0 oy
600 göst.
Aile kategorisinde (149 puan) tarafından

Arkadaşlar size birşey sorucam. Sadece benim eşim mi böyle bilmiyorum.. Akşam oluyo mesela baş başa kalıyoruz adama soruyorum benim en çok neyime aşıksın ya da bende ne seviyorsun ya da sevmiyorsun diye.. sevmediğini direkt söylüyo, sevdiği şeylere ise direkt kalbini diyo ayrıntıya inmiyo yani ben daha sıcak davransın istiyorum sorduğum sorulara o ise sorularımı önemsemiyo.. gıcık oluyorum tavırlarına.. hiç romantik bi eşim yok tamamen odun.. kadın ruhundan anlamıyo ama gerçekten baba gibi sever ondan eminim ama ben daha ayrıntılı olsun özele insin istiyorum o hep böyledir.. mesela düşünün ilk doğum günü hediyesi bana işime lazım olur diye, lazer kalem almış tahtada öğrencilerime ders anlatırken kolay olurmuş.. hep böyle yani.. 1.5 senedir evliyiz evlilikte tanıştık eşimle.. sizde de durumlar böyle mi?  Yoksa bende mi sorun ?

7 Cevaplar

0 oy
(216 puan) tarafından

Cnm erkeklerim cogu oyle bnim esimde ole a arada romantiklik yapar takma bnce havaya girmeni istemiordur belki bnim esim bilerek solemez iyi yonlerimi simarirmisim :)

-Reklam-
0 oy
(1,722 puan) tarafından

Benim eşim tam aksine çok rkmantik özel günleri atlamaz mesela hamile olduğumu dediğimde bna beş taş almıştı doğumdada çok güzel bişey alacagını söylüyo ama bilmiyorum hadiye slmayı süroriz yapmayı çok sever hatta ona göre ben odunum diyebilirim :) bn kanepeye uzanıp rahat rahat tv izlemek isterim ama o bırakmaz zorla yanıma uzanır sarılır çocuk sever gbi hırpalayarak sever beni bnde bazen kızarım çok abartıyon diye ama artık kızmayacam sıkıyon abartıyon düye ilgisiz olması daha kötü. 

(149 puan) tarafından
İlgisiz değil eşim ama ben bişey sorduğumda sorularımı önemsememiş gibi davranması sinir ediyo beni.. yoksa bizde çocuk gibi severiz birbirimizi, gelir yanıma yanağımı okşar felan ama köyde yetişmiş fazla bişey görmemiş görgüsüzlüğü var.. kadının isteklerini bilmiyo.. hediye alma konusunda zaten sıfır bilmiyo.. bi tek sevme konusunda ve ev işleri konusunda çok iyi.. bulaşıkları dizer makineye,temizliği yapar, baana her konuda destek olur ama ayrıntı bilmez ince fikirli değil.. romantikliği yok odun gibi .. o da köyde büyüdüğü için böyle .. mesela bana bi çiçek almış biri değil.. düşün artık
0 oy
(5,938 puan) tarafından

Seni seviyorsa evine ilgiliyse bosver.bazi erkekler  romantik olamiyor.benim  eşim  cok duygusal ve romantiktir. ama her insan  bir olmuyor canim.

0 oy
(242 puan) tarafından

Canim benim esim cok romantiktir ben odunum şahsen hic sevmem vicik vicik cümleleri hareketleri esimde aksine bayılır. Ama bazen bende soruyorum neden ben falan senin gibi o kadar romantik olmasina rağmen kabaca cevap verip konuyu kapatır. Sanirim şımaralım istemiyorlar hani benden başkasini görmez gibi dusuncelere girip kendimizi salmayalim diye bence ben böyle algılıyorum. Bazen benj ne kadsr seviyorsun diyorum televizyona bakarak 'cok' diyor gerisini sen düşün:))))) 

0 oy
(164 puan) tarafından

Erkekler bayanlar gibi ayrıntıya inemiyo malesef canım o yüzden takılma evliliğinin tadını çıkar 

0 oy
(176 puan) tarafından

Canım erkekler hep aynı. Pek romantik olamazlar. %5 falan erkeklerin romantiklik oranı.  Benimki de bana der ben dıştan gosteremiyorum sana sevgimi der.  Bende onu öyle kabul ettim. 

0 oy
(64 puan) tarafından

Hele benimki hic bilemez romantilik nedir dans bile etmez sevmiyor cunku seni seviyorum der gulum yavrum melegim der aşkim kelimesini hic sevmez ama severim eşimi iyiki var :)

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 363 göst.
6 gün önce Aile kategorisinde 3erkek annesi (64 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 284 göst.
3 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Hnimasln (337 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 215 göst.
14 Nisan 2023 Aile kategorisinde nur120302 (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 217 göst.
29 Ekim 2022 Aile kategorisinde nur120302 (36 puan) tarafından soruldu

374,589 soru

11,203,652 cevap

34,506 kullanıcı

...