0 oy
2,634 göst.
Aile kategorisinde (116 puan) tarafından

Selam kızçelerrr... ben 18 yaşında evlendim, eşim 30 yaşındaydı o zaman şimdi ben 21 eşim 33 yaşında. Günlük hayatta çocuk gibidir güler eğlenir espri yapar durduk yere oynamaya başlar şarkı söyler bana el kol şakası falan yapar bildiğiniz şebek yanii yaşınıda göstermez hiç fit maşallah:D:ermm: bazende bir bakıyorsun keyifsiz gibi çok ağır takılır o adam gitmiş bi bakmışsın üstüne tam yaşının olgunluğu çökmüş dedem gibi oturur köşeye tesbih çeker konusmaz konussa tek tük cevap verir:angel:hal böyle olunca bende burkuluyorum yani yaşıma göre uçuk kaçık zamanım bende sürekli aynı kalsın gülsün oynasın evde hep bi bayram havası olsun böyle sus pus oturmasın istiyorum kendisine söylüyorum aynıyım ben sana öyle geliyor diyor kapatıyor konuyu benimde surat bin karış sonra.. karışık duygular içindeyim sanki yaş farkı olunca zorlanıyorum gibi bilemedim:(anneme anlattim seni tasimaya calisiyor senin yasina iniyor eğlenip gülüyor bırak birazda kendi olgunluğunu yaşasın diyor. Sizde durumlar nedir varmı benim gibi eşiyle yaş farkı olan..

40 Cevaplar

+1 oy
(413 puan) tarafından
Bende 21 yasindayim esim 30 yasinda su an 1 buçuk yil once evlendik. Dedigin gibi esim bana karsi cok sevimlidir çocuk gibidir hep mutluyuzdur ama etrafa karsi cok ağır cok sessiz cok olgun. Herkes onun olgunluğunu konusur. Arada bir mutsuz oldugunda oyle susar konuşmaz felan ben cok onemsemiyorum insan sonucta hepimiz her zaman neseli olamayiz. Biz de bazen cok surat asiyoruzz. Ben de onu mutlu etmeye calisirim oyle zamanlarda ustune cok gitmem kendiliginden duzelir zaten. 
(116 puan) tarafından
Bende neselendirmeye çalışırım öperim yanaklarını sıkarım falan dur bi yapma der.. Çok değişiyor çözemiyorum
(413 puan) tarafından
Olabilir canim cok ustune gitme gidince daha cok tersleniyolar cok normal yani. Kendi haline birak sessiz kalmak istiyordur bazen.
-Reklam-
+1 oy
(50 puan) tarafından
Aramızda sadece 4 yaş var 24 yaşında olmasına rağmen yerinden kalkmaz sanki yaşlı biri zorla gezmeye falan götürürüm 
+1 oy
(351 puan) tarafından

Adam göreceğini görmüş geçirmiş ne diye evlendin yahu:D benim eşimle aramda 5 yaş var annem sorun ermişti çok fazla diye ben 24 o 29 su an

