0 oy
440 göst.
Moda kategorisinde tarafından
Kızlar linç etmeyin. Linç edecekler girmesin. Tarzı başlıkları sık görmeye başladık. Çok saçma buluyorum. Objektif yazmak herkesin hakkı. Göze alamayan yazmasın baştan söyleyeyim :) 

9 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Linç etmeyin diyen herkesin postu çok saçma geliyor ve ortada linçlik bir durumda yok hem etseler ne olacak gereken cevabı ver hakaret edeceklerle de muhattap olma yani bu kdr basit yöntem 
-Reklam-
+2 oy
(758 puan) tarafından
canisi  ne yapsinlar binbir turden insan var konusmalari yazilari oyle bi cekiyorlar ki  katil gibi  birsey oluyorsun . lafi oradan oraya atiyorlar insan birsey yaziyor ama mantikli cevap bekliyor ama biri ikisi cikiyor insani yazdigina pisman ediyorlar .

hic unutmam gecen sene bi posta yorum yaptim alakasi olmayan iki kanka geldi abovvv tam bir gunumu aldi lafi evirip cevirip uctan uca goturuyorlar o gun resmen bana zehir gibi geldi git diyorsun gitmiyorlar sus diyorsun olmuyor . insanlar tedbir aliyor .en son yasattiginizi yasayin haksizliga ugrayin dedim . zaten o biri ortada yok varsada gormuyorum digeride esiyle tamda tartistigimiz konuda problem yasiyor surekli  post acip duruyor . kinadigin birseyi yasamadan olmezsin diye bosuna demiyorlar 
tarafından
Ama yine de yazan yazıyor :)
0 oy
(1,018 puan) tarafından
Tebrikler :)) 
0 oy
(9,091 puan) tarafından
Aynen ya. Isteyen istediğini yazar. Her yazılana atlıyorlar. Virus ulkenin gerçeği sonuçta. Ayrıca başlıklarda belirtiliyor okumak istemeyen girmez çok basiit..
0 oy
tarafından
Bazıları sırf muhalefet olmak için yazıyor ama cnm 
0 oy
(290 puan) tarafından
Aynen ya tiksiniyorum 
0 oy
(118,892 puan) tarafından

Haklisin :D           

0 oy
tarafından

Yeni akim oldu iste 

0 oy
(667 puan) tarafından
Bazilari sirf muhalefet olsun diye yazip gereksiz yere gerginlik yasatiyorlar bu yuzden insanlar napsin linc etmeyin diye belirtmek zorunda kaliyorlar.Bir de ben ilk defa bu kadar her konuda itiraz edilen bir platform gordum. Ulkenin gundemi olqn koronavirusu konusulacak aman hamileyim etkileniyorum.Deprem konusulacak aman etkileniyorum.Biri esiyle problemini anlatir anlatma biz de eşimizden supheleniyoruz.Madem bu kadar hassassin internet de akilli telefon da kullanma be kardesim kapat kendini dunyaya sen de rahat ol herkes rahat olsun.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 463 göst.
0 oy
18 cevap 622 göst.
4 Nisan 2021 Aile kategorisinde Sosyetikgirll (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 749 göst.
29 Ağustos 2020 Aile kategorisinde Nurane (759 puan) tarafından soruldu

376,730 soru

11,274,584 cevap

34,661 kullanıcı

...