0 oy
1,140 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Hamile olduğunuzu öğrenince eşinizin ilk tepkisi ne oldu  benimki biraz değişikdi eşim söyledi bana hamile olduğumu :)))

41 Cevaplar

+4 oy
(43 puan) tarafından

Biz biraz bekledik (çok demeye dilim varmıyor allah daha fazla bekletmedi şükür benden çok bekleyenler var) zor oldu ikimiz içinde bazı süreçlerden geçtik ama çok şükür Allah nasip etti.. Biz ailecek kaynanam, ablam benim annem ve eşim bir cafede kahvaltıdaydık ben test vermiştim hastaneye doktorumun asistanı arayıp pat diye hamilesiniz demişti :D bi an sandalyeden kalktım gerçektenmi dedim ama içim nasıl titredi anlatamam hepsi şaşkın şaşkın bana bakarken telefonu kapatıp aglayarak hamileymişim demiştim tabi herkes ayaklandı birbirini öptü sarıldı kutladı mekandakilerde bize tuhaf tuhaf bakıyodu bu deliler napıyo demiştir hepsi bir :silly: Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın kimseyi evlat sahibi olmak için uğraştırmasın herkese nasip etsin ama evlat vermeden bir anne ve baba adayına kalplerine vicdan merhamet şevkat duygusu versin :) 

(1,204 puan) tarafından
AMİNNN AMİNNN AMİNNN ne güzel dua ettin ağzına sağlık ❤
-Reklam-
+2 oy
(206 puan) tarafından
Benimki biraz zor olduğu için ikimizde oturduk agladik 
tarafından
Rabbim sağlıklı sıhhatli versin inşallah :)
(1,114 puan) tarafından
Bizde 2 sene sonra bu haberi aldık ve agladik hastaneden çıkınca :)
0 oy
(2,351 puan) tarafından
Zipladi agzi kulaklarina vardi bni optu sarildi feln sonra bakti bn uzgunm bi beni teselli etti bi guldu bi beni teselli etti bi sevinc cigliklari atti. Kusura bakma valla askm sen uzuluon die  teselli etmeye calisiorm ama bnde com mutluyum yani demisti :))

Plansiz bir bebek oldgu icn bn hazir deglm vs die uzulmustum buarada suanda gayet alistim istiorm tabiki cocugumu :)
(2,351 puan) tarafından
Erkkler kucagina almadan o hissiyati  anliyamazmis biz kadnlar daha erkn anlioruz :)
tarafından
Aynen sonuçta karında bi can taşıyorsun :)
(2,351 puan) tarafından
Ayy bide harekt ettgni hiseettginde bi heyecan oluo.
Bn ilk hissettgmde ay bi k8pirti gbi bisi oldu dedm gazdir o dedi ya :))) hahahah deli
tarafından
Ben de henüz yeni yeni hissediyorum tabi çocuk hareketimi tam bilmiyorum ama. Eşim hiç inanmıyor tabi:)
(2,351 puan) tarafından
Aynn ufacik bebegin neyini hissedion sen yaniliosundur dio :))
0 oy
(295 puan) tarafından
Kocacım deli gibi sarıldı adam gülme krizine girdi bi yandan sarılıp canimi cikartiyodu :)
0 oy
tarafından

Benim eşim hastanede yatıyodu evde test yaptım cıