0 oy
353 göst.
Aile kategorisinde (135 puan) tarafından

Arkadaslar bisey sorcam. Ben 14 aylik evliyim. Esimin ustune cok duserim gecen sene kisin cok usuttugu icin hepatit oldu cok zor donemler gecirdik. Bende ozamndan beri usutmesin hastalanmasin diye hep kalin giyin vs diyorum oda dikkat etmez kendine annesi faln hic oyle dikkat etmesi konusunda yetisstirmemis bi nebze onun hem annesi hem esi oluyorum. Ben dikkat ettikce o kendine dikkat etmiyo 40 haftakik hamileyim persembe gunu dogumum var. Yakinda bebegimiz olacak hastalanma diyorum o yine bisey olmaz soguk degil deyip bazi seyleri yapmyo

 Bide esimin bunyesi ckk zayif hemen hastalaniyo kaldiramiyo hastaligi. Arti esim hastalandiginda cok kotu oluyorum o kotu duruma dusmemek icn hep pesindeyim. Bugun sinirlendim baktim atletle soguk yere cikiyo bende kizdim hastalanma diylrum kendim icin hastalanma diylrum yoksa senin icin degil artik dedim. Bu soz cok agrina gitti evet agir bi soz farkndayim ama benimde zoruma gidiyo insanin esi cocugu gibi biraksan olmuyo birakmasan olmuyo istedigi givi dolansin giysim diycem hastalaniyo yine ben cekiylrum cok nazli... hastalanmasin diye ustunede titreyince oda dedigimi yapmiyo sicak diyo bende yipraniylrum.  Artik dayanamadim bu sozu soyledim aksamdan beri benle konusmuyo soyledigin sozun nekadar agie oldugunu farkindamisin diyo bende evet bu sozu sen bana skylettin dedim tmm artik ikimizde birbirmize oyle davranalim diyo. Ben esler arasinda sayginin sevginin gitmemesi icin ugrasilmasi gerektigini dusunuyorum boyle olunca ikimiznde birbirmize karsi saygisi kalmiyor sanki. Ben kendi yerimde sinirleniylrum dikkat etmiyo diye o da dikkat etme zahmetinde bulunmuyo ama boyle laflar soyledigimde yada artik karismiycam dedgimdede zoruna gidiyo. Napayim ben simdi. Canm cok sikildi bende bunaldim insanim coxuk gibi pesinden kosuyorum. Ama kosmasamda olmiyo yine is bana donuyo.. burda suclu olarak gordugum tek kisi kaynanam o onu oyle alistirmis. Insan niye kendine dikkat etmez ya hic kendine bakmiyo:( off of kim hakli kim haksiz sizce lutfen atese korukle gitmeyin.. ben yapici bir yorum ariyorum..

4 Cevaplar

0 oy
(645 puan) tarafından

Benim eşimde evlendiğimizde pek dikkat etmezdi kalın çorap yün içlik aldım, örgü yelek yaptım sonra yavaş yavaş alıştırdım ayağında terlik yoksa kalkıp veriyorum eski kıyafetlerini bir bir ve yavaşça yok ettim şimdi benim aldığım kalın kıyafetleri giyiyor sende yavaştan fark ettirmeden yap canım çayına çaktırmadan limon falan sık  şimdi terlik ,içlik giymeden durmuyo erkekler bir ada çocuk gibi oluyo senin eğitmen gerekiyor kolay gelsin şimdiden:))

(135 puan) tarafından
Biliyorum canm ama yipraniyorum bazsn.. herseyi benden bekliyor ben soyliycek kosturcam ama o yapmayinca laf etmiycem. Simdide ben haksiz lldum ona gore. Gercekten kendimi bu konuda cok yipranmis hissediykrum sanki ona dikkat etmeye calisirken onla yuz goz oldum gibi hissediyor ve keske hic bisey yaomadan umursamaz olsaydim diyorum. Hepatit oldugu zaman doktorlar perhiz verdiler onlari yapana kadar kax kez tartistik agladim birsuru. Biraksan dert birakmasan dert kafayi tiycek dereceye gelmistim. Simdide tekrar olursa ben bebekle ona nasjl bakicam diyorum cunku doktor sguk almasin dedi. Fazla naz asik usandirri dememisler bosuna..
(645 puan) tarafından
Keşke eşin senin iyi niyetini anlasa sende onun için çabalıyorsun
(135 puan) tarafından
Aynen ona gore abartiyorum. Sonra birakincada oyle uzuluyo.
-Reklam-
0 oy
(330 puan) tarafından

