0 oy
719 göst.
Aile kategorisinde (7,208 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

 Temmuz ayında başlamadan biten birlikteliğimiz , aralık ayında benim kendimi boslukta hissetmem ile son buldu . 

O
aralar çok mutsuzdum ,içimde bir boşluk vardı dolduramiyordum bir türlü... Ailem ile çok mutluydum ama bir şey eksikti ve ben kendimi sürekli slow şarkılar eşliğinde resim çizerken buluyordum (onlari da paylaşmıştım :) en sonunda kafam allak bullak oldu ve mesaj attım napıyorsun diye. 

Bende ki ne yuzse .. Hiç bir şey olmamış gibi geri dönüş yaptı eşim . Ufaktan sezdim kırıldığını ama geri döndüğüm için de çok mutluydu . Dedim bu iş olacak herhalde ama olana kadar da hiç görüşmeyelim konuşmayalım . O şartı koştum aileler arasında iş resmiyete dokulene kadar konuşmak yok diye . 

Kabul etti . Lakin benim sabırsız kocam sürekli hayırlı geceler hayırlı sabahlar mesajı atıp duruyordu. Bense mesaj atınca sinir oluyordum atmayinca da gıcık :) . 

Neyse bir gün mesaj attı aç kapıyı diye. Hayırdır dedim kafan mı güzel senin . Sana hediye aldım dedi.  Eee dedim . Kapının onune koycam otomatikten aç dedi o sıra babam çıktı dışarı. Dedim Allah aşkına yok ol babam gorcek .. Saklanmış babam çıkar çıkmaz girmiş içeri. Bana mesaj attı al diye.  Gittim baktım ama içim içime sığmıyor sanki bir suç işlemiş gibi.. Gül yaptırmış bir de o zamanlar fanatik GS liyim diye GS Store'dan sarı kırmızı bileklik almış . İçim içimi yiyor ben bu çiçeği nereye saklayacağım ... 
En sonunda dedim amaan nalet canan kör seytan ne olacaksa olsun . Aldım çiçeği içeri girdim. Annem elime bakıyor bir anda buz kesti anaaam ben ne halt yemeye girdim içeri dedim . Sordu nerden geldi diye bende kapıya bırakmış dedim . Annem hiç bir şey söylemedi görüşüyoruz diye düşünerek bir bakış attı sanki bana yazıklar olsun dedi  . 
Hiç yüzüme bakmıyor konuşmuyor ki ben anneme aşırı düşkünüm bu zamaana kadar annemi kircak hiç bir şey yapmamisimdir aklım çıkar onu hayal kırıklığına uğratcam diye . Her gece de öpmeden asla uyumazdim .
 Neyse ablamlar girdi araya . Anneme dedi daha ne istiyorsun senden habersiz bir iş yapmıyor işte diye. Esiminde ahlaki güzeldir Allah'a şükür bazen beni çok****z etsede herkesin var bir seysi işte :) 
 neyse annem ikna olma çabalarında iken ben arkadasima gitmiştim.  Mesaj attı nerdesin diye söyleyince benim olduğum yere gelmiş aşağı gel kar yağıyor belki bu sene daha da karda yuruyemeyiz birlikte dedi . Kabul etsem mi etmesem mi derken kendimi onun dediğini yaparken buldum. Ama nasıl :) ben yolun sol tarafından o ise yolun karsi tarafından nihahahha :) tamam dedikte o kadar da değildi sonuçta. 
 Benden eldivenlerimi istedi bende bir duvarın üstüne koydum kacarcasina gittim o da gitti ordan aldı . Sonra bekle dedi . Üç beş yere girdi sırf bana eldiven almak için o da aynısını bana yaptı. Ellerim üşümesin diye taktım gittim eve . 
 Sonra artık nasılsa annem biliyor diye bir yandan rahatlama var üzerimde ama bir yandan da henüz izin çıkmadı diye korku.. 
Disari  çıktığında haber ver bari uzaktan göreyim derdi . Ben bizim sokaktan gidiyorsam o da diğer sokaktan giderdi. Artık aralarda olmayan ev aralıklarında ne ki gorunursek ... 
 Doğum günüm oldu  sokağın başına gelip bana ayıcık çikolata dolu bir kutu almış bir ağacın altına koydu al ordan ben gidince dedi bende aldım bir kaç kere böyle uzaktan uzağa kendi çapımızda heycanlarimiz oldu .
 Sonra da annem baktı gönlüm var esimi de herkes iyi diye anlatınca aynı mahallede oturcak olmanın rahatlığı ile vermeyi kabul etti :)
ilk kaynanam geldi ben utançtan bir saat içeri giremedim sonra da tabi oo benim güzel kızım beni bacadan kovsan kapıdan girerim dedi.  
Bir hafta sonra da eşimle birlikte geldi önce annem konuştu kızıma ilmine tesettine sahip cikabileceksen olcak bu iş dedi . Eşim zaten her şeye he dedi. Gelirken de zaten anneme gül yaptimis bana değil kaleyi içerden feth etmek için :) neyse annemden
Sonra ben girecektim ama kalbim öylesine hızlı atıyordu ki nasıl yapcam bilemedim ilk defa bir erkekle tek başına bir oda da olcam ve karşılıklı ilk defa konscaktim kalbim sanki avuçlarımda atıyordu... Girdim içeri yüzüm sanki çatlayacak eşim direk çok güzelsin dedi . Elim ayağım titriyor yüzüm yangın yeri zonkluyor bildiğin .. Gözümün içine bakıyor sürekli bende kızıyorum ne bakıyorsun diye. Sen varken nereye bakayım diyor bende duvara bak bana bakmada diyrdm . 
 Normalde şartı surtu konuşmak gerekir benim eşim kestirip attı ne dersen kabulum diye sonra baktım oturduğu yerden bana doğru geliyor içimden noluyor lan bu ne demeye kalktı diyrm baktım geldi diz çöktü yüzük çıkarttı benimle evlenir misin dedi . 

