0 oy
540 göst.
Aile kategorisinde (29 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi

Merhaba kizlar. Benim oglum olacak allahın izniyle. Gorumcemde kiz bebek bekliyor eltiminde 3 tane oglu var. Ama gel gör ki görümcem ve kaynanam falan agzindan kizi düşürmüyor. Yok kiz evlat daha iyi daha cok seviliyor falan diyorlar. Gorumcem desen her dk kizim olacak havasinda durmadan benim kızım olacak deyip duruyor. Bu asla kıskançlık değil ama insan ister istemez rahatsiz oluyor. Onunki evlatsa benimkide evlat. Oglum olacak diye sanki ben sevmicek miyim onu veya sevilmeyecek mi. Sürekli bunu dile getirip insani cileden çıkarıyorlar. Durmadan hamilelik triplerinde görümcem kaynanamda sanki bi onun kizi hamile gibi davranıyor. Resmen gorgusuz gibi davranıyorlar. Sanki bi o hamile kalmis gibi. Insaninda ister istemez morali bozuluyor icimden sevmek bile gelmiyor gorumcemin bebegini. Belki yanlis düşünüyorum ama ne bilim surekli ayni seyleri duymak yordu beni sanirim. 

12 Cevaplar

0 oy
(79 puan) tarafından

Canım en önemlisi Allah sağlıklı ve anaya babaya hayırlı bir evlat versin kız olmuş erkek olmuş ne farkeder. Hepsi evlat ne erkek evlatlar var 50 kızı cebinden çıkarır. Benimde muhtemelen erkek :) sen ve babası sevsin ona yeter. Kayınvaliden kızı diye kayırıyodur illaki. Hiç üzülme tasalanma bile :) paşan olcak maşallah :)

(29 puan) tarafından
Ya oyle tabi benim evladim sağlıklı olsun bu bana yeter ve de hayirli evlat olsun. Ama bunu surekli dile getirmek insani sinir ediyor iste.
(79 puan) tarafından
Haklısın bende olsam bende rahataız olurdum
(29 puan) tarafından
Simdi boylelerse doğurduktan sonra iyice gormemis gibi davranırlar o zaman daha sinir ederler eminim :)
-Reklam-
0 oy
tarafından

Bu durum genelde erkek torun icin yapilir ama tersi de sana denk geldi sanrm :) oyle bi seviceksin ki onu kimse sevmese de olur diceksin bosver takma hic. O kadar erkek torunun icinde simdi degisik bi heyecan olmustr onlarda normal aslnda. Uzme kendini boyle boş seyler icin bosver 

(29 puan) tarafından
Heyecan tabiki olur onu anlarim da nispet yapar gibi her dk belirtmeleri sinir ediyor insani
0 oy
(242 puan) tarafından

Amann canim hic aldırış etme boşver. Rabbim kime ne hayirliysa onun verir bizler ondan daha iyi bilemeyiz. :) sen sadece saglikli salih ve hayırlı bir evlat icin dua et kiz olmus oglan olmus ne farkeder ki. Yaptıkları onlarin ayıbı olsun sen bunlara kafani yorma iman et yeter zaten takmazsin. Allahs emanet ♡ öyle kiz erkek ayrimi yaptiklarinda istege özel gelmiyor rabbim ne nasip ederse o geliyor hic belli olmaz bu isler saglikli olsun yeter de kapat konuyu canim neden takiyorsun ki bosuna stres yapiyon kendind. Hoctd takilcak bir konu degil 

(29 puan) tarafından
Doğru diyosun aslinda. Benim Rabbimden tek istegim evladım sağlıklı ve hayırlı bi evlat olsun.
(242 puan) tarafından
Amin ecmain insaEllah. Hayir ve dua ile allaha emanet ♡
0 oy
(661 puan) tarafından

Kiiz sende ona nispet yap niye takiyorsun ki. Babasinin soyadini tasiycak benim aslan oarcam de sende onu catlat hic takma bile . Aklina takiliyörmus ille bunu farkettirme bile . Varsa yoksa oglum de aslanim de  dedde de  .