İyi ama söylediğin şeyde kırılacak kavga edecek bi şey yok ki. Ben eşime hep derim hastalanınca çok nazlı oluyon yorma beni hastalanma diye. O da bana der hatta göbeğim çıktığı için montumu tam kapatamıyorum kapat çocuğu üşütcen der ha benim için demiyon yani diyince de güler seni napam çocuğumu düşünücem der. Demem o ki bu tarz şeyleri aranızda sorun yapmayın sonuçta onun kötülüğü için dememişsin. 

(135 puan) tarafından
Sinirle soyledigim icin ve gercekten oyle dusundugmu bildigi icin zoruna gitti heralde. Bende dedimki bu sozu soyletecek dereceye getirdin beni kendini sucla dedim. Simdi diyoki benim senle sorunum yok artik bana karisma yorulma. Trip atiyor. Hic konusasimda gelmiyo barisasimda ben okadar ustune dustum onlar gozukmuyoda bi soz soyledim bu hale geldik. Biraz dusunse onu nekadar dusundugumu kendi icmde yiprandigimi anliycak neden o sozu kullandigimi. Bazen kendime cok kiziylrum keske gamsiz dusunmeyen biri olsaydim belki ozman boyle olmazdi diylrum:(
0 oy
tarafından

Hakli haksiz bilemem ama belli ki kocan kırılmış. Bi şekil gönlünü almayi deneyebilirsin. belki de o ilgilenmen surekli dikkat et diye tasalanman hoşuna gidiyordur bi çocuk gibi düşün. Başka sıkıntılariniz yoksa  kocanla sana iyi davraniyorsa bence kocan üstüne düşülmeyi , pohpohlanmayi, şımartılmayı hakediyor. Sonuçta hayat arkadaşin kocan :)

(135 puan) tarafından
Dogru diyosun canm.. evet kirildi simdi sen oyle diyince dusundum evet gercekten hak ediyo aslinda pohpohlanmayi dikkat edilmehi.. ben biraz seytana uydum sanirm. Okadar iyilige karsi bunu soylememem gerekti saneim.. suan nasil agir geliyo ozur dilemek:)) halbuki sen soyleyince anladim benim haksiz olan:) gercekten cocuk gibiler. Ona ben artik sana karsimiycam dedigimde hayir karis ben oyle yapamam diyldu. Simdi ondan agrina gitti sanirm
0 oy
(10 puan) tarafından

Bence iki seçeneğiniz var. Ya hiç üstüne düşmeyip hastalık zamanında çekmek, ya da hastalık zamanında cekmektense üstüne düşmekle yorulmak. Evet ikisinde de yorulacaksiniz belki ama biri size daha kolay geliyordur onu seçin. Ve sevdiğinizden bunu yaptığınızı kendinize hatırlatin gerçekten de kendiniz için yapmayin yani. Öyle ilsa bile zihninizdeki alginizi degistirirseniz size daha kolay gelebilir. Yani hasta olursa uzuleceksiniz. Bunu düşünmeye çalışın. Bir de tam tersi örneği biz yasiyorduk. Eşim bana her fırsatta üstünü giyin usuteceksin filan der. Ama ben rahatsız oluyordum. Çünkü siz essiniz. Anne veya baba değil. Bu tavir bana eş tavrı gibi gelmiyordu. Belki kocaniza da böyle hissettiriyor olabilir. Bırakın ona anne olmayın. Ona sadece eş olun. Gerekirse hasta olsun ve siz sadece onun yanında olup çayını yapıp elini tutun. Emin olun üstünü giy demekten daha büyük bir şefkat hissedecek ve karusini daha iyi idrak edecek. Anne gibi değil. Eş gibi.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 215 göst.
16 Ocak 2024 Aile kategorisinde Gamzeli_1 (237 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 473 göst.
21 Aralık 2022 Aile kategorisinde Helin2121 (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 383 göst.
10 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Zoli (796 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 445 göst.
10 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Zoli (796 puan) tarafından soruldu

374,660 soru

11,206,502 cevap

34,509 kullanıcı

...