0 oy
1,468 göst.
Diğer kategorisinde (353 puan) tarafından
Arkadaşlar, bu platformda ciddi bi sorun var. Acaba bir tek ben mi farkındayım bunun yoksa farkında olanlar da susuyorlar mı çaresiz? 

Lütfen postların başlıklarına bi bakın soru sayfasında. Ve yorum sayılarını karşılaştırın. Sohbet muhabbet, yeme içme konuları en az 50 yorum alırken... Sağlıkla alakalı önemli bilgiyi geçtim en ufak bi kırıntıya bile razı olan yada ihtiyaç duyan anneler var burada. Ama ne yazık ki o postlar 10 yorumu ya zarla zorla buluyor ya da bulamadan geride kalıp yitip gidiyor. Söylediklerimde haksızsam lütfen buyrun bunu da belirtin. Ben herşeye açığım. Ama görünen köy kılavuz istemez hanımlar. Yaş aralığına bakmaz bu konular, yaşanmışlık aralığına bakar. Ben 27yim. 30larinda anneler de var burada, 18-25 arası da(ki genel böyle sanırım). Ama çocuk sayısı açısından ben ilk gebeliğimi yaşarken 19 yaşında bir anne ikinci çocuğunu bekliyor olabilir. Dolayısıyla benden daha çok bilgi donanımı olabilir... Ve ben önünde saygıyla egilirim. An tereddüt etmem. Zira annelik kutsaldır! Ve insan asıl anne olunca herşeye daha hassas yaklaşabilmelidir. Herşeyin en başında da sağlık gelir... Yanılıyo muyum? 

Bir diğer konu, ki bu da çok önemli. Sağlık açısından bir yardım, akıl, yorum bekleyen tecrübesiz yahut o posttaki konu hakkında bilgisiz olan annelerin en büyük moral motivasyonunu bizler sağlayabilecekken; ya diğer anneler ya da bizzat sorununu dile getiren anne tarafından ciddi bi şekilde kötü niyetli ilan edilebiliyoruz. Direkt söyleyenler de oluyo bunu, ima edenler de bulunuyo. Bu da çok kalp kırıcı ve kesinlikle olmaması gereken bir başka durum. Çünkü kimse kimseye kötülük olsun diye sağlık gibi ince bi konuda yorum yapmaz hem de anne platformunda diye düşünüyorum. Bunu keşke herkes düşünebilse... Ve sırf bu sebepten ötürü de sağlık postlarina gelen yorum sayısı az olabilir. Eğer susmanizin nedeni buysa, eyvallah der amenna der yine eğilirim önünüzde. Sonuçta yardım etme niyetiyle girip, kalbiniz kırık çıkarsanız bi yerden(sanal ortamda yahut gerçekte) elbette bir olur iki olur sonra bilseniz de susmayı seçersiniz. 

Yine de... Ihtiyacı olan anneler var size. Bunu bilin güzel anneler... Ben yine güzel anneler diyorum, hep de böyle seslenmeye devam edeceğim. Çünkü her kadın güzel, her anne özeldir. Yeter ki art niyet aramayalım kimsede. Yeter ki annelik hassasiyeti ile birbirimizi saralım. Yeter ki dostluklar geliştirebilelim. Birbirimizin mutluluğu gülümsetebiliyorsa, üzüntüsünü de paylaşabilelim. Hiçbir anne ne kendi sağlığı ne evladının sağlığı hakkında yalnız bırakılmayı haketmez. 

Ben daha iki gün önce ağlarken... Burada sizlere sığındım. Ama ben de görülmedim. Çok dert etmedim kendime ama kırıldım, kırılmadım değil... Buna rağmen az da olsa yazanlar, içlerinde beni teskin eden de oldu ve öyle dua ettim ki o anne(ler) için... Gözü yaşlı bir anneden alınan içten bir dua hanımlar, lütfen bir durun ve değerini düşünün bunun. 

Içimi döktüm sabah sabah, evet belki çoğunuz yine bakıp geçecek. Amaaaan sabah sabah kendi dertlerim yetmez gibi başka dertleri mi ekleyeyim üstüne diyecek.... Günaydın yazan annelere akın olacak belki... Ama vicdan diye bişey var. Yüce Allah var yukarıda. Ve bugün bana belki sağlık sorunu, ama yarın sana be güzel anne... Ruhlarımızı güzel tutabilmek dileğiyle...

Öperim güzel yüreklerinizden, anneliğinizden...

