0 oy
754 göst.
Diğer kategorisinde (817 puan) tarafından

Doğum yapalı 8 gün oldu çok şükür . Ama bazen gebeliğimi özlüyorum aslında ne kadar rahatmışım :) şimdi uykusuzum, yorgunum, gerginim. Evin içinde bakımsız bakımsız dolanıyorum pijamalarla :) Kızımla birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Aslında kızımın işi daha zor  , o yeni doğdu ve dünyaya alışmaya çalışıyor. Gaz, sindirme, uyku... kıyamam onun işi daha zor. Bunların bir de psikolojik boyutu var tabii. İlk günler sayıklıyordum sürekli ter döküyordum. Çok şükür atlattık , rahatladım biraz daha . Böyle kızlar ; içimi dökmek istedim.

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Ben de hamileliğimi 3 4 ay geriye alabilsem ne kadar güzel olurdu :) 32+2 oldum iyice hantallaştım allahtan çok kilo almadim bi de alsaydim halim harap olurdu heralde 3 4 ay önce hamile değilmişim gibi geziyordum işimi yapıyordum şimdi hayal hepsi oturduğum yerden kalkamayacagim diye korkuyorum :)

(817 puan) tarafından
Yok canım rabbim gücünü veriyor. Ben 40.haftamda gezip tozuyordum işimi yapıyordum.
tarafından
Bebiş gelince daha yorucu olacak farkındayım ama o tempoya inşallah ayak uydurabilirim bi de uyku aşığı biriyim hayırlısı bebişler sağlıklı olsun da :)
(817 puan) tarafından
Öule sağlıkları yerinde olsun da bizlerin de dayanacak gücü olsun inşsllah bu da önemli :)
-Reklam-
+1 oy
(452 puan) tarafından

Benimde oğlum 4 buçuk aylık oldu, bende çok özlüyorum hamile olduğum zamanları :) 

(817 puan) tarafından
Allah bağışlasın, peki 4,5 aylık olunca neler kolaylaşıtçyor canım ? Mesela gaz, kusma falan ne zaman biter? Uyku düzene giriyor mu ?
(452 puan) tarafından
Gaz sancısı pek fazla olmadı cnm bizde, kusmaa arada oluyor yine aama herzaman değil, gece uykusu daha ikinci haftada düzene girdi çünkü ben en fazla 1hafta on gün kullandım gece lambasını sonra kullanmadım ve gece gündüz farkını çok çabuk kavradı ama ne varki 2aylıktan beri gündüzleri en fazla yarım saat uyuyordu 15gün kdr önce düzene girdi gündüz uykusu şimdi bir iki saat uyuyor, şimdide huysuzluklar başladı diş çıkarıyoruz uyuması iyi ama uyuyana kdr yarım saat ağlıyor, ve uyanık olduğu çoğu zaman mızmızlanıyor sürekli
(817 puan) tarafından
Maşallah size.
+1 oy
(336 puan) tarafından

Bende hamileliği özledim hamile olmayı seviyordum kızım iki yaşına gelince gebe kaldım su an 11+1 iz ama sanki ufak bi pişmanlık var :)) bu gebelik çok yordu beni bayilmalar halsizlikler mide problemleri yıprandım daha şimdiden dogumda neler yaşayacağız Rabbim bilir :) ilk kızım da gebelik güzeldi ama onunda bebek ligi zordu idrar yolu enfeksiyonu oldu gaz sorunu vardı onlar bitti gözümüz açıldı dedik dış başladı düşe kalka yuvarlana yuvarlana iki sene geçti bakalım ikinci bebisi bekliyoruz şimdi o nasıl olacak ablasina benzeyecek mi onunda sıkıntıları olacak mi merak içindeyim ama ilki kadar zorlanmayacagima eminim artık çok sey öğrendim nci heybemi doldurdum :) ilerleyen zamanlarda sizlerde öyle olacaksınız tecrübe edindikce her sey çok daha kolay ve güzel gelecek gözünüze kendinize bakım da yapacaksınız gezmeyede gideceksiniz alışverişte yapacaksınız artık sizden bir parça olan o minik le yaşamaya alisacaksiniz ama daha çok erken anı yaşayın her şeyin tadını çıkara çıkara buyutun bebisi sonra arkanıza dönüp baktığınızda pişmanlık duyacağınız anılar kalır öyle olmasından sa bebeginiz büyüdüğünde ona anlatacak sadece size özel tatlimi tatlı anilariniz olsun :)