Ben neye uğradığımi şaşırdım aldım yüzüğü iki sirittim kaçtım odadan daha da girmedim... Ondan sonra işte söz nişan vs oldu bir Nisan'da şaka gibi evlendik bir sonra ki sefere de çocuk serüvenimi anlatacağım okuyan olursa :)


17 Cevaplar

+1 oy
(2,596 puan) tarafından

Devamını bekliyordum canım şimdi geldi aklıma baktım çook güzel bununda devamını bekliyorum. Emin ol güzel olmasaydı merak etmezdim ama çok güzel:D

(7,208 puan) tarafından
Yaaaa sabah sabah şeker tadında bir yorum çok teşekkür ederim :)
-Reklam-
0 oy
(965 puan) tarafından
Bunun birinci bölümü tutmadı çok uzun diye bu birinciden de uzun kizz.d
(7,208 puan) tarafından
Okumak isteyenler için yazdım. İstemeyen her şekilde okumuyor zaten.
(965 puan) tarafından
Niye tersliyon
(7,208 puan) tarafından
Yoo niye tersliyeyim canım
0 oy
(22,070 puan) tarafından
Kiz o kadar uzunki okurken başını unuttum :Dddd
(7,208 puan) tarafından
Olsun. :)
0 oy
tarafından
Biz de 1 Nisan da tanıştık :)))) 
(7,208 puan) tarafından
Ne güzel ben iki sene sonra ki bir Nisan'da yavrumun kalp atışını gördüm çok özel bir gün ..
0 oy
(2,119 puan) tarafından
İlk bölümüde okudum bunuda, ne güzel hikayeniz var kitap okur gibi okudum :) 
(7,208 puan) tarafından
Ahh canım teşekkür ederim.. Hazır diziler ara vermişken ben anlatayım dedim can sikintisina iyi geliyor başkalarının hayatları (◍•ᴗ•◍)
(2,119 puan) tarafından
Senin kaçışlarını mimiklerini falan taklit ediyorum okurken o derece sevdim :)))
(7,208 puan) tarafından
Harika bir okuyucusun (✷‿✷)
0 oy
tarafından
Okudummmmm Allah ayirmasin..
(7,208 puan) tarafından
Allah razı olsun canım cümlemizi inşallah teşekkür ederim
0 oy
(907 puan) tarafından
Uzun ama guzeldi...guzel yazip anlatmissin
(7,208 puan) tarafından
Karşımda ki kişiyi sıkmamaya özen gösterdim becerebilmissem ne mutlu bana (◕ᴗ◕✿) teşekkür ederim
(76 puan) tarafından
Evet cok guzel cok begendim :))
0 oy
(1,698 puan) tarafından

Allah bozmasın eğlenerek okudum güzel bi hikaye olmuş :) tam elektriklerin kesildiği bir gün mum eşliğinde çay içerken çocuklara anlatmalık❤️❤️

