0 oy
996 göst.
Aile kategorisinde (7 puan) tarafından
Günaydın... (konuyu bilmeyenler önceki postuma bakabilir) 

Dün herkese cevap veremedim şansım olmadı çok hakkınızı helal edin kardeşlerim. Kız uyanınca sessizce kızı hazırladım kendim hazırlandım. Kızın çantası onun yattığı odadaydı mecbur aldım uyanır gibi oldu. Mır mır bişeyler dedi yattığı oda sokak kapısına bakıyo bu arada. Çantayıda hazırladım kızı da kucağıma aldım kapının kilidini açarken nereye gidiyosun dedi ben hiç cevap vermedim. Çıkarsan bi daha dönemezsin dedi dönmek isteyen kim dedim ve çıktım. Balkondan nereye gidiceme bakıcağını bildiğim için garaj kapısından çıkıp yolu uzatarak gittim. Kaynanam beni kapıda görünce anladı zaten sonra anlattım kollarımı omuzumu göstrrdim çok ağladı kayınpederim çıldırdı gidip öldürücem o i t i dedi zor tuttuk. Sonra bu annesini aradı beni soruyo ordamıyım diye kayınvalidem yok noldu ki nereye gidecek sokağa çıkma zamanı bişey mi yaptın kıza dedi. Bu da tartıştık birazda sinirlendi kızıda almış gitmiş diyo. Kayınvalidemde annesine gitmiştir belki ara ona sor dedi. Sen arayıp sorsana diyo. Kayınvalidemde ben senin yaptığını daha temizlemem akşama kadar o kızı evine döndürme sen adam olma bakalım kendi kendine nasıl yaşarsın görürüz dedi . Hala diyoki iyi gelimde bi kahvaltı edelim beraber yüzsüz. Kayınvalidrmde dedi ki zıkkımın kökünü ye gelinim olmadanda evime gelme kapattı telefonu.

Başladı beni aramaya kapattım ben de telefonumu. Sonra tekrar aradı kayınvalidemi ulaşamıyorum başına biley mi geldi kardeşine sordum onlara gitmemiş bak doğruyu söyle orda mı dedi. Kayınvalidemde burda deil ama bana arayıp anlattı herşeyi ben seni böyle yetiştirdiysem benimde allah belamı versin sen nasıl vurursun savunmasız bi kadına bizde nöyle bişry gördünmü babanın bana sesini yükselttiğini gördünmü duydunmu sen nasıl yaparsın. Sevmiyosan sevmiyosun ne hakkın var canını yakmaya gidip şikayetçi olacak senden çocuğunuda göremicen değermi o ******** arkadaşlarının işleri için kaç senelik karına işkence yapmışsın utan kendinden benim senin gibi evladım yok dedi kapattı. 

Sonra akşam oldu bu yine aradı polise gidicem gelmiyo eve diye kayınvalidrmde giit dövdüm karımı o yüzden eve gelmiyo sizdemi diye sor dedi. Bu işte başladı ben çok gerginim işgüç para yok borcum var ben aslında karımı seviyorum ama beni affetmiyo sevmiyorum dedim diye boşanmaya karar verdi gururumdan boşanmayalım diyemedim. Seveyim derken suyunu çıkardım. Sabahtan beri ciğerim yanıyo nası vurdum diye psikolojim çok bozuk evde olduğumdan beri falan diye ağlamaya başladı. Kendin ettin kendin buldun dedi kayınvalidem kapattı yine. Gece kayınvalidemde kaldım. Evim görünüyo onların evinden sabaha kadar oturdu balkonda. Telefonumu açtım 178 tane msj atmış bana yalvar yakar en son iyi olduğunuzu söyle bari yazmış iyiyiz dedim ben de. Evine dön gerekirse ben giderim dedi. Keşke baştan gitseydin de bu rezillik olmasaydı dedim. Gidince haber vericem dedi. Şimdi haber bekliyorum...

Çok uzun oldu biliyorum kusura bakmayın... 

28 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kaynvalideni bana ver lutfennn. Bu zamanda boyleleri az bulunur. Masallah. InsAllah ta barisirsinuz canm hayurlusu olsun
(7 puan) tarafından
Hakkımızda hayırlısı canım. Allah sizinkilere de hidayet versin inşallah...
-Reklam-
0 oy
(6,672 puan) tarafından
Kayınvalideni öp baştacına kpy hell olsun onlar yola getirir cnm hiç üzülme 
(7 puan) tarafından
İnşallah canım bakalım bekleyip görücez...
0 oy
(6,672 puan) tarafından
Kayınvalideni öp baştacına kpy hell olsun onlar yola getirir cnm hiç üzülme .....
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun. Hakkında hayırlısı neyse o olsun dualarım seninle
(7 puan) tarafından
Allah razı olsun teşekkür ederim inşallah
0 oy
tarafından
Valla butun postlarını okudum, sen kizini da al git kendine guzel bir hayst kur. Bu adamdan bir bk olmaz sana. Bir kere vuran muhakkak yine vurur asla güvenme. 
(7 puan) tarafından
İnan o raddeye geldim ama yapabilecekmiyim bilmiyorum..
0 oy
(3 puan) tarafından
Aynı durum bende de var canım ama senin kayinvaliden ve kayınbaban gibi yaklaşan kimse yok ve benim ailem de yok mecbur oturuyorum yanında .
(7 puan) tarafından
Allah korusun senin de yardımcın olsun inşallah...
0 oy
(899 puan) tarafından
İçimden bir ses diyor ki eşin evden gitmeyecek ve pişmanlığını sana kanıtlamak için sana evde bir sürpriz yapıp evde seni bekleyecek..
(7 puan) tarafından
Keşke canım para yok pul yok heryer kapalı yasak var hiç sanmiyorum..
0 oy
(6,825 puan) tarafından
İnanır mısn herşeye tmm çok gzl bnm kaynanama yapmadığım iyilik kalmadı beni boşatmaya çalışıyor kıskanıyor senin de kaynana değil ya melek ..böyle kaynana var mı.gerçek mi o kadın git yoluna  yol ol ya öyle biriymiş çok şaşırdım ya Allah razı olsun ondan.

O kadından böyle çocuk nasıl yetişmiş 

Bence bu eşini akıllandırır boşanmak yıkmak kolay pişmanım derse gerçekten özde derse tekrar düşün 
(7 puan) tarafından
Akıllanacak mı bilmiyorum şüphe duyuyoruö artık...

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 140 göst.

381,636 soru

11,424,405 cevap

34,982 kullanıcı

...