0 oy
272 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (5 puan) tarafından
Dört ay önce sezaryen doğum yaptım karın içim halâ ağrıyor hergün yeni doğum yapmış gibiyim. Terleme, bacaklarda titreme, mide ağrısı yaşıyorum. Kaç farklı doktora gittim bir sıkıntı yok deniyor. Ama bir türlü geçmiyor. Bebeğimde zor bir bebek geceden sabaha kadar emerek uyumak istiyor. Aranızda benim gibi olan var mı acaba?

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
kuzum.bende 3 bucuk ay once ikinci sezeryan oldum.karmim.bu aralar derisi agriyor yaaa sanki igne batiyor .... ve hala adet olmadim ..
(5 puan) tarafından
Hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşaallah canım sende bebeğini. Ben geçen ay oldum. Ama karnımın içi ağrıyor. Bazen ayakta zor duruyorum bayılacak gibi oluyorum. Yan yatarak ve oturarak emzirince sanki kaslarım titriyor o derece acı hissediyorum.
tarafından
kan kaybindan dolayi.oluyor canim seninki 1 ay daha erken .. ic karninda daha  dikislerin tam tutmadigi icin agriyordur kendini zorlama su gunlerde ... seninde hayirli olsun kuzum rabbim.saglikli huzirlu upuzun omur versin inseallah melege
(5 puan) tarafından
Amin canım sağ olasın, inşaallah öyledir de geldi geçti demeyi nasip eder Rabbim.
tarafından
gelirde gecer insallah kuzum bol bol kayisi ve visneli meyve suyu ic ... kendine getirr seni
-Reklam-
+1 oy
(119,461 puan) tarafından
Cok gecmis olsun ins cabuk atlatirsin
(5 puan) tarafından
Çok sağ ol inşaallah
+1 oy
(1,186 puan) tarafından
Kuzum benimn yapalı 19:oluyor sezeryanı hala ağrım var öyle siyim sana
(5 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun Rabbim şifamızı versin inşaallah.
(1,186 puan) tarafından
Aminnnnn sanada canım
(5 puan) tarafından
Amiiinnn inşaallah
0 oy
(48,731 puan) tarafından
gecmis olsun canim bende sadece ter vardi ustume kovayla su dökülmüş gibi terliyordum
(5 puan) tarafından
Sağ ol canım bende hergün ağrı var yan yatınca ağrıyor oturunca ağrıyor içim titriyor ağrısından bazen gitmediğim doktor kalmadı desem yeridir ama hiç geçmiyor. Endişe etmeye başladım.
(119,461 puan) tarafından
Kizz ela sezeryanlami dogduu
(48,731 puan) tarafından
Zorladin mi acaba kendini dikişlerim bir süre acıdı ama dayanamayacak kadar degildi
(48,731 puan) tarafından
evet canim normal dogumda denendi ama cikmadi cadi:)
(5 puan) tarafından
Bilmiyorum ki başta iyiyim sandım ama hergün aynıyım yalnız kaldım bir ara dediğim gibi bebeğim de kolay bir bebek değil.
0 oy
(368 puan) tarafından
Canim sezeryanli birinin sadece dikis yerleri deil kan degerler bagirsaklari vucudu derisi kendisi yani heryeri etkileniyo benim doktorum zaten sezrryanin iyilesme suresi en az 6 ay demisti benim agrilarim vardi cunki hic bi sorun yok dedi o solemisti 
(5 puan) tarafından
Evet iç karın tamamen etkileniyor, ne bileyim çoğu kişi hiç yatmadım şöyle iş yaptım böyle spor yaptım diyor. Her vücut farklıdır amenna ama toparlanamadıkça kafama iyice taktım acaba bir rahatsızlığım mı var demeye başladım.
(368 puan) tarafından
Haklisin canim  bende takiyodum ikinci sezeryanim benim  56 gun oldu  agrilairm hala var ama napalim normal dogumdada ole heryerin etkileniyo onlarinda dikisleri flan oluyo bileme ne kadar farki var onlarinda uzun sureni var hemen kalkani var saglik olsun canim
(5 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun, aslında olaya sezaryen diye bakmıyorum doğum neticede kolay değil ve bünyeden bünyeye değişiyor. Sadece iyileşememek beni çok üzüyor.
(368 puan) tarafından
Aynen ole oluyo bi gun bi taragin bi gun baska bi gun baska sonra yine ayni yani iyilesemedimmi hala diye  dusunuyo baska biseymi var diye hep ? Yanj
(5 puan) tarafından
Evet aynen öyle oluyor.

İlgili bir soru bulunamadı

381,014 soru

11,406,748 cevap

34,944 kullanıcı

...