0 oy
1,042 göst.
Aile kategorisinde (30 puan) tarafından
Merhaba.. Başta belirteyim. Genel olarak şüpheci kuşkucu bir yapım vardır benim. Hiç kimseye hiç bişeye körükürüne güvenmem birkaç kişi haricinde bazı konular haricinde..  Altında yatan sebebi nedeni net bilmek isterim.. Kanıt görmek ikna olmak isterim. Aklıma yatmayan Bi pürüz varsada tamam tamam diye kapatmam konuyu. O noktada kapatmış gorunsemde mevzu kapanmamıştır aslında. Elalemin yanında değil, özel alanımızda halledelim diye susmuşumdur.. Genel olarak böyle..

 37. Haftama geldim hamileliğimde.. Eşimle zorlu süreçlerden geçtik vaktiyle.. Maddı manevi.. Halledebıldık ki yuva kurduk, guvendıkkı yuvamız sahıp çıktık.. Ve yine inandık sevdik ki bir de bebegımız olsun yuvamız buyusun dedık.. Bu bebeğimizi bekleme sürecimizdede maddi sıkıntılar çıktı, öyle böyle kendı ailemin desteği ile başetmeye calışuyoruz.. Eşimin çabası gayreti azımsanamaz ama destek şarttı veailem fazlasıyla yapmakta bunu.. Bi doğurmadıkları kaldı bebegımızi.. O derece..

Eşim zaman zaman moralmen çöküyor.. Oynadığı ıkı oyun var telefondan. Orada kafasını dagıtıyor arada.. Savaş oyunu ve kelimelik oyunu.. Yanımda oynar bazen bırlıkte oynarız onun telefonundan.. Şifresini herşeyın bılırım.. Bi kaç gun önce bır kadın oyundan yazdı eşime.. Eşimin fotoğrafı adı sanı görunmuyor telefonda ama.. Kadın hafıf meşref denen tarzda bırıymış gıbı yazıyor.. Eşim terslemiş.. Yazışmaları kendı gösterdi bak böyle Bi konuşma oldu haberın olsun dedı.. İçten içe bozuldum kıskandım ama cevap vermene bıle gerek yoktu engelleseydın ya vaktini niye harcıyorsun öylelerıne dedım..haklısın dedı Konu geçti bitti..

Şimdi Bi kadın profılıyle kelımelık oynuyor bıkaç gundur.. Yazıştıklarını farkettim uzaktan.. Kimle yazısıyosun hayatım dedım. Oyundan ya oyunla ılgılı dedı. Bakayım dedım Bı bölümünü gösterdi dıgerlerınede bakacaktım bukadar dedı.. Ama devamı ve öncesı vardı gördum okuyamadım. Geçiştirdi konuyu degışturmeye calıştı.. Görüyorum ver bakayım dedım.. Ne goruyorsun yok işte dedı.. Vardı.. 

Ailemin yanında sustum eşime olan saygılarını yıtırmesınler diye eşim küçük düşmesin diye.. Yalnızken açtım konuyu neyi saklıyorsun sen diye.. Geçiştirdi.. Anladım ki bişey gızlıyor rahatsız olunacak Bi konuşma yapıldığından emin oldum ama bunu asla söyleyip göstermeyecek.. Kavga Bı sonuca gitmeyecek.. Bagırıp çagırmak başkaları varkende yokkende yapacağım bişey degıl benım. Sonuc vermeyecekse hiç yormam çenemi..

Pekala dedım.. Bı mevzu var ve benım bılmem den rahatsızsın.. Cunku sen bu konuştuğun oyun arkadasına, benı rahatsız edecek şeyler yazdın bu yuzden görmemi istemiyorsun. Barız ortada hersey, yazdıgın kelımeyı bılmem dahada sınırlendırecek benı.. Detaylar önemsiz artık dedım. Gerek gördugum tavrı sergıledım. İlgilenmiyorum kendisiyle.. Konuşmuyorum.. Yokmuş gibi davranıyorum.. Oynamaya devam edıyor aynı kişiyle göruyorum.. Telefonuna baktım yazışmalar sılınmış ama oyun devam edıyor. Bıtınce yenı istek üzerine yıne başlıyor..  Telefonundan o kişiyle olan oyunu sonlandırdı dün. 

