0 oy
522 göst.
Aile kategorisinde (817 puan) tarafından
11 gün önce doğum yaptım kızlar. Gurbetteyiz ,kayınvalidem yanımızdaydı bugün gitti. Ev kalabalıktı boşaldı. Henüz yalnız kalmak istemiyordum , loğusalık bunalımı çekiyorum biraz . Özellikle de akşamları . Napcam bilmiyorum . Burda hiçbir akraba yokki kapımızı çalsin :( Arkadaşlar var ama ne kadar da olsa mesafeliyiz. 

2 Cevaplar

0 oy
(218 puan) tarafından

Allah'ın izniyle bişey olmaz cnm pozitif bak böyle kotu düşünme benim 40 gün annem vardı yanında ama yinede ben kendim bakıyordum sadece yıkamayı yapıyordu sadece sakın ve sabırlı ol iki günde alisirsin bu endişen bebegede yansır huysuzlanır sadece sakın ve sabırlı ol allah bi kolaylığını veriyor

(817 puan) tarafından
İnşallah canım sağolsun dikişlerim falan iyileşti , bebeğimle birbirimize alıştık ondan sonra gitti. Daha kolay geçer en azından.
(218 puan) tarafından
Aynen cnm benim dikişlerim düzelsin sen yat diyen olmadı ablam vardı o bile yardim etmedi ancak uzaktan baktı ben kendim koşturdum sürekli uykusuz geçeler gunduzde uyuyamiyordum ablamin kızı falan ses yapıyordu oda çocuk sonuçta bişey diyemiyorsun benim bebeğim sese uyumuyordu  tabi bende uyuyamiyordum annem en başta çalışıyordu ben doğum yaptigimda 2 hafta sonra ayrıldı işten o sırada tek sayilirdim dikişlerimi zorladım bi tanesi patladı sonra doğru acile allahtan düzelmiş bi mudaleye gerek kalmadı o yüzden hiç endişelenme eminim sen çok güçlü bi annesin endişelendigin için 40 günü allah'ın izniyle atlatacaksın ondan sonra bebek daha çok sakinleşiyor ve uykusu düzene giriyor sabret cnm allah analı babalı büyütsün inşallah
(817 puan) tarafından
Amiin inşallah cümleyle, zor geçmiş gerçekten loğusalığın neyseki atlatmışsın şükür. Allah hepimize güç kuvvet sağlık versin ailemizle birlikte kimseye muhtaç olmayalım inşallah. Brn de kızımın büyümesini , oynayacağımız oyunları,gezmelerimizi düşünüyorum geçecek bugünler diye avutuyorum kendimi.
(218 puan) tarafından
Bende öyleydim cnm şuan 3 aylik deişik değişik oyunlar buluyoruz konuşuyoruz tabi her yaptığıma gülüyor öyle geçiyor cabuk zaman :)
-Reklam-
0 oy
(137 puan) tarafından

Canım Allah öyle bir güç veriyoki anneyiz biz annelik öyle biseyki sen bu anları kafaya takmak yerine tadini çıkar bebeginle her anını özel kıl sen hem kendin hemde bebeğin için muhtesemsin Rabbim kolaylık verir elbet bu gunlerde hemen geçer 

(817 puan) tarafından
İnşallah canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Bazen yalnızlık çok zor geliyor ama Rabbime bin şükür eşim , bebeğim yanımda.

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 750 göst.
27 Temmuz 2022 Aile kategorisinde Esnmhmt (72 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 515 göst.
0 oy
16 cevap 815 göst.
2 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 464 göst.
4 Ocak 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Aysegul&20 (3,334 puan) tarafından soruldu

377,390 soru

11,293,597 cevap

34,711 kullanıcı

...