0 oy
513 göst.
Diğer kategorisinde (28 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Kızlar uzun olacak kusura bakmayın. Kayınpederim eşinden ayrı tabi bizimle birlikte yaşıyor 4 ay oldu 4 ayda yıldırdı beni adam bi laf söylüyor her yere çekiliyor lafı iyiyede kötü yede aslında kötü olarak söylüyor sonra da ben o anlamda demedim diyor laf sokmalar felan hafta sonu eşimle birlikte oturuyoruz film izliyoruz mısır patlatıyoruz felan geç uyuyoruz haliyle sabah toparlarım diyorum adam sabah beni erkenden uyandırıyor ütü yap bana diye geç uyumuşum zaten bide neymiş neden yediklerimizi toplamamışım sabaha bırakmışım işte evler temiz olsun felan diyor ya sanane zaten hergün temizlik oluyor sabah kaldırcam işte bi günde gece beni aradı canınızdan uzak olsun et kızart bana dedi gece saat 12 1 civarı bende dedim baba etler buzlukta tamam dedi kapattı neymiş efendim neden baba buzluktan çıkartırım sıcak suda çözer yaparım dememişim adam 3 gün surat yaptı bana soruyorum baba neden moralin bozuk birşey mi oldu yok diyor sonra oğluna mesaj atmış senin hatrın için çekicem onu mecbur felan ya ben ne yaptımda çekmek zorunda kaldın eşimde babasına çok düşkün neyse sonra ben dedim baba sen söyleyebilirdin bana kızım sıcak suya koy VS diye benim değerim yok işte benim kızım olursun yada yoluna bakarsın yazmış hizmet göremiyormuş dedi bende sinirlendim cevap vermedim ona bugünde mutfağa girdi dolabı açtı eşimde diyor git bak bakıyım babama  neye ihtiyacı var bende sinirlendim dedim baban çocuk mu ben arkasında dolanıyım hamile halimle  ne istiyorsa kendisi alabilir dedim surat asıyor bana dışarıya çıktı şimdi kafasını dağıtsınmış  ben napıyım yaa akıl verin eşim ayrı eve çıkmıyor daha önce kira vermediği için ya geçinemezsek diyor 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Herkez geciniyo neden gecinemiyck.5 odan olmasn.2 odan olsun dogalgazn olmasn doban olsun ama senn olsun. Calismiyomu esin? O kim oluyoda seni cekicek.sen cekiyosun ve bu kadr sitres yorgunluk bebegni etkiler habern olsun.. 
(28 puan) tarafından
Eşim çalışıyor ama ya yetmezse felan diyor kira vermek zor geliyor babasına o kadar düşkün ki daha düne kadar parasını aldığında babasının eline veriyordu babasının gözünün içine bakıyor adam ya adam resmen takı paralarımızı karılarla yedi hep alemde ama eşimin sesi çıkmadı.
tarafından
E kusura bakmada esinde o guven yok o.zman. ayip ayri eve cik. Banyoya grersn saatin belli olmz ewn icnde elbiseyle dolasrsn sort askli gyersn soncta bi ozel hayatnz var.
-Reklam-
0 oy
(42 puan) tarafından
Ay o ne öyle hadi kaynana bi sekilde cekilirde kayınbaba daha zor. Allah yardımcın olsun
0 oy
(518 puan) tarafından
Gerek kendi evliligimden gerek çevremden gerek burdan okuduklarimdan görüyorum ki el evine gidip çekmeyen yok.herkes birinden çekiyor demekki ama hayat bu değil evlilik bu değil.yine de Allah seni kendi sagliginla ve evladınla sınamasın gerisi elbet birgün biter.ben artık tek derdim bu akılsız insanlar olsun sagligimla evlatlarimla sinanmayayim diye dua ediyorum.tek sinavim eşim ve anormal sülalesi olsun diyorum
0 oy
(2,032 puan) tarafından

Madem kendine güvenmiyormuşta niye evlenmiş herkes nasil kira ödüyor sen ikna et ayri eve çıkın bence sem cok haklısın :angry:

0 oy
tarafından
Eskiden hem esim hem ben calisiyoduk zor geciniyoduk. Snra ben işten çıktım tek maasla gecinmeye basladik yine gecim zordu. 1 2 ay önce esim isten çıkarıldı issizlik maasi var sadece yine de gecim zor. Insanin geliri kadar gideri de oluyo. Evet zor geçiyo belki ama açlıktan da ölünmüyo :)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 435 göst.
28 Ocak 2020 Aile kategorisinde ❤Nehir Neva❤ (1,065 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 374 göst.
20 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Nörekkkkk (64 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 838 göst.
5 Eylül 2021 Aile kategorisinde Eda00 (731 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 463 göst.
17 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Hawa (1,552 puan) tarafından soruldu

379,458 soru

11,359,349 cevap

34,836 kullanıcı

...