Dun şarap almış eve getırmiş. Gece içti keyıfle.. 

Umursamadım.. ( çok kızdım aslında) sonra istersen gidebilirsin hamılelığımın şu zamanlarını stressız gecırmek istiyorum bu süreçte yanımda olma dedım. Bi süre sonra yanıma geldi senı sevıyorum ben sen de sevıyomusun benı dıyor.. Sevdım ki karnımdaki çocuk senin.. Çok bunaldım bu çaresızlık çabalayıp yetememek çok uzuyor beni, senı çok sevıyorum yanlış bişey yapmıyorum sadece kafam dagılsın bıraz dıye oyun oynuyorum. Falan dedı,, alkol için de üzülme evladımızı rıskını çöpe atmam ben. Bılıyorsun arada sırada nadiren oluyor zaten dedı.. Bebekten önce tamam ama şuan her yedıgımız lokmada bebegımın hakkı var dedım.. Bunalmış olabılır cunkü epey sıkıntılı süreçlerden gecıyoruz.. Ailesi hiç destek olmuyor.. Eşim çalışıp çabalıyor.. Kendı için yaptığı tek şey dün aldığı şarap oldu uzun süreden beri.. Benim aılem destek oluyor ama bu eşimin zoruna gıdıyor utanıyor mahçup oluyor.. Kötü hissediyor anlıyorum. Ama bunun çaresı bu mu..

Sarılıştık yaptığın her neyse yapıyorsan yapma, guvenımız zedelenmesın zaten guven problem yasayan biriyim biliyorsun.. Guven bıttımı zor bizim işimiz dedım.. 

Uzulecegın hıç Bi ey yok olamazda, sende yavrumuza sevıyorum ve sizin için mücadelem falan fılan.. 

Amaaa bu sabah baktım ki telefon kilit şifresini degiştirmiş.. Bu niye şimdi.. Neyi görmemi istemiyor olabılır.. Yıllardır aynı şifre hiç Bi gizlisi olmadı hiç.. Ama artık var.. Hamılelık nedeniyle aynı odada ayrı yatakta yatıyoruz bır ay kadardır.. Hamileliğim zorlu geçiyor ayrı yatmak zorundayız mecburen.. İlgisi sevgısi hep çoktu.. Verdıgı deger alaka hep mutlu ettı beni.. Ama şimdi bu gizem niye? 