Sevgiyle, saygıyla, sağlıkla en önemlisi de insanlıkla kalın...

27 Cevaplar

+1 oy
(15,598 puan) tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
Yazı çok uzun hepsini okumadım kendince haklı. Olabilirsin ama şu da aşikar burası adı üzerinde hamile sohbet yani sohbet içerikli başlıkların ilgi girmesi ve çok yorum alması normal değil mi ? Diğer iki bölümde boşuna açılmamış 
(353 puan) tarafından
Kimse sohbet etmesin, geyik yeme içme muhabbetine girmesin denmedi :) sağlığa hassasiyetin altı çizildi burada sadece...
(15,598 puan) tarafından
Sağlıkla ilgili sorular açılmaması doğru değil keza kimse doktor hemşire sağlık personeli değil burda söyleyeceği yalnız bir bilgi kötü sonuçlar doğurabilir
(353 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Ilaç önerisi değil, aynı tanı konduysa yada aynı sıkıntı yaşandıysa kendi tecrübelerini paylaşabilmesi beklenir çaresiz anne tarafından diğer annelerden. Asıl kimse sağlık personeli değil diyip kestirip atıp, Allah versin diye yola devam etmek doğru değil bence. Benim annem tam üç kez beyin kanaması geçirdi. Yaşamasına mucize gözüyle bakıldı. O vakitler beynindeki damar tıkanıklığını doktorlara tarif ederken, doktorun ağzından bizzat duydum ben; tıpkı kitapta anlatıldığı gibi tarif ediyosunuz. Cümlesini! Annemse; sizinki kitapları ezber etmek doktor bey, bizimki ise birebir yaşanmışlık dedi. Kaleme alan da yaşayanlardan bilip görüp kitaplaştırmıştır dedi... Bi durup düşünün. Hassasiyet. Anne hassasiyetiyle insanlıkla vicdanla hareket etmek o kadar da zor değil.
-Reklam-
+1 oy
tarafından
evet normal sohbet konusu olunca çok yazılıyor ama sağlık yada içi rahat etmeyip de bi nebze rahatlamak için açılan postlar 3 5 kişiden cevap alıyor bazen sadece can sıkıntısından olan postlar bile o kadar yorum alıyor ki şaşırıyorum.. özenle ve düşünülerek yazılmalı siz de sevgiyle kalın 
(353 puan) tarafından
Hak vermenize çok sevindim. Umarım siz de elinden geldikçe bilgilerinizi aktaran annelerdensinizdir... :)
+1 oy
(10,219 puan) tarafından

Ben okudum iki gün önce ağladığında seni görmeden geçtiysem kuzum <3bunu onun için kabul et. Haklısın bakılıp geçiliyor çoğu kez, daha çok sansasyonel şeyler dikkat çekiyor. 