(29 puan) tarafından
Mantikli aslinda :) denemek lazım onlar anca bundan anlar
(661 puan) tarafından
Oncelik saglkli olsn da onemli olan o . Ama biz hamileler hassas kirilgan alingan oluyoruz iste civi civiyi soker . Ďene  bence  aslnda genelde erkek dogrcaklar boyle yapar bzm toplumun genelinde bu oldugu icn souluyorm . Ama sanrm eltinizde erkek cock 2 taneyms szdede okunca farkli geldi kiz evlat sanrm ama  kizi hamile ya onun icin de olabilir . Sen dene dedigimi faydasini goruceksin
(29 puan) tarafından
Bunlar erkek cok zaten degisik gelmiyor o yuzden. Kiz evet degisik ve guzel ama bunu durmadan soylemek cok sacma.
0 oy
(117 puan) tarafından

Amannn onu mu dert edindin :) benim kayınvalidem de babanneler ne yaparsa yapsın hep anneneler sevilir der.  Bende hep çocuk gerçek sevgiyi anlar gider en çok onu sever. Sevilmeyen babanneler de ona göre davransın derim :) sevmiyor mu kendi bilir kendi kaybeder benim çocuğum onların sevgisine mi kalacak . Ayrım yapmak ne demek hiç aldırma valla bırak sende geç karşılarına gül geç inan onlar sinir olacaklar 

(29 puan) tarafından
Zaten doğuma bisey kalmadi ben dogum yapar oglumla ilgilenirim ugrasamam ama bi an sinir oldum.iste ister istemez
0 oy
(355 puan) tarafından

Genlde hep kaynanalr erkek cocuk merklisi olur seninki tam tersi olmus :) tabiki ewladin kizi erkeqi olmaz benim gozumde ama paikolojide soyle bise wardir insan israrla biseyi soyluyorsa kafasi o konuyla alakali huzursuzdr. Yani gorumcen belliki kizi olucak die icten ice uzuluyor ama bunu disa cok fazla sewindiqi qostererk saklamaya calisio belliki anneside destk oluor. Bnce hic takma o kizim dedikce sende oglum de sunnetini soyle ypcam de iste damat oluck oglum de askere qidecek de o annesini uzmeyecek de o seni kirmis madem sende onu kir :)) 

(29 puan) tarafından
Erkek bol bol var zaten bunlarda kiz cok nadir oluyor ondan degisik geldi sanirim. Valla dediğinde olabilir ama icini bilemiyorum. Eltim gecen dedi mesela kaynanama benim çocuklarım senin soyadini tasicak falan diye :) o söylüyor boyle seyleri ama ben pek diyemem insanlar kirilir diye sanirim fazla düşünüyorum hata bende.
0 oy
(2,564 puan) tarafından

Cnm ayni dert bende de var gider gelir kaynanam aaa keske kiz olsaydi kizlar daha tatli daha sevimli erkekler tatli degil deyip durur amam boş ver salla evlat senin koca senin hiç umursama

(29 puan) tarafından
Bide böyleleri var iste. Hayir insan sağlıklı olsun der once nedir bu kiz erkek ayrımı. Valla esim gayet mutlu cünkü oğlu olsun istiyordu benim icin fark etmezdi ama bekarligimda bile hep benim oğlum olacak derdim oyle de bin sukur. Sadece su sacma seyler soylenmese hersey yolunda aslinda
0 oy
(78 puan) tarafından

canım istedikleri kadar ayırsınlar oglunu nasıl severlerse cocukda onları o kadar sever  gerek yok onların sevgisine de zaten böle yapacaklarsada siz sevin güzelce egitin o cocuga o yeter sevgi edep bu cocugun en önemli seyleri başkası sevmiş sevmemiş umrunda olmaz cocugun

(29 puan) tarafından
Babasi da bende yeteriz oğluma buna eminim. Ki anneannesi teyzeleri heyecanla bekliyor valla. Bunlarda sever illaki ama bi ayrim olur diye düşünüyorum bakalim yasamadan bilemem ama oğluma asla bunu hissettirmelerine izin vermem. Gerekirse görüşmesinler.
(78 puan) tarafından
yani canım seven sever sevmeyen sevmez onlar sevmedi ayrım yaptılar diye senin cocugun sevilmicek degil ya
(29 puan) tarafından
Aynen oyle canim ben ona fazla fazla veririm sevgimi
(78 puan) tarafından
yani sen yetersin cocuguna
0 oy
(109 puan) tarafından

Kizinin da oglu olsun kimbilir ne kadar isterdi o acıdan bak ve kafaya takma ;) dile getirdigi ve aklindan gecenler baskadir onun emin ol.ben de 2.oglani dogurucam kayinvalidem artik ne anlama geliyorsa cinsiyet belli olali beni hic aramiyor.boyle yaptigi icin dogumdan sonra cocugumu gormek icin kirk takla aticak bunu bilmiyor daha. ben cocuguma arkadas geliyor diye cok seviniyorum kimsenin haddine düsmez babasi da seviniyor.kiz cocuk da amma abarttilar ya.once hayirlisi zaten.zaten hamile kaldim herkes insallah kizin olur diyor.ya belki ben erkek istiyorum niye benim adima konusuyorsunuz.cinsiyetini soyluyorum olsun saglikli olsun da falan.olsun ne demek ya.ben onlari beraber oynarken hayal ediyorum hep.Kizi erkegi yok bunun ne hastaliklarla bogusuyor insanlar.