26 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Hepsini okudum ama eşinin ne yapmaya çalıştığını anlayamadim
(4,889 puan) tarafından
Aynen ben dee
(30 puan) tarafından
Ben de.. Neyi niye gizliyor nedir yani bu.. Şimdi telefon şifresıyle ilgili bişey desem mi denesem mi onu düşünüyorum.. Kendi şifremi degiştirdim bu arada o da benım telefonuma giremeyecek..
(30 puan) tarafından
Ben de :(
(14,004 puan) tarafından
Al benden de o kadar
tarafından
Hani benimki bana kızınca şifresini değiştirir ama ertesi gün yanımda girer bizde hiç güven problemi olmadi ama sende sakın kal için rahat değilse konuş
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Hepsini okudum çokta güzel yazmışsın eminim eşinle de böyle düzgünce konuşuyorsun ama saklanan bişi yüzde yüz var canım seni iyice bunalıma sokmak istemem ama bu tavırlar normal değil 
(30 puan) tarafından
Ben de öyle düşünmekteyim canım normal degıl.. Detayınıda bılmek istemiyorum ben ona onu yazdım o bana bunu dedıler le uğraşmak bilmek istemiyorum. Dun sordugumda göstermemiş şimdi gösterse ne..  Var Bi yanlış zaten detayı bılmek üzecek benı belliki..
tarafından
Oyunu silmesini iste canım bence sorun kökten gitsin
+1 oy
tarafından
Son olan dışında önceki maddi sıkıntılar herkesin başında da şifreyi değiştirmesi hoş olmamış uyanınca bi sor bakalım neden yapmış? 
(30 puan) tarafından
Hadı Bi konuşma geçti arada görmem beni rahatsız edecekti farkında bunuda.. O zaman sılıp engellese o kişiyi.. Bı daha onunla oynamasa.. Yada gecen seferki gibi bu kişi böyle şeyler yazdı dıye gösterse yine.. Tersledım yada cevap vermedım dese.. Haberı olsun dese engellese yıne.. Engelleyemeyecegı gizleyecegı adını sanını yuzunu bılmedığı kim ki bu kişi.. Şimdi şifre degıştırıp daha da gizem katıyor işin içine.. Sanırım sandığımdan daha ciddi üzücü bişey var ki bu gizem buyuyor..
+1 oy
(262 puan) tarafından
Benim yapımda aynı senin gibi birşey olsa hemen ardını araştırırım güvenmem kolay kolay o yüzden şuan seni iyi anlıyorum zaten ilk konuşmasıyla senin güvenin sarsılmış şifre degistirmesiylede net bi şekilde emin olduğunu düşünüyorsun içten içe . ama doğumuna çok az kalmış şuan çok stres yapman bebeğine zarar adam çok bunalmış belki başkasıyla birkaç sohbet etmek kafasını dağıtmış bundada hiç bi sakınca gormemistir eminim erkekler işte ama tutupta bunu sürdürüp seni aldatacagini düşünmüyorum ayrıca hamilelikten dolayı uzak kalıyoruz ayrı yatıyoruz benden uzaklaştı mı falan diye düşünme sen o kadar zor bi süreç yaşarken bi zahmet bi yerlerine sahip çıksın bide şarap alıp içmeside hiç normal değil yani başkaları senin bebeğin için biseyler yapmaya çalışırken sen bunaldim diye şarap falan icemezsin ona sinir oldum. Çok kafana takip stres yapma şifresini degistirmisse hemen sor neden degistirdin ne oldu diye kendi kendine kafanda kuracağına şuan sen ve bebeğinden kıymetli hiç bisey yok 