(353 puan) tarafından
Ama çaresiz bir anneye el uzatmalı herkes. Haklısın demek değil, biliyosak paylaşmalı bilmiyorsak da; ürün tavsiyesi bekleyen yok ben şurada durayım yok post yukarıda kalsın diye muhabbet konularını üstte tutan anneler gibi sağlık konularını yukarıda tutmaya gayret ve özen gösterelim. Rica ediyorum...
(10,219 puan) tarafından
Ben arada bakıyorum hatta çoğu şeyi kaçırıyorum. Sorun şu ki amacından sapıyor burası bazen. Bilgim ya da duyduğum bir şey varsa elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum. Canım benim hakkını helal et, bebeğin için de içini ferah tut bebekler anne karnında çok değişken oluyor inan. Birçok dr da usg de farklı sonuçlar doğumda farklı sonuçlar elde ediyor.
(353 puan) tarafından
İnşallah güzel anne, inşallah yanılır o doktorlar da ben de o tanı kağıtlarını yüzlerine carparim. İnan çok yıprandım. Çok üzüldüm. Ama hem ailem hem araştırmalarım hem de gelen yorumlar ferahlatti içimi...
+1 oy
(777 puan) tarafından
Ellerine sağlık canım çok doğru yazdıkların.kendi adıma konuşmak gerekirse ben çok fazla giremiyorum 2 çocukla ( cidden zor çocuklarım var) çok fazla fırsat bulamıyorum o yüzden bir çok postu görmüyorum fakat girdiğim zamanlar özellikle sağlıkla ilgili postlara yazmaya çalışıyorum sayısı az olsa da.bir teşekkürü de almıyorum o da apayrı bir konu neyse herkes iyi olsun da gerisi mühim değil.
(353 puan) tarafından
Teşekkür beklemiyorum, insanlığımı yapıyorum gerisi Allah'a kalmış diyen özel yüreğinden öperim! ♥️♥️♥️
+1 oy
tarafından
Haklısın yazdıklarınızda yardım istenilen postlara elimden bisey gelmiyor çünkü bebeğimin eşyalarını henüz yeni yeni almaya başladım daha önceden çocuğum yok oyuzden yardımda  bulunamıyorum maddiyat da el vermiyor o anneye yardım edeyim. Bebeği ile ilgili soruyor bilmiyorum Çünkü bebeğim yok bilmediğim bir şeye cevap vermiyorum , veremiyorum  ama yardımcı olmayı çok istiyorum ama bilmediğim bişeyle ilgili yanlış Bilgi vermek istemem . Ama kardeşlerim hatırladıklarımı yazıyorum çünkü onlar aklıma kazınmışlar ve doğru olan şeyler . Evet burda işine gelmeyenlere hemen ters tepki oluyor sen söylesin böylesin deniyor bazen çekiniyorum yazmaya. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah. 
(353 puan) tarafından
Ben de gebeyim. Daha doğmadı kızım... İnşallah biz de evlatlarımızı sağ salim kucağımıza alabiliriz güzel anne...
tarafından
İnsallah ♥️
+1 oy
tarafından
Uzun olan hiç bir postu okumuyorum ben. Fırsatım olmuyor giriyorum buraya bakıyorum kısa postlar varsa sağlık dahi olsa yazıp çıkıyorum. . Daha önce derdini anlatmış olabilirsin fakat tekrar tekrar dile getirmek istiyorum uzun post okumuyorum.   Bu  duyarsız veyahut başka bir şey olduğum anlamına gelmez. Sanal ortam burası pek de takılma. Ayrıca sağlık konusu olunca da yalan yanlış bilgim olmayan şeylere yazmak istemiyorum sonra sen dedin olmak istemem. 
(353 puan) tarafından
Uzun için vaktin olmadığını, kısa ları da yanıtladığını belirtmissin zaten. Elinden geleni yapıyorsan yüreğinin güzelliği yolunu daima aydınlatacaktır. Allah razı olsun senden :)
+1 oy
(3,529 puan) tarafından
Yavrum özellikle ben sağlık çocuk söz konusu ise gerekirse araştırma yapıp yorum yaparım bilgi vermek amaçli dediklerine katılıyorum yeri geliyor ben dua postu açıyordum ona bile toplasan 10 kişiden fazlası katılmaz bunu da hadi desinler gebelik dışı burası sohbet amaçlı tamam sohbet amaçlı arkadaş ben burda size değer verip çocukları düşünüp zamanımı ayırıyorsam rahat uyusunlar diye sizinde bir okudum Allah razı olsun yorumu yapmanız zor gelmez diye düşünüyorum yanlış miyim?
(353 puan) tarafından
Helal sana be kadının hası. Keşke herkesin yüreği böyle aydınlık olabilse... Rabbim senden razı olsunnnn...
tarafından
Ecem lila seni teprik ediyorum bravo gerçekten  çok güzl yazmışsın evet öylesin önemli sorulara cevap veriyorsun ⚘❤
(3,529 puan) tarafından
Sağol canım

