beni kiskaniyor seni dahada  çok seviyorum daha bir  güzel  olmuşsun diyor tabiki bende önceden  azmi  seviyordun  beğenmiyor muydun dedim tipik  kadın sorusu  =) oda Hayır tabiki  aynı ama bu çok  farklı bişey  diyor bende çirkin  ve bakimsiz  biride  değilim yani açıkçası çerkez kızıyim  ayoool =)) neyse geçen müslüm filmine  gittik tam sinemaya gircez kızın biri bakıp bakıp duruyor eşime bende sinir oldum  kız yanımdan geçerken bir çaktim valla =)) suna bak dedim yanında  sevgilisi var gözü burda deidm  duysun  die valla bende az değilim  =))

(176 puan) tarafından
He valla anam :D
(62 puan) tarafından
=DDD erkekleri  pek simartmamakta  lazım yanında  yapınca havalaniyorlar

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 774 göst.
14 Şubat 2024 Aile kategorisinde Elifmelek35 (804 puan) tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 809 göst.
14 Kasım 2023 Aile kategorisinde Karanliksanri (85 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 898 göst.
26 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 415 göst.
6 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde __ipek11 (5,155 puan) tarafından soruldu

374,668 soru

11,206,765 cevap

34,510 kullanıcı

...