(30 puan) tarafından
Haklısın bebegımde kıymetli degıl hiç bişey.. Kocam bile kendim bile ailem bile.. Bebegım herseyı önünde artık.. Ve bebegımın etkılenmesını istemiyorum stres olmak istemiyorum..  Ne zamn an stres yasasam hep kanamam oldu.. Hep risklı geçti hamileliğim..
Mesela ayakkabı ıhtıyacı var ama almıyor çocuğumuza bişey alırız boş ver ıdare ederım ben dıyor Bı aydır.. Uzuluyorum.. Baba bişey alıyor kendıne almıyor.. Uzuluyorum.. E içkiye verecegın parayı kendi ihtiyacına harcasan ya be adam..
Bu sabah ; yavruma bugun hedıye alıcam bana yardım edermisin seçmemde diyor..
Konuyu konuşamadım daha yalnız kalınca konuşucam..
Bi eksiği yok şuan doğunca alırsın hedıyeni dedim.. Yook bugun hedıye alıcak babası oğluna diyor.. Kendi içini rahatlatmak istiyor bebegıne karşı.. Bebegımızİn rıskını alkole verdı ya o sebepten..  Beni anlamana sevındım bu arada.. Tesekkur ederım
+1 oy
(3,446 puan) tarafından

Eşimle benim telefon şifreleri filan hep aynı yıllardır

Geçen değiştirdi
Hem telefon hem kartların Mobil işlem şifrelerini
Alışveriş yapmayayım diye :D
Ama akıllım bilmiyor ki
Yıllar önce parmak izimi tanitmistim, o uyuynca bakıyorum her şeye :D

Sende bu kadar şüphe etme belki değiştirmesi gereken bişey oldu sor öğren
(30 puan) tarafından
Anlattığım olay  örgüsü bu şekılde olunca birbiri ile alakalı Bi sebepten ötürü degıştırdı dıye duşunuyorum. Yalnız oldugumuz Bi zamanda sorucam şifren niye değişti diye.. Niye gerek gördun buna dıye..
(3,446 puan) tarafından
İşte bence olaylar öyle olmuş diye sen oka bağlıyorsun ama başka sebebi vardır yani bunu farkedecegini bıktı sonuçta bence için ferah olsi nsor öğren
+1 oy
(1,699 puan) tarafından
Eşimin bir gün telefon şifresi değişirse ve bana “değiştirdim” diye bilgi vermezse düşüneceğim şey tek ve nettir. Kocamı tanıdığım için.. Hepsini okudum ve bence eşin kadınla muhabbet ediyor biraz flörtüz şekilde, bunalmasını stresini giderdiğini düşünüyor ama seni sevdiği ve senden korktuğu için böyle basit şeyler yapıyor, gizliyor. Bence eşinle düzgünce konuş çünkü sen yokmuş gibi davrandıkça o da kendini başka yerlerde var etmeye çabalicak. Bu bi karakter yoksunluğu bence.. ama böyle yapma ihtimali yüksek. Düzgünce konuş derim kedinizi soyutlamayın siz evlisiniz ev arkadaşı değilsiniz bi sorun yaşadı mı küsüp gidemezsiniz öyle aynı evin içinde
0 oy
(5,324 puan) tarafından
Esinin başkalarıyla yazismasi hata. Keşke yapmasaydi. Güven gitti mi geri gelmez
(30 puan) tarafından
Güven benim için sevgiden de önemli.. Güven ve saygı.. Bunlar sevgının temeli benim için..  Keşke yapmasaydı..
0 oy
tarafından
Şunu söyleyim içimde kalmasın