Mucizem elimden geleni yapmaya çalışıyorum canım teşekkür ederim❤
tarafından
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
(3,529 puan) tarafından
☺️❤☺️
+1 oy
(35 puan) tarafından
Çok haklısın. Sana katılıyorum 
(353 puan) tarafından
Allah razı olsun güzel anne...
(35 puan) tarafından
Senden de canım benim :) ♡
+1 oy
(110 puan) tarafından
Hepsini okudum yazınızın o kadar haklısınız ki her seferinde bunları dile getirmek istedim neyse diyip sustum. Ama en çok burda sinir olduğum şey biz sanki doktor muyuz diyenler!!! Kardeşim doktor değilsin sağlığa cevap vermiyorsun peki psikolog musun milletin problemine çözüm bularken evet sohbet platformu ama bu yardıma ihtiyacı olanı terslemek cevap vermemek kırmak anlamına da gelmiyor haklısınız hemde çokkk tebrik ederim 
(353 puan) tarafından
:))) Cansın yaa... Böyle yanıtlar almak o kadar güzel ki. Yalnız değilim diyorum ya... Hassasiyet hala devam ediyor dünyada diyorum. Anneliği yaşayıp yaşatan güzel kadınlar insanlığın ölmesine müsade etmeyecekler diyorum:) öpüyorum çok...
(110 puan) tarafından
:)) ya ne demek sonuçta anne buradakiler ve Bi çoğu hamile kırılgan böyle bişeye destek vermemek te hani ne biliyim acayip :) teşekkür ederim sizin bu duyarlılığınız için de zahmet edip zaman ayırıp çok güzel kırmadan anlatabilmişsiniz
(353 puan) tarafından
Anlatabildiysem ne mutlu bana... Keşke herkes senin gibi düşünebilse güzel anne... ❤️
(110 puan) tarafından
Teşekkür ederim :))
0 oy
(12,264 puan) tarafından
Üstten  okudum inan benim  elimden gekdogince yazarim ama uzun yazilari bide ilaç  kullanımi ile alakali şeyleri  cevaplamıyorum 
(353 puan) tarafından
Ilaç kullanımında riske girmek istemeyebilirsin, haklısın. Ama uzun yazı eğer sağlıkla alakalı ise lütfen okumaya çalış... Orada çaresiz bi anne var demektir. Lütfen...
(12,264 puan) tarafından
Yardimci olmak en mutlu noldugum şey  canım  mersk etme   sen bende takipteyim  bazı  csn arkadaslar kisa ve oz cevap  verelicek  sorular arıyorlar ☺☺☺
(353 puan) tarafından
Teşekkürler kuzum, hassasiyetin için...
0 oy
(12,264 puan) tarafından
Bu aada bazen bana da kimse yazmıyor  bqzen bir bakıyorum  sohbet mesajları  30 u buluyor  bursnin ruh hâliyle  alakali bence
(353 puan) tarafından
Ben de buna karşıyım işte. Sessiz kalmaya... Ihtiyaç duyduğun halde yazmayanlar olunca üzülüyorsun dimi? O halde sen yapma ki, kimse yapmasın? Ilk adımı sen atmış ol, ne olur ki? Ne kaybedersin? Sen ayna olup susarsan, ben susarsam... Annelik de insanlık da ölür... Bence bunun sonu bu.
(12,264 puan) tarafından
Cok üzüldüm  hemde kiz ben ilk yorum yapan kisiyim  2 kere yaptım  ;)) yorumu
(353 puan) tarafından
Allah razı olsun... :)
(12,264 puan) tarafından
Senden de canim❤❤⚘
0 oy
tarafından
Post açan kişiyle de alakası var bazıları post açıp cevaplara cevap vermiyor bazıları düzgün bişi de söylense ters cevap veriyor oyüzden bazı kişilerin postuna cevap yazılmıyor herkes onları aklına kazımış bazı postlar çok uzun oluyor ben onları okumuyorum bazen okuyorum cevap da veriyorum uzun uzun yazanları okumaya üşeniyorum inan ki bazı postlar karman çorman yazılmış oluyor doktor yazısını okuyup anlıyorum onları anlamıyorum o yüzden çok cevap verilmiyor yani demem o ki cevap yoksa Bi sebebi vardır mutlaka 
tarafından
Öyle tabi de uzun olunca okunmuyor işte fazla vaktim varsa okuyorum yoksa malesef
(353 puan) tarafından
Allah razı olsun yine de :) Düşünceli olman bile yeter. Ne demişler, günah işleyene dek yazılmaz deftere. Ama sevabı düşününce bile bir yazılır yapınca on yazılır...
tarafından
Senin postu da okudum mesela ama bilmediğim bişi o yüzden yazmadım
(353 puan) tarafından
Ne diyeyim? Ne denmeli böyle bi durumda? Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın o halde. Susan, el uzatmayan, görmezden gelen çok oluyor... Kıyamet alametleri boşa çoğalmadı.
tarafından
Kimse bilmediği Bi şeye cevap veremez ama canım he yorum yaparım yalandan üstte kalsın diye
0 oy
(202 puan) tarafından
Aynen canım. Benn de onu düşünüyordum az önce
(353 puan) tarafından
Allah razı olsun aynı fikirdeysek ne mutlu, güzel anne...
0 oy
(2,484 puan) tarafından
Tam olarak hepsini okumadim yazdiginin ama şu açıdan bakın saglik acısından bisey diyip o seyin yanlis bi durum doguracigini tahmin edemeyiz ve bizzat bu vebal altına girmek istemem.