+1 oy
(1,722 puan) tarafından
Annen çok haklı senin enerjüne ayak uydurmak için çocuk gbi davranıyordur bazen sana ayak uyduruyor bazende kndi içinden geldiği gbi davranıyır demekki sende onun olgunluğuna ayak uydur.. Bnde 21 yalındayım eşim 25 yaşında çok bi yaş farkı yok ama eşim sanırsın 20 yaşında asla sessiz sakin oturamaz çok enerjik. Bn hamilelikten ötürü yattığım yerden kalkamıyorum ama o müzik aöıp bnide kaldırıp zorla oynatıyor koca göbeğimle banada can geliyor onu öyle gördükçe :) 
+1 oy
(1,060 puan) tarafından
Annen dogru söylemiş  bak ne güzel yeri geliyor seninle  aynı yasa inebiliyor ne güzel bizimde 11 yaş var ama bizde hiç öyle olmaz aksine benim onun yaşındaymış gibi olmanı ister buda çoğu şeyde zorluk oluyor hayatımda yaşımı yasayamadan olgunmuşum gibi yaşamama sebep oluyo ve içinde çok şeyler kalıyor insanın 
+1 oy
(81 puan) tarafından
Bnmde 7 yaş var ama brm by durumdan memnunum ve yaş olması taraftarıyım erkeğin yeri gelince olgun olması önemli ve erken yasta olgunlaşabilen erkeklerde oldukça nadir . Senn yasında biriyle evli olsan sürekli havai olurdu sorumluluklarını bilemez  sana deger bile veremez bir süre sonra sıkılırdı cok tanıdıgım var  ama eşin olgun bir adam anlattıgın kadarıyla 33yasında bir adamın seninle şajalaşıp eğlenmesi sana deger verdiği anlamına gelir  ama artık bir aile babası düşünmesi gereken cocugu hanımı var  sorumlulukları var sizin ihtiyaçlarınız  yemenix içmeniz faturanız marketiniz pazarınız var ve çalışan bir insanın stresi de oluyor illaki herzaman  eğlenceli olmasını bekleme canı sıkkın oldugu zamanlar kafasını toparlaması için zaman ver.
0 oy
tarafından
bizim aramizda 1 hafta var sadece :) 31 yasindayiz ikimizde .
(116 puan) tarafından
Ay ne güzel maşallah, bende bakarken hep yaşıtımla evlenirim diye düşünürdüm:)))
tarafından
bizde 31 yaşındayız 3 ay var aramizda
0 oy
tarafından
ben 23 esim 29 yasindaa benimkinin yuzu disarda gulmez pek ama evde adami gorsen cocuk gibi bazen ciddi durunca egilip yuzune bakarim gulmeye baslar sen benim piskolojimi bozuosun die ama bu hallerinide cok seviorumm dio :) eger benim yuzum asiksa oda bana yapar aynisinii
0 oy
tarafından
25 e girdim o 33 e  aynen yanimda çocuk gibi olur bazen ağır ama dışarıdaki insanların yanında ağır abidir  .. şunu yapalım derim olmaz çocuk muyuz biz der .. deli eder beni
(116 puan) tarafından
Ay evettttt aynı. Buz gibidir dışarıdayken
tarafından
Türlerinin son ornekleri
0 oy
tarafından
Bende 19 yaşında eşim suan 31 yaşında evet çok farklı çünkü ben eşimi kaldıramıyorum yani herşeye bi kılıf buzluk eşim yine senin eşin çabalıyor mus canım benim kinde oda yok 
(116 puan) tarafından
Malesef tek taraflı olmuyor karşılıklı çaba gerek canım ilgiye boğup sonra buz kesince allak bullak oluyorum
tarafından
Aynen kuzum bende esime karşı çok değişik duygular içerisindeyim ne bilim ya anlatılmaz yaşanır galiba
0 oy
(6,812 puan) tarafından
Ben 20 eşim 27 yaşında eşim yaşına göre bazen çocuk bazen koşkaca adam
0 oy
(164 puan) tarafından
Ben 21 esim 26 aramızda 5 yaş var esim çok çok eğlenceli bir insan çok şükür 
0 oy
(571 puan) tarafından
Normal bi durum sakın alınma yaşına göre de yaşaması lazım 
0 oy
tarafından

O karakter meselesi cnm olgunluk yaşı genç olur eğlenemz şaka yapamaz öylesi de vr insanın ruh hali hep iyi olmuyor ki boşver öyle olunca da sen ona uyum sağla benimle eşimle aramda 1 yaş var oda öyle hoplaym zıplaym şakalar yapayım huyu yoktur ağırdır :)

0 oy
tarafından
Ben 20 eşim 28. Yazını okurken beni anlatıyorsun sandm bi an ... 
0 oy
(1,204 puan) tarafından
Bizde aynı sizin gibiyiz cnm ben eşimden 2 yaş büyük olmama rağmen benden olgundur eşim.. yaş la ilgisi yok evlilikte böyle olur ışte bir gülüp eğlenirsin bir kavga edip surat asarsin normal yani evliliğin yerine oturması zaman alır. 
0 oy
tarafından

Ben 20 eşimde 22 oluyor yaşına göre çok ağır başlı bazen güler eğlenir benle bazende 60 yaşında gibidir ama önemli olan ikimizin arasındaki sevgi <3:angel:

0 oy
(507 puan) tarafından
Ben 22 eşim 24 ikimizde şubata dogmusz  anlasyrz şükür 
0 oy
(929 puan) tarafından

Bizimde hemen hemen o kadar var . Ama bende ağır insanımdır o yüzden iyi anlaşıyoruz :D

0 oy
(2,064 puan) tarafından

Ben 25 yaşındayım eşim 36 :D

İlgili sorular

0 oy
59 cevap 789 göst.
16 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 336 göst.
21 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 439 göst.
1 Ağustos 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 749 göst.
11 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

378,252 soru

11,321,365 cevap

34,765 kullanıcı

...