Olgunluğunu ve tavırlarını tebrik ediyorum başka bir kadın olsa bağırır çağırır kavga kıyamet.

Eşine de gelirsek sanırım kafası karışık problemleri oldugu belli. Üzmek istemem ama sanırım doğru olmayan birşey yapıyo ve duruma bakilirsa bu seni sevmedigi icin degil kafasi karistigi icin. Bu herhangi birsey olabilir. Belki kadinla sadece arkadas olmuslardir ama sen yanlis anlama diye boyle yapiyo da olabilir farkli bi durum da. Yine tepki koyarsan 2-3 gunde konusmazsan kendisinin anlatacagini dusunuyorum oyle yapida bi insana benziyo anlattigina gore.

Insallah hicbirsey yoktur 
(30 puan) tarafından
Tesekkür ederım düşüncelerin için
Arkadaş olmalarını problem etmem ben. Dişi sinekten kıskanan biri değilim. Karşı cins arkadaşı da olabılır sohbette edebılır belırlı ölçüler içerisinde, evli ve sorumluluk sahıbı biri olduğunu unutmadan haddını aşmadan..  Gizlemeye gerek duyduğu bişey varsa Bi had aşılmış sanki.. Arkadaşları vardır sohbet ettiği tanıdığım tanıştığım.. Niye rahatsız olmuyorum onlardan.. O kızlarda hadlerını bılıyor en başta kendilerine olan saygıyı sonra bana olan saygıyı koruyarak arkadaşlık edıyor lar eşimle.  Sorun yok bunda.. Tabi kötü niyet sezdıgım kişiler olduğunda bu kişiyle daha mesafeli olman yada konuşmaman bizim hayrımıza, bisey beni rahatsız edıyor dıye de belırtıyorum..  Sebeplerımi söyleyerek..  Ve sanırım bu seferki sohbet içeriği kendisine yakışmayan tarzda. Görmemi istemedi..
0 oy
(360 puan) tarafından
Sonuna kadar okudum cnm bende aynı sen gibiyim güven problemi var bende yakaladım eşimin telefonunda konuşmalar mesajlar bende o zamanlar hamileydim iki üç aylık benimki oyundan da değildi  birliktelik yaşadığı bir kadındı görünce çok ağladım dedim bunlar ne ilk kabul etmedi ama sonradan anladı hatasını ama ne fayda güven kırıldı bir kere şuan hala eşime oğlum doğdu hatta 9 aylık oldu ama güven sorunum var hep acaba diyorum artık yine aynısı olucakmi diye seni çok iyi anlıyorum 
(30 puan) tarafından
Konu ne olursa olsun adamda kadında eşinden bişey gizlememeli bence..  Böyle şüpelere sebep olacak hareketler nasılda zedeliyor ilişkiyi.. Üzüldüm canım senin yasadıgın çok agırmış tahammülü çok zor Bi durum..  Ben içeriğini bilmediğim halde dayanamıyorum senin hissettiğini uzuntunu tahmın Bıle edemem..  Gerçi benim içinde içeriği artık mühim değil ha ciddi Bi hata ha sadece arkadaşça konuşma dertleşme.. Sonuçta gizlendi. Saklandı.. Buyutulecek Bi konu olmasa dahi tavır üslup çok yanlış bana göre.. Saklanacak ne vardı yani..
Bu eşimin hanesine Bi eksi olarak geçti zaten.. Şimdi daha da tedbırlı kuşkucu güvensiz hissediyorum ona karşı.. Hissetmem gereken şey bumuydu doğumuma çok az kalmışken.. Heyecanımı hevesimi yasamak varken bebegıme doğumuma odaklanmak varken..
Yani çocuğumuza hedıye alarak içini rahatlatmak istemeside bişey ifade etmiyorki.. Kendi iç huzuru için yapacak onu.. Hedıye aldı olay yasanmamışmı sayılacak.. Ya benim için..
Çok şükür Bi işim var az çok kendı kazancımı saglayabılıyor ve kendi istediğimi alabilecek durumdayım. Yanı denek istediğim dunya malıyla hedıyeyle bu güven kaybı telafi edilmez.. Ayaklarımın ustunde duruyorum ben zaten.. Kendım de alırım bebegıme ne gerekırse..  Ya kendımı de doldurmak istemiyorum ama beni mecbur kılan bişey yok ki.. Aramızdaki saygı güven aşk sevgi sadakat.. Bunlar eksilirse ne anlamı kalır evliliğin..
(360 puan) tarafından
Aynen öyle cnm güven bir ilişkide çok önemli güven olmayınca birbirimize karşı ne saygı olur nede sevgi çok cnm yandı çok kalbimi kırdı hatırladıkça da icim aciyo ama gel gör sor seviyomusun hemde çok seviyorum belkide bu kadar çok sevdigimizden değer vermekten oluyo herşey evet çok büyük bir yanlış yaptı bana ama ben gerizekalı gibi hala seviyorum kendimede anlam veremiyorum kafam son günlerde çok karışık acaba eşimde benim onu sevdiğim gibi oda beni seviyomu
0 oy
(705 puan) tarafından
İnsanı yiyip bitiren şey kuşkudur. Kuşku, sevgiyide güvenide saygiyida zedeler. Anlattığıniz şeylerden yola çıkınca mantık kapısı şunu gösteriyor sanirim biseyler yapmış çünkü bunu gizliyor. Bir ilişkinin içine giz girdiği anda partnerinde soğuma başlar her hareketine kuşku başlar ve sonra sonsuz bir güvensizlik döngüsü. 