Bildigim seyleri yazarim bilmiyosam yazmam

Yemek olayina gelirsek herkez evde yaptigi seyi yaziyo 

Veya muhabbettede oyle
(353 puan) tarafından
Bilmiyorsak tabii ki vebal almak istemeyiz ama merak edip bi ürünü yada bi yemeği postu üstte tuttuğumuz gibi, çaresiz anneleri de üstte tutabiliriz bence...
0 oy
(179 puan) tarafından
Ben soru pek sormam yorum yapıyorum sadece oda bildiğim kadarıyla yazmaya çalışıyorum. Haklısın bu arada çocuk yaşta çok şey ogrenenlerdenim.
(353 puan) tarafından
O vakit güzel yüreğinden öperim canım anne...
(179 puan) tarafından
Bende aynen öyle gülüm sıkma canını her insan bir değil sonuçta. Bilgi bile olsa paylaşamıyor bazen bazıları
0 oy
tarafından
Haklısın ama ben bazen girip bakıyorum benim yazacağım şey yazılmış oluyo tekrar tekrar yszmsnın lüzumu yok diye yazmıyorum ben de. Çünkü aynı şeyi ha 1 kişi yazmış ha 30 kişi yazmış ne farkediyo ki gerçek değişmiyo sonuçta. Aynısını diğer sohbet konularında da yapıyorım benim yazacağın şey yazıldoyda yazmadan çıkıyorum. Bazı konularda bilgim olmuyo ondan yazmıyorum. Ha bi de şu var sohbet konularında bile bazı kişilerin postları yorum dolarken bazılarının 5-10 yorum anca oluyo bence bu kadar kafaya takmayın sorunun cevabını aldıysanız yorum sayısının bi önemi yok 
(353 puan) tarafından
Yorum sayısı önemli. Herkesin yorumu farklıdır illa ki farklıdır. Ve o konuyu canlı tutmak önemli bence gerilere gitmesine izin vermektense. Eli yüreğinde, destek bekliyo orda anneler sizden. Bir el uzanmış yardım için size, yada on el. Değişmiyor sonuçta yardım aliyosunuz demeye benziyo bu. Yapmayın lütfen. Ne kadar çok olumlu şey duyarsa o çaresiz kadınlar evlatlarıyla ilgili, o kadar çok ferahliyor içleri. Evlat bu. Insanin elini kolunu en sıkı bağlayan yegane şey şu dünyada.
0 oy
(984 puan) tarafından
Hepsini okudum doğru söylüyosun arkadaşım. Ama sağlıkla ilgili doktora gidilecek birşeyi burda soruyosa cevaplamam ve bilmiyosamda cevaplamam. Onun dışında yemek postlarınada çok yorum atmam. Bildiğim kadarıyla herkese yardımcı olmak isterim. Günayydddınn 
(353 puan) tarafından
Allah razı olsun güzel anne... Günaydın bu arada :)
0 oy
(2,891 puan) tarafından
Canim aslında bunun birkaç sebebi var.

Cevap atılan yazı üste çıkmıs oluyor haliyle çoğumuzun evinde bebek var çoğunlukla siteye üstün körü Anasayfa sorularına bakıp geçiyorm zaten genelde bakamıyorum oğlum çok yaramaz. 

GördüğüM soru bilgim dahilinde ise mutlaka öncede soran şahsa bakıp öyle cevap veriyorum malum insanca yorumlarda bile dört bacaklı mahluk gibi cevap alabiliyorum kara liste yapıyorum o yüzden 

Ben bu platformu yaklaşık 2buçuk yıldır ara ara kullanırım. Biraz da bıktım çünkü insanlar değişiyor tavır ve tartışmalar hiç değişmiyor. Genelde doğum yapan çıkıp gidiyor yeni hamileler geliyo ama tavırlar çoğunlukla aynı. Mesela ciddi bi problemim var. Bu konuda deneyimi olan annelerden yardım istiyorum. Kalkıp deneyimi olmayan biri dalga geçer gibi cevap yazıyor. Biz sana ne yapalım. Biz tıp mı bitirdik. Burda veryansın etme  ya da benim başıma bu gelmedi gibi :) dalga geçiyor değil mi aynen öyle.

Dalga geçeceğine yazmasın altta kalsın daha iyi. Bu bölüm sohbet olunca da gırgıra çok vuran oluyor. 

