0 oy
605 göst.
Aile kategorisinde (340 puan) tarafından

kızlar 5 aylk evlym il dısındaym ilk defa evıme gelecekler yalnz evim 1+1 kaynanam kaynbabam gorumcem ve 5 yasnda oglu felıyor bu durumdan braz rahatsızım sgmycakları ıcın ama kaynanam dgerlerınden 2 gun once gelcek sızce nasıl davranmalym daha once boyle basbasa kalmadkk :)) hcbır problemımız yok bu arada 

9 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Canim kendi ailen gelmis gibi davran. Eşinin ailesi olarak yabancı olarak görme. Yemek yapacağın sira anne hangi yemekleri seviyorsunuz yapmışken ondan yapalim diye sor. Saygıda kusur etme derim. Annem hep der, düşmanınız tüfeğini alıp sizin halınızın üstüne geldimi ona kötü davranmayın. Senin evini kendi evleri gibi görüp rahat etmeleri güler yüzlü ol. Kaynanamlar hep benim için bana gelirler. Esim oturur bir köşede telefona tv dalar bi muhabbet bi espiri yok. Kalkacakları zaman burda kalın nereye gidiyorsunuz diye ısrarla teklif ederim. Çünkü annemler gelince de öyle davranıyorum. 

-Reklam-
0 oy
(12,852 puan) tarafından
Sen nasıl davranırsan karşındaki de öyle davranır 1.5 senelik evliyim kayınvalidem annemden daha yakın her şeyi paylaşır anlatırım yani sen iyi sicak kanlı ol ki oda sana anne olsun canım :)
(340 puan) tarafından
Ya oyle zatende bazi hareketleri cok asiri beni geriyor yani eşime gereksiz duskunlugu var bazende patavatsz konsuyr :)
(12,852 puan) tarafından
Her erkek annesi öyle bizim ki de çok düşkün :) aman zaten uzakmış arayı sıcak tut :)
tarafından
Patavatsızlık bizim kayinvalidede  var. Ben yaşına veriyorum yoksa karsilik versem oo hergun bir tartışma olur. Ne derse desin, duymazdan gel. Misafir sonucta
0 oy
(278 puan) tarafından

Problem yoksa icinden nasi geliosa oyle oyle davran canim sseviosan kayinvalideni tabikide icten davranirsin

0 oy
(247 puan) tarafından

Canım kötü davranman için bir sebep yok misafir bu olması gerektiği gibi karşıla. evinin 1+1 olduğunu da biliyorlar hepsini salona yatırırsın bunu bilerek geliyorlar. sen yatağını boşaltacak değilsin herhalde :)

(340 puan) tarafından
Öyle olcak zaten mülteci gbi sigiscaklar :D
0 oy
(1,379 puan) tarafından

1+1 eviniz varsa bunları ailede biliyor sonuçta onlar sizden 3+1 rahat beklemicektir önemli olan sizin nasıl vakit geçirdiğiniz ve siz burdaki insanlara nasıl davranayım diye soruyorsunuz sizin bir fikriniz yokmu nasıl hayat arkadaşınızın ailesine burdaki insanların düşüncelerine göre davranırsiniz  

0 oy
(246 puan) tarafından

Yere yatak yaparsınız ne olacak. Biz köyde ufacık eve 10 kişi sığardık herkes yerde yatardı. Arada kalabalık olmak iyidir bir probleminiz de yokmuş ne güzel keyfini çıkar gezersiniz sohbet muhabbet.

0 oy
tarafından
Canim Allah ne verdiyse artik, bu durumdan dolayi sıkma canini. Kendi ailen gelince nasil davraniyorsan o sekilde davran. hoşgörü,sevecen,saygılı davran gerisi gelir. Allah yardimcin olsun :)
0 oy
tarafından

bencee surat falan yapma evlerinizde uzaktaymis ayda yilda.bi gelirler zatenn ama cokta samimi olma tabiki

–1 oy
tarafından

Canım eviniz küçük nasıl sigicklar biraz anlayışlı olsalar keşke. Normal davran bence cok hevesli oldgnu blli etme bence:)) sonra hep gelir o zaman sklrsn

tarafından
Aynen çok doğru
(340 puan) tarafından
Valla bende sürekli aramak sacma geliyor kendi ailemi ble aramam okadar bakalm ilerde nasl olacak
(340 puan) tarafından
Kaynanam kendi evinde bana hic is yaptirmaz bakalm burdada nasl olacaklar cok yoramam bende kendmi zaten :)
tarafından
Onlar nasılsa bnde öyle olurum . Bir sene birlik durdum kaynanam tüm evin işini üzerime yıkardı ve hatta okula gidip geliyordum üni son siniftm bir kere hazır sofraya rastlamadım. Şimdi evim ayri aramam öyle fazla gtmem çok çağırmam mesafe her zaman iyi.
(340 puan) tarafından
Bencede mesafe iyidir

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 599 göst.
22 Eylül 2023 Aile kategorisinde herseyguzellolacak (56 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 239 göst.
26 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 559 göst.
2 gün önce Aile kategorisinde nurr001 (1,390 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 669 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde ipek4161 (1,522 puan) tarafından soruldu

377,940 soru

11,312,603 cevap

34,745 kullanıcı

...