Şahsim adına konuşayım benim için saygı ve güven bir ilişkiyi ayakta tutan iki temel ögedir. Temeli sağlam olmayan bir ilişki ise en ufak sarsintida yerle bir olur.

Siz içinizde kurmuşsunuz şu an kafanizda bir senaryo var ve buna inaniyorsunuz. Bu senaryo gerçek veya değil onu bilmiyoruz fakat anlattığıniz şeylerle benimde kafamda da aynı senaryo canlandi. Ama sorun sizlik değil iki kişilik o yüzden bir an önce konuşun. Susmak ve beklemek size zarar verir. Madem siz tüm benliğinizle onun yanindasiniz ondan da bunu isteyin çünkü bazı şeylerin dönüşü olmuyor yolun başında iken herşeyi göze almak gerek.

Dilerim ki cümlemizin yuvasindan huzur mutluluk eksik olmasin. 
(30 puan) tarafından
Öyle doğruki söyledıklerınız.. Yalnız kalmayı beklıyorum konuşmak için..  Ailemin haberdar olmasını istemiyorum.. Ne olursa olsun bizim aramızdaki mesele bizlik sadece. Etrafımızdaki kimsenin saygısını yitırmesını istemem yinede ne olursa olsun..  Artık eşimden önce evladımın babası o.. İleride oğlum buyuduğunde oğluma yansıtılacak kötü Bi anı oluşsun istemem kimsenin aklında..  Yalnız kalıp bugun konuşacağım detaylıca, tavrı ne olursa olsun uzun bır süre daha doğrusu içimin aldığı içime sindiği katlanabıldığım müddetçe zedelenen güveni tekrar saglayabılecek miyiz onu gözlemleyecegım.. Silip atmak istemez yüreğim.. Ama aklım.. Aklıma mukayyet olabılır mıyım bılmıyorum..
(30 puan) tarafından
Amiin inşallah hepimizin yuvası güven sevgı saygı ve huzurla dolsun..
0 oy
(1,135 puan) tarafından
Içinizdeki sıkıntıyı tam almaz ama başka platformlardaki kullanıcı adını bilmiyorlarsa olayı kapatabilecek bi öneri olabilir size . Oynadığı kişiyi engelleyin bitmiş oyunları silin eşinizin kullanıcı adında da dikkkat çekmeyecek şekilde minik bi değişiklik yapın bu sayede bir-birlerine ulaşamazlar bie daha . Karşısındaki kişinin kullanıcı adını ezberlememisse  bu şekilde belki kapatılabilir durum
(30 puan) tarafından
Sosyal medya hesaplarımızda ıkımızın adı resımlerımız var. Whatsapptada ikimizin resmini kullanıyor hep..  Oğlumuza ılgılı yazıları var.. Yanı evli mutlu çocuklu Bi adam profili hep butun hesapları.. Şu kelimelik oyununda karışık harflerden oluşan Bi kullanıcı adı koymuş. Profıl resmide yok.. Karşı taraf kımle konuştuğunu bılmez yanı.. Esımın oyun profılınde Kadın adam bellidegıl.  Konuştuğu kişinin de Profıl resmı yok sadece bır kadın adıyla acılmış profıl..  
Eşim dikkatlidir görsel hafızası kuvvetlıdır.. Görüşmek isterse her şekılde bulur o profıli görüşür..
(1,135 puan) tarafından
Karişik harflerden oluşsaydı kolaydı:/ ben kendı kullanıcı adımı bile kaybetsem yazamam. Başka da birşey gelmedi aklıma.  Belki dikkat etmemiştir denk gelirse deneyin bi.
0 oy
(1,567 puan) tarafından
Sifre degistiyse sorun degil de. O sifreyi sana soylemezse sıkıntı. Bnce sifresini iste vermek istemezse inatla. Ozaman sakladigi biseyler oldugu kesin. Esler arasinda sifre vs gizli sakli herhangi birsey olmamali diye dusunuyorum. 
(30 puan) tarafından
Kesınlıkke bencede öyle.. Bakalım gün içinde neler olacak..
(1,567 puan) tarafından
Sen kafanda kurup kedini uzme . Bu durum icinde tutulacak bir durum degil. Sifresini iste sen bakalik napacak .
0 oy
tarafından
Bence eşinin yaptığı yanlış öyle bir şey yaparak senin güvenini kırıyor içine kuşku düşürüyor yanlış bir şey yapmamış olsa bile. Ama bence var bi tuhaflık
(30 puan) tarafından
Var canım var.. Kabak gibi ortada
0 oy
(707 puan) tarafından
Neden ayri yatiyorsunuz onu anlamadim.Erkekler bizler gibi degil biraz uzaklasinca farkli seylere merak sariyorlar.Nefis terbiyeleri cok zayif ne yazıkki.

Senin ailen fazlasiyla yardim ettigi icin esinde asagilik kompleksi olusmus gibi geldi buda bir erkek eger ailesine yetemiyorsa onu depresyona sürüklüyor ne yazıkki.

Hamilelik kolay degil iliski olmak zorundada degil ama birlikte uyumaniz lazim ben oyle düşünüyorum.Bende hamileyim ve bende uyuyamiyorum ama onun yanindan kalmak istemiyorum araya sogukluk girmesin diye yoksa saatlerce yatakta oturuyorum resmen.