+1 oy
(355 puan) tarafından

Galiba hamilelikten cok rahtsz olan bi benim herlde. Ne is yapabiliorum ne yol yuruyebiliorm nebilm elim yuzum oyle sisti ki insan icine cikamiorm habire tansiyonum yukselior her an bebeqim hareket edior mu yoksa bebeqime biseymi oldu dusunuorum cok skntili qunler qeciriorum wallahi bian once dogsun benim wucudumdan ciksin baqmsz olsun bnm tansiyonum kaca cikarsa ciksin bebeqime bi zarar wermesin die herqun dua ediorum rabbime. Dogum yaptiktan sonra bu qunleri ozliceqimi hic sanmiyorumm..

+1 oy
(545 puan) tarafından

Bende biran once dogsun die dua ediorum 38 haftaligim ama dayancak guci bulamiorum.kendimde hamileligim.baslarda riskliydi 7 aya kadar oyle devam etti ama cok yordu psikolojik olarak beni.. yavrum dogsun gozumun onunde canli kanli goreyim varsin uykusuz gergin asabi olayim.diorum allah hayirlisiyle bizleride kavustursun insallah evlatlarimiza..

+1 oy
(246 puan) tarafından

Ben de doğurduktan sonra hamileliğimi özlemiştim. Hatta hemen tekrar hamilelik istedim de tabii mantıken bekledik. Şimdi tekrar hamileyim ve mutluyum. Alışırsınız zamanla merak etmeyin. Bu günler de çok güzel zamanlar. Hamilelik de annelik de her anı çok güzel bence.

0 oy
(280 puan) tarafından

Bnde hamileligimi ozledm hastanede hamileyim diye hemen bakiyolardi acilde falan dogumhaneye giriyoduk nst ye baglaniyoduk kontroller oluyodu gidiyoduk tekmelerini hissediyoduk ne bilyk cok cok seyler en güzeli dogum tabi o hamileyken zorluklar oldu ama bnde ozledm hamileligimi cocugum 6 7 yasina girse ablaligi öğrense hemen ikinci cocuk

(452 puan) tarafından
Bende oğlum 5/6yaşına gelsin aklı ermeye başlasın iknciyi düşünüyorum cnm, :) bazıları diyorki iki sene arayla daha iyi birden büyütüceksin fln sinirimi bozuyorlar,bende orası bnm ve kocamın bilice iş diyip tıkıyorum ağızlarını :)
(817 puan) tarafından
Güzel gerçekten hamilelik , loğusayken daha iyi anladım . Ama ikinciyi düşünmüyeceğim galiba tabii yine rabbim bilir. Hayırlısını versin inşallah hakkımızda.
0 oy
tarafından

Benim oglumda 2 aylik oldu. Bende bugun hamileligi ozledigimi farkettim. 1 yasina gelsin hemen hamile kalmaya çalısicam ;)

tarafından
Lohusalık da bende asla baska istemiyorum psikolojisine girmistim.. hatta hayatimin en kotu gunleri lohusalıkti. Ama suan oyle guzel geçiyor ki bebegime alistim oda bana alisti gunler hizla akiyor. Kardesleri olsun istiyorum
(817 puan) tarafından
Ne güzel canım ya ben de o duyguları yaşamak istiyorum.
tarafından
Sabret 40 cikti mi herşey duzene giriyor. Artik bebeginin dilinden anliyosun. Oyle guzel ki her aglamasindan ne istediğini anlayabiliyorum. Artik gulmeye ve ses cikarmaya da basladi. En keyifli gunler bence :)
(817 puan) tarafından
Maşallah size :))
tarafından
Teşekkürler  :)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 377 göst.
1 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Nagiş❤️ (9,892 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 867 göst.
17 Ocak 2020 Diğer kategorisinde Asena'nın annesi∞ (10,047 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 831 göst.
25 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Anneadayadayi (1,482 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 682 göst.
20 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

374,570 soru

11,202,632 cevap

34,499 kullanıcı

...