0 oy
345 göst.
Diğer kategorisinde (176 puan) tarafından

Kızlar dün başıma bi olay geldi.

Dun gece 11-12 sıralarında eşimin telefonuna bi numara msj attı.  WhatsApp tan. Bildiğiniz kötü kadın. Anlayın işte. İyi akşamlar yazmış. Ben aldım telefonu kimsin dedim nergis dedi. Bende kimsin nerelisin diye sordum sen adem değil misin dedi. Eşimin adı da Abdullah. Her neyse eşimi kaldırdım. Eşim tanımıyorum dedi. Ki sole soyleyim eşim dünyadaki iyi insanlardan bir tanesi.  Aldatmaz yani. Huyunu biliyorum. Kaç defa denedim çünkü. Sosyal medya kullanmiyoruz. Eşim hep yanimda köyde kaliyoruz. Yani market bile yok köyde siz düşünün. 

Her neyse ne iş yapıyorsun dedim çocuk bakıyorum dedi. Bende yanlış numara bacim ben evliyim bir daha msj atarsanız numaranızı polise vereceğim dedim engelledim.

Ama beni görün ellerim nasıl titriyor. Hadi eşim biraz çapkın olsa hadım yapacam :D Allahtan öyle biri değil. Kendimde  suphe ederm ondan etmem. 

Engelledim öyle kaldı. Sabahtan beri de ben kendi telefonumdan özelden yani arıyorum açmıyor. 

Siz olsanız ne yaparsınız?

3 Cevaplar

0 oy
tarafından

Hiçbir şey yapmazdım bana da bir kere öyle biri mesaj attı "ali ne zaman geleceksin ona göre hazırlanıcam" diye ben de aradım bi kadındı işte numaranın sonunu yanlış yazmışım çok özür dilerim filan dedi karşılığında kadın sesi duyunca da baya şaşırdı olabiliyor öyle yanlışlar 

-Reklam-
0 oy
tarafından

buyutulecek bi konu yok bisey yapmazdim. esimi uyandirip sorardim taniyor musun diye hayir dedikten sonra tamam hayatim der oper geri yatiriridim hem guveniyorum diyorsun bak ne guzel lafana takmana da gerek yok. 

0 oy
(816 puan) tarafından

ayni sey bnim basimada geldi canim gece 3gibi mesaj geldi. nasilsin diye. bnde iyiyim saol taniyamadim dedim. bn ayse dedi. nasil tanimazs8n dedi bn şok elim ayagim titredi sinirden aglayacam neyse mesajlastim bunla. sen kime mesaj attigini saniyorsun feln dedim oda kaana atiyorum sen kimsin dedi bnde bu numaranin sahibinin eşiyim o.... sende evli erkege mesaj atiyorsun dedm oda bn kaanin evli oldugunu bilmiyordum dedi. eşimin adida kaan felan degil. esimin bni aldatacagi aklimin ucuna bile gelmez ama insan evladi cig sut emmis beklemem feln diyemem neyse kadinla kinustum mesajda esime ait huc birsey soylemedi hep farkli birinden bahsetti. ne yalan soyleyim bn supheci biriyim esim bunla konustu kendini farkli tanitti diye dusundum. esimi uyandirdim bu kadin kim dedim senden bahsediyor bni aldatiyormusun dogru soyle dedim. esimde yemin etti tanimiyorum yanlis numaraya atmistir dedi ver arayayim konusalim dedi aldi aradi kadin acmadi. sonra mesaj atti ozur dilerim bn numarayi karistrmissin son sayilari karistrmisim dedi. bnde bi daha olmasin insanlarin yuvasini dagitmaya kalkiyorsun akilli ol dedim engelledim. ama hala esimi telini kurcalarim. esime ne kadar guvensemde hayatta hersey olabilir dusuncesindeyim.

(176 puan) tarafından
Ahahaha :D hep böyle şeyler neden bizim basimiza gelir yaw
(816 puan) tarafından
anlamadim gitti. bide whatsappdan atiyorsun hicmi profil fotosuna  bakmak aklina gelmiyor. ya gercekten saf salaklar yada bizi saf yerine koyuyorlar.
(176 puan) tarafından
Profil fotosunda da oğlumuzun fotosu var. Bir de eşimin son görülmesi durumu hakkinda falan hep kişilerimde. Gorunmez yani.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 119 göst.
3 Nisan 2024 Aile kategorisinde Baharyagmuru00 (1,072 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 74 göst.
3 Nisan 2024 Aile kategorisinde Baharyagmuru00 (1,072 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 163 göst.
13 Ağustos 2023 Aile kategorisinde Nisan KC (4,067 puan) tarafından soruldu

378,107 soru

11,317,112 cevap

34,762 kullanıcı

...