Sifre konusunda senden gizlisi var demekki ustune gidip sifreyi ogrenebilirsin ne yaptiginida gorebilirsin ama ya kotu bisey varsa sen buna hazir misin?Bebeginin dogmasina az kalmis bunlarla canını sikma bence.Biraz kendi haline birak sonra nasil olsa hersey ortaya cikar.
0 oy
(582 puan) tarafından
Anladığım kadarıyla eşinle güzel bir ilişkiniz var normalde ama bu hamilelik ve yaşadığınız bazı sıkıntılar eşinin farklı şeylere yönelmesine sebep olmuş seni seviyor ama kafa dağıtmak amaçlı oyunda karşı cinsle konuşuyor sanırım ben öyle düşündüm yani doğru bir şey değil ama ne yapmak lazım konusunda bir şey diyemiyorum eşinle açık açık konuş düşünceni söyle tavır almadan trip atmadan 
(30 puan) tarafından
Bu olana kadar evet güzel ve saygılı Bi ilişkimiz evliliğimiz vardı. Herseyı açık net konuşurduk.. Sıkmazdık bırbırımızı ama aslada rahatsız edecek şeyler yapmadık karşılıklı..  Verdıgımız deger hep göstermek istedık.. Sevıyosan sev içinden degıl seve seve sev dıyenlerdendık. Özel hayatımız da gayet ıyıydı.. Yani birbirimizle ilgili problem yasamadık desem yerı var..  Karşılıklı ılgılı alakalı işve cilve saygı en başta, samimiyet şefkat arkadaşlık yoldaşlık hepsi çok güzel tatmin edici şekıldeydi. O da bılıyor guven problemi olan bırı olduğumu..   Genelde böyleydi ılışkımız.. Tespitiniz mantıklı geliyor bana..  Konuşacağız bakalım neymiş sorun.. Niyet neymiş..
(582 puan) tarafından
Anca görebildim yorumunuzu ne oldu eşinizle konuşabildiniz mi umarım halletmişsinizdir aranızdaki sıkıntıyı
0 oy
(48,365 puan) tarafından
kiz valla çok.uzun okumadım
(30 puan) tarafından
:)) canın sagolsun
0 oy
(10,388 puan) tarafından
O güven bi kere gitti mi geri gelmiyor ben eşime eğlendiğim zamanlar çok.guvenirdim ama bi kere biseyini yakaladım.simdi asla güvenmiyorum kendide biliyor saten 

Cnm şunu söyleyeyim amacım seni üzmek asla değil ama hoş bisey yapmamış demekki senin kızacağın bisey yapmış ki saklıyor öncekini söylemiş bunu da söyleseydi keşke 
(30 puan) tarafından
Keşke canım keşke..
0 oy
tarafından
Aynı oyunu bende oynuyorum ama sohbeti kapatma gibi bi seçenek var ve kapatıyorum ki kimse yazıp rahatsız etmesin. Ayrıca o kadar düz zeminli sadece oyun üzerine kurulu bi platform  ki karşındakine nasıl güvenip sohbet edebilmiş bilemiyorum eşine gelince de yani ne yapmaya çalışmış anlamıyorum zaten senin içine bir şüphe düştüğü için şuan ne olsa senin göz ne batacak. o güven bir zedelendi mi malesef gerisi geliyor 
(30 puan) tarafından
Evet doğru dıyorsunuz, oyunu ben de oynuyorum.. Açık bırakmışım sohbeti ama yazan olursa yazmıyorum hiç.. Bi dahada yazan olmuyor.. En son kapatmıştım sohbeti..
Eşim kapatmamış.. Ara ara bakıyordum havadan sudan bol şans, iyi kelime buldunuz gibi gibi yazışmalar oluyordu.. Havadan sudan kız erken farketmıyor.. Bırı sormuş hatta evlımısın dıye.. Evliyim yeni bebegımız olacak falan dıye bahsetmiş bizden.. Hayırlı olsunlar falan.. Acaba eski bir tanıdıkmı.. Kuruyorum işte kendimi. Konuşmadan olmayacak
0 oy
(18 puan) tarafından
O şifreyi hemen öğren canım açık açık sor neden değiştirdin diye ve şifreyi ver de oyunu sende oynadığını söyledin ve aç oyna çevrimiçi olduğunda oyunda  kesin o kişide oyuna giricek ve bakalım sana ne yazıcak ve bu oyun papçimi eşimde çok oynuyor :)
(30 puan) tarafından
Yok o degıl canım kelimelik oyununda oldu bu konu.
Savaş oyunu başka bişey adını hatırlayamadım orada canlı oynuyorlar konuşmalar oluyor ama orada herkes tanıyor benı. Yenge diye selam söylüyorlar hatta.. Uzun zamandır oynuyor çünkü..
0 oy
(1,158 puan) tarafından
Insallah bisey cikmwz canm altindan
(30 puan) tarafından
Çıkar canım çıkacak.. Yazdım uzunca konuşmamızı az önce..

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 339 göst.
12 Temmuz 2021 Aile kategorisinde Mavilimm (236 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 368 göst.
19 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zelihaanne (729 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 465 göst.
11 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde __Deniz__ (2,194 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 757 göst.
29 Ekim 2021 Aile kategorisinde Habis57 (2,350 puan) tarafından soruldu

377,140 soru

11,286,746 cevap

34,694 kullanıcı

...