0 oy
463 göst.
Aile kategorisinde (24 puan) tarafından
kızlar  annem doğumdansonra  3 aydır benleydı  cuma gunu gıttı  cok koydu surekli aglıyorm bebegm agşadıkca bnde aglıyorm ev bomboş  napıcam böle bilmem  cok  kötüyım 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ayni durumdayim.. Annem gittikten sonra cok kotu olmustu banada. Gecen bende kaldim 10 gun onlarda geldikten sonra icim daraliyor resmen.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Üzücü yıpratıcı ama sende annesin bebiş hisseder bnce toparlan gene gelir cnm tamamen gitmedi ya Rabbim can sağlığı versin gene gelir gider üzülme 
0 oy
(3,695 puan) tarafından

Ben hep tektim. Hala da öyleyim..Yanima gelmeyi birak arayıp nasılsın kızım diyecek annem bile yok :( bence sükret kuzum

(3,695 puan) tarafından
Allah büyük canım. Rabbim zorda koymaz kulunu insallah.
(2,026 puan) tarafından
Amin canm insaAllah canm.kac Aylık  oldu bebişin:)
(3,695 puan) tarafından
3 gun sonra 3 aylik olacak insallah :))  ❤
(2,026 puan) tarafından
MasaAllah canm büyütmussun  bebisi  Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun ömürler versin insaAllah .demekki tek başına da yapılabiliyor  insan istedikten sonra istediği herşeyin üstesinden gelebiliyor:)
(3,695 puan) tarafından
Amin canım.  Anne olmak bunu gerektiriyor. Anneysen güçlü ve cesaretli olmaktan baska bir alternatifin yok:) Rabbim isteyen herkese versin.
0 oy
(576 puan) tarafından

Kiz ne guzel gelmis kalacgi kadar kalmis onu bulmayan da var ben bi.gune bile razydim ukte kaldi o anam dursun sinirlerim hopladi yine :'( uzulme canm bebegine yansir yazik hep annen yaninda olamazki annelik gorevini yapip gitti sende kalk bebegne.annelik yap en guzel sekilde basbasa olmanim tadini cikar oyna konus onla ki her.isinin her saatinin guzelligini doruklarina kadar tat:)

0 oy
(588 puan) tarafından

Canm senin de  bebegin yanında da surekli bi kur-an olsun birde eşinin bir iki kıyafetini koy yanına  normal lohisayken korkutmalari aglaman dediklerimi yap ınsallah bu sıkıntıların gecer :angel:

0 oy
tarafından
Bende lohusayken annem bendeydi daha kırkım çıkmadan ben gideyim deyip duruyordu sonra bi gün toplandılar gidiyorlar babamla ay nasıl ağladım nasıl ağladım kapının onu ne oturdum susturamıyorum kendimi:D sonra aradan çok geçmedi babamla geri döndüler geldiler babam kıyamamış bana geri dönmüş yoldan annem ben gidiyim artık dediğinde ben başlıyordum ağlamaya ama eninde sonunda gitti işte:) sonra ben o gücüne anladım ki kızımla baş başa kalmak daha güzelmiş ha zor mu zor tabiki ama o evi bebeği idare etmek insana aşırı özgüven veriyor her şeyi yaparım ben artık dedirtiyor sende alisirsin canım sonuçta sen nasıl anneni istiyorsan senin bebeğinde seni istiyor sende annesin çünkü canım güçlü ol :)
0 oy
(73 puan) tarafından

Lahusalık sendromumdasın hemen süslenip kendını dışarı at başka türlü yenilmşyor o sendrom bende aynıydım 

:D

0 oy
(7,118 puan) tarafından
Canım bu güzel zamanları ağlayarak geçirme lütfen. Sen annesin herşeyin üstesinden tek başına gelirsin. Güçlü ol kendine güven .inan bir cok kadın tek başına ilgileniyor bebeğiyle doğdugu andan itibaren. Düşünsene kızımı doğurdum 10 gün kayinvalidem kaldı yanında Allah bin kere razı olsun o kadından.  Annemle ayni şehir de yaşıyoruz gelip kalmadı.bir gece bile. Geleyim de bir çorba kaynatayım demedi . 10 günden sonra.esimle ilgilenmeye başladık.  Bırak ağlamayı besmele çek kendine gel hadi .
0 oy
tarafından
Annesi sen üzülürsen yavrunda üzülür. Yapma yavrunu düşün 
0 oy
tarafından
Benim annecim 10 gün kalabildi değil 3 ay 40 çıkana kadar dursa razıydım :( 68 günlük olduk tek olarak daha bu hafta gelebildi. Çalışıyor gibi birşey çünkü, torun bakıyor orada.. Çok iyi anlıyorum sizi annem benim herşeyim elhamdülillah arkadaşım, dostum, sırdaşım ama unutmayın artık sizde, bizde anneyiz artık anneniz özlediğinizde inşaallah yine çıkıp gelir. Sizinde bebişinizle tek olarak ilgilenmeniz gerek artık,düzen oluşturmanız gerek. Bir kaç hafta yalnız ilgilenin sonra yine babanızla konuşun gelsinler :) can sağlığınız olsun sizinde onlarında bunun için bu kadar üzmeyin kendinizi bebişiniz kocaman olmuş bile gülün konuşun onunla belkide çok hoşlanacaksınız bu durumdan olumlu düşünün bebişinizide üzersiniz siz üzüldükçe ona yansır bu durum. Annem hep der kendinden daha kötüsünü düşünüp şükret tavsiye edeyim sizede :) ben senede toplam 3 ay görebilsem keşke.. 
0 oy
tarafından
Konuyla alakali değil ama 56 plakadan dolayi mi :)

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 790 göst.
8 Nisan 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 80 göst.
28 Nisan 2023 Aile kategorisinde Damla berna (1,768 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 235 göst.
3 Eylül 2022 Aile kategorisinde 23Zeynep23 (97 puan) tarafından soruldu
0 oy
59 cevap 1,551 göst.
18 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde 23Zeynep23 (97 puan) tarafından soruldu

383,176 soru

11,468,593 cevap

35,071 kullanıcı

...