(29 puan) tarafından
Cok doğru demisler bende erkek deyince bazilari he olsun saglikli olsun da diyor bozuluyorum. Yani ne istiyorlar bu insanlar anlayamıyorum. Ha kiz ha erkek. Yeter ki hayırlı ahlaklı evlatlar olsunlar. Benim simdi oglum olacak mesela ikincisi de oglan olsun isterim ilk oglum tek kalmasin ona arkadaş gelsin diye. Ama insanlar hep memnuniyetsiz iste :)
0 oy
tarafından

Hic takma kafana canim sonucta o senin senin bebegin kadar degerli olamaz kimsenin oglu kizi sana sende o benim benimki bana degerli dersin bu cahillik malesef ki herkezde oluyor bende gorumcemle hamileyim o kiz kiz diye oluyodu ama oglu olucak bize soylerken sewinmeden soyledi resmen hmm oglanmis diye simdi benim allahin izniyle iki kizim olucak kesin degil % 60 %70 kiza benziyor lar dedi doktor esimde donmus kaynanamla bir olup soylemeyin simdilik kimseye kesin degil ya neyse ablangil geliyomus kapatalim konuyu diyo inadina soylemek istedim sonra neyse dedim sustum sonrada aklima bu geldi ne olursa olsun benim canim kadar degerli olamaz naparlarsa yapsinlar bosver sadece bebegine odaklan cahil insanlar bitmez sevmek gelmiyor dediginde cok dogru benimde hic icimde gelmiycek galiba sevmek amann hayirlisiyla saglikla olsunlarda 

(29 puan) tarafından
Aynen oyle canim bizlerin tek derdi sağlıklı olmalari ve hayirli evlatlar tabiki.
tarafından
Tabiki allahim saglikla versinde cok da icinde kalirsada soyle valla herkezin icinde on tane kizi olsa benim bi oglum gibi degerli olmaz rabbim saglikla versinde herkezin bebegi kendine ozel guzel diye kendini sıkıp uzup strese sokma da :)
0 oy
(8 puan) tarafından

Ben tek kizim 3 tane gorumcem var. Konusurken hep bi kizkardesimin yada ablamin olmasini isterdim diye dile getiririm sık sık. Gorumcelerimde hep bi havaya girip beni ordan vurmaya kendilerince kiskandirmaya calistilar. Rabbime cok sukur kizimin bir kizkardesi oluyo nasipse. Kendileride yillardir hep bir kiz cocuk istediler Rabbim onlarada 2 ser oglan nasip etti. Kesinlikle oglan evladini kucuk gordugumden falan degil benimde bir oglum var cokta seviyorum. Demek istedigim agizdan cikana dikkat etmessen vurmaya calistigin yerden yasayip goruyorsun. Simdide benim 2.kizimi beklememi hazmedemiyolar ki kendi yegenleri torunlari. Zamaninda bana hava atiyolardi. Rabbim evlatlarimizi kiz veya erkek saglikla merhametle yetistirmemizi nasip etsin. Hiiic duyma takma;)

(29 puan) tarafından
Valla takmicam artik ailelerinde cok erkek olabilir ama benim evladim bir tane benim icin. O saglikla gelsin yeter bana.
0 oy
tarafından

evladin kizi erkegi olmaz canım. senin rahatsiz oldugunu fsrkedip bilerek yapiyorlardir takma bosver sen bebisine odaklan 

(29 puan) tarafından
Dogru diyosun canim hic takmıyorum ama boyle fesatlik yapiyorlarsa kasitli olarak allahta onlara erkek evladi aratir bunu düşünmüyorlar iste. Rabbim.ne verirse hayırlısını versin
tarafından
herseyden onemlisi saglikli olması hayırlı olmasi kimse senin bebegini senden fazla sevemez kizda olsa erkekte olsa senin evladin bunun ayrimi yok o yüzden fesatlik yapanlara firsat verme zaten onlar sevmesede olur

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 318 göst.
23 Aralık 2023 Aile kategorisinde Myangell (549 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 435 göst.
0 oy
15 cevap 316 göst.
24 Eylül 2023 Aile kategorisinde Anne-bebek (739 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 132 göst.
6 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Metmett (28 puan) tarafından soruldu

374,681 soru

11,207,276 cevap

34,510 kullanıcı

...