(7,208 puan) tarafından
Ayyyy ne güzel bir yorum bütün yüz kaslarım oynadı çok teşekkür ederim (✯ᴗ✯)
0 oy
tarafından
Kız yine okudum vala:-):-):-)
(7,208 puan) tarafından
Kız helal olsun sana :)
0 oy
(1,323 puan) tarafından

Çok severim böyle aşk hikayelerini okumayı :D

1. Bölümü de 2. Bölüm de okudum kuzum çok çok güzel Allah mutluluğunuzu daim etsin <3

(7,208 puan) tarafından
Valla insan geçmişe dönüp bakınca vay be bunları ben mi yasamisim diyor . Güzel günlerdi daha güzellerini evlatlarımız yaşasın inşallah  harama bulaşmadan en helal yoldan .  Rabbim seninde huzur mutluluğunu daim etsin inşallah imtihanını kolay etsin.
(1,323 puan) tarafından
Amin inşallah kuzum Allah razı olsun :)
0 oy
(554 puan) tarafından
Okudum sağol bekletmedin çok hoşuma gitti Rabbim agzinizin tadını bozmasin. Yazarsan ben bebek hikayenide okurum keyfine göre yaz yine
(7,208 puan) tarafından
Ne demek her zaman Allah razı olsun çok mutlu oldum yorumuna. Rabbim seninde yuvanın huzur mutluluğunu daim etsin inşallah bir ömür.  Sıkıntı dert keder bilme inşallah..
(554 puan) tarafından
Aminn canim cok sağol:)
0 oy
tarafından

Sonuna kadar okudum ne  güzel tanışma hikayeniz varmış ama canım bunu yazarken hicmi üşenmedin parmakların hicmi ağrımadı :woot:

(7,208 puan) tarafından
Sağolasin canım rabbim bütün kızların karşısına helal süt emmiş insanlar çıkarsın inşallah.. ya hiç usanmedim ben yazmayı da okumayı da çizmeyi de seven insanım . Çizimlerimi de paylaşmıştım bazen bir tanesini iki gecede anca bitirirdm bazen bes gecede. Bana terapi bunlar .
0 oy
(6,978 puan) tarafından
Bende 1. Ci bölümüde, 2. Ci bölümüde tuttu canım, MaşaAllah diyelim nazar değmesin. 3. Çü bir bölüme gözlerim dayanirmi ama bilemem :))
(7,208 puan) tarafından
Ah canım sağolasin birileri tuttu tutmadı derdine girmiş ama benim amacim bu değil ki insanlar neden böyle anlamıyorum... Yorumun için teşekkür ederim (✿^‿^)
(6,978 puan) tarafından
Rica ederim, tabiki okumak istemeyen okumasın ama illa olumsuz yorum yapma taraftarı değilim. Karşındakini rencide etme çabaları hoş değil, mutluluğunuz daim olsun :)
(7,208 puan) tarafından
Kimisi idrak yolu enfeksiyonu geçirdiği için bir şey demiyorum sanki oku diye picak dayadik..  :) okumayan okumaz kendi bileceği is ama okuyanlarda ayrı mutlu etti beni (人 •͈ᴗ•͈)
0 oy
(3,695 puan) tarafından
Ay sanki icinde yaşıyormusum gbi geldi keyifle okudum masallah Allah bozmasın ağzınızın tadını insallah canım ❤
(7,208 puan) tarafından
Bunu duymak ne güzel :) çok mutlu oldum teşekkür ederim çok çok amin cümlemizin inşallah Allah razı olsun
0 oy
(1,822 puan) tarafından
Sabahin bu kor saatinde zevkle okudum valla Allah askinizi sevginizi daim etsin :)
(7,208 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim çok mutlu oldum rabbim sizinde yuvanıza huzur mutluluk bereket versin inşallah (◕ᴗ◕✿)
(1,822 puan) tarafından
Amin canim :)
0 oy
(2,749 puan) tarafından

3 bolumu de beklemedeyimmm:)

(7,208 puan) tarafından
Aklımı topladigim bir gün yazacağım inşallah :)
0 oy
(48,731 puan) tarafından
Allah mutluluğunzu daim etsin canim 
(7,208 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun cümlemizin inşallah

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 849 göst.
10 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Es19 (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 340 göst.
3 Kasım 2019 Aile kategorisinde ❤Şahmeran❤ (643 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 599 göst.
9 Mayıs 2024 Aile kategorisinde Emirannesi (537 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 228 göst.
10 Nisan 2024 Aile kategorisinde Ksldnjxkckv (47 puan) tarafından soruldu

381,012 soru

11,406,767 cevap

34,944 kullanıcı

...