0 oy
399 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde (899 puan) tarafından
İlk anneliğim ve nasipse erkek annesi olacağım.. dinî yönden ağır gelecek şekilde değil de daha çok ahlakı olarak nasıl yetiştirmek gerektiği konusunda güzel bir kitaba ihtiyacım var.. öğretmenlik bitirdim maalesef ki atanamadim çocuk eğitimine çok çok önem veriyorum.. ve buna doğar doğmaz başlamalıyım.. özellikle eğitimci arkadaşlar kitap öneriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim. Ve özellikle erkek çocukları için.. eğitim derslerinden birkaç bilgiye sahibim fakat bunlar sınava yönelik olduğu için derinlemesine bir bilgiye ihtiyacım var.. 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Önce sabrı

Sonra merhamet etmeyi

Sonra sevgi

Sonra saygiyi ögrettki yolu acik olsun ...
(899 puan) tarafından
Maalesef ki bunlar uygulamaya dökünce söylendiği kadar kolay olmuyor.. çocuk yetiştirmek çok çok zor ve ben çok korkuyorum..
tarafından
Hamdolsun oglim 8 yasinda keske gorebilseydin merhametine aşığım,düşuneli davranmasina deli divane çok seviyorum onu
-Reklam-
0 oy
(961 puan) tarafından

Canım Hatice Kübra tongar öneririm mutlaka oku bütün kitaplarını sosyal medyadan takip edebilirsin

(899 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım bakicam hemen
(961 puan) tarafından
Emin ol çok memnun kalacaksın :) Rabbim muvaffak etsin inşallah
0 oy
tarafından

Kadınların her zaman iyi bir değer olduğunu anlat, onların uzulmemesi gerektiğini , erkeklerin onların sevmesi ve onlara karşı iyi merhametli olmasını gerektiğini anlat ki , küçük yaşta bunu bilsin, büyüdüğü zaman esini hiç uzmesn.

(899 puan) tarafından
Amaclarimdan biri de o zaten ama bu anlatmakla olacak bir iş değil eğitime dökülmesi lazım ben öyle düşünüyorum
0 oy
tarafından
Erkek bebek sahibinin el kitabı adında bir kitap almıştım ben. Eğitimle alakalı değil ama bebek bakımıyla alakalı bir kitap.

Eğitimsel yönü için ise ben kitap almadım ona birşey diyemeyeceğim. Zeka kartları var doğumdan itibaren kullanılıyor, ondan alabilirsin. 
0 oy
(1,016 puan) tarafından

Aynı hassaiyhass bende gösteriyorum ama masleg eşim gelrnekgel muhafazakar biri her yaptigima dedigime tuhaf bulur, çok üstüne düşersen tersi olur diyor . Ben daha doğmadan Hatice Kübra tongari okudum bir kaç kitap. Sen maddi imkan varsa hepsini al oku. Ben maddi inkanszliktan alamadım. Hatta diyom çocuğum okul yaşına gelmeden tayin isteyip sübyan okullarının oldugu yere gidelim. Hep abart abart diye söylenir... Kısaca sen doğru yoldaşın bence: Hatice Kübra birde üni de formasyon alirken aşağıdaki kitabı hoca ders niyetine sldirtti. Onu da çok çok beğendim. Biraz üstten gelenekselci olarak anlatıyor ama kesinlikle tavsiye ederim

image

(899 puan) tarafından
Açıkçası eğitim çıkışlı olduğum için yüzeysel bir kitap aramıyorum yani bildiğim şeyleri okumak istemiyorum daha derin bı kitap arıyorum ama bakicam buna da teşekkür ederim
(1,016 puan) tarafından
Anladım. Kübra tongarin bütün setini al muhakkak canım. Bu kitabi da kitapçılarda bulursan göz gezdirin derim, burda  Osmanlı padişahlarindan, alım ve zatlardan yola çıkarak örnekler vererek anlatıyor.
0 oy
tarafından
Evet 30bin kelime hala alamadim almak istedigim bir kitap 

Beni odulle cezalandirma

Okudugum

Etkili evebeynlik egitimi

Etkili ogretmenlik egitimi

Bu ikisindede ornek olaylardan anlatio okumasi cok zevkli
0 oy
(3,213 puan) tarafından
Sen ona nasıl davranırsan seni ayna olarak algılayacaktır. Korkmana gerek yok. Kitap olarak ilk başta Harika Haftaları okumanı tavsiye ederim. Bir bebekle ilgili herşey onda var. Atak haftaları ile ilgili bilgi sahibi olman ona karşı tutumunu sakinleştirecektir. Aranızdaki bağı kuvvetlendirmek ise onun hayata karşı duruşuna katkı sağlar. 
0 oy
(116 puan) tarafından
Din eğitimi, din eğitimi ve görgü kuralları, karakter eğitimi giib konularda makale taraması yapabilirsiniz. Özellikle bir kitap önermek doğru olmayacaktır. Öğretmen olduğunuz için aslında neye nasıl ulaşabileceğinizi gayet iyi bulacaksınızdır. 
0 oy
tarafından
Çocuklar gerçekten ebeveynin ayak izlerini takip ediyorlar. Ne kadar dersen de eğer sen yapmıyorsan çocukta uygulamaya geçmiyor. Bende diğer bazı hanımlar gibi hatice kübra tongar ı tavsiye ediyorum. Özellikle bağırmadan sevdirerek din eğitimi kitabi ve Allah'ım ben geldim kitabını tavsiye ediyorum. Birde mine izgi nin oğlumu yetiştiriyorum kitabını tavsiye ederim aynı şekilde kızımı yetistiriyorum kitabı da var. 

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 1,184 göst.
18 Ekim 2019 Aile kategorisinde Mavi09 (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 316 göst.
26 Şubat 2022 Aile kategorisinde Balımm (4,889 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 333 göst.
0 oy
4 cevap 128 göst.
26 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Zeyneppp4646 (109 puan) tarafından soruldu

380,876 soru

11,403,167 cevap

34,941 kullanıcı

...