Soruyu okuyup açıklamaya bakmayan da çok. Değişmez. . .

Sonuçta yüzyüze sesli konuşma yapmıyoruz yazı dili de yanlış anlaşılabilir. Bi cümlede örneğin lütfen diyorum yine de ne kadar sert bi yorum diye papara yiyorum. Halbuki konunun önemi sebebiyle yazı ciddidir karşı taraf sert anlamaya çabalar. 

Mesela bebeğe birsey verme Konusu burda çok yazılıyor. Hep bir ağızdan öneriler. Halbuki ben hastanede iki gün yattım o bana yetti. Iki bebek geldi acile birine acı elma yağı ile masaj yapmışlar çocuk baygın nöbet geçiriyor korkunçtu. . .

Diğeri kimyon vermişler ishali bi daha hic durmamış bezden taşırmış birkaç saat sora da bebek bayılmiş.

Alerjik reaksiyon gösterdiği için dehidrasyonla yatış verdiler kollarını iğnelerle delik deşik ettiler daha mı iyi oldu gaz sancısından?

Deneyimlerime dayanarak vermeyin dedim bi küfür yemedigim kaldı sinirden yorumu kaldırdim o yorumları hiç unutmam ve o kişilerle muhatap olmam. . . yani BİLGİMİ PAYLAŞMAKTAN KORKAR OLDUM
(353 puan) tarafından
Oyy tam tahmin ettiğim gibi işte. Olmaması gereken konu diye de belirttim güzel anne. Sen elinden geleni yapmışsın. Dolayısıyla önünde eğilir, sözünün üzerine bişey diyemem ki... Hakkın var çünkü.
0 oy
tarafından

Haklısın ben elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum aktif olabildiğince birde bende şu huy var bütün açdığım postlara cevap veriyorum şundan hazetmiyorum hiç birine yardım için yorum yapıyoruz mesela sadece okuyo o kişi işine yaptığımız yorumlar yaradımı yaramadımı bi yorum etde teşekkür ederim de amaa nerdeeee oyüzden cokda umrun değil yani cevap veren verir vermeyende vermesin ancak sağlık ile ilgili olduğu konularda bazen soruyolar diyolarki çocuğum düşdü kafası şişdi napim ee şimdi biz burdan be diyelimki en iyi sözü doktor söyler yani hamilelik ile ilgilide soran oluyo mesela işde diyoki hamileyim akıntı geliyo ama kanlı gibi misal ben burdan şimdi ne diyim bekle diyemezsin ki doktora git diyebiliriz ancak bunun gibi yani ben açıkçası cevap vermiyorum bu tür sorulara sonra vebal alırız şunu yap deriz o kişide güvenip yapar ozaman nolcak allah korusub

(353 puan) tarafından
Sen de yardımcı olmaya didinenlerden olduğun için öperim güzel yüreğinden  hamarat anne. Sağlık konularındaki hassasiyetini de, yemek konularındaki marifetini de takdir ediyorum :)) gözlemim iyidir...
tarafından
Saol canım hani birde yorumu düzelttim mesela soruyolar ya canoo akıntı falan filan açıkçası cevap vermiyorum tereddüt de kalıyom
(353 puan) tarafından
:))) kıyamam sana bennnn... Keşke herkes böyle ilgili olabilse... Tereddutlerine ragmen yardımcı ruhun daim olsun kuzummmmmmm.... ❤️
tarafından
Allah razı olsun canım saol
0 oy
(60 puan) tarafından
Canım doktor olsaydık dediğin doğruydu.  Hiç bilmediğin bir konu hakkında  söyleyeceğin fikrinin nasıl bir sonuç doğuracağını tahmin edemezsin bu yüzden gerek yok bu yüzden  sağlık konusunda bilmediğin postlara cevap vermemek daha doğru. 
(353 puan) tarafından
Gözünü kulağını kapatma en azından. Yani bilmediğin posta elbette ne diyebilirsin? Bunu beklemiyor kimse ben de dahil :) ama belki üstte tutarak yardım eli uzatmış olabilirsin... Bu bile takdir edilesi ♥️

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 282 göst.
3 Mart 2021 Diğer kategorisinde yigitinannesi0 (1,301 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 124 göst.
8 Şubat 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 499 göst.
0 oy
4 cevap 388 göst.

378,212 soru

11,319,808 cevap

34,765 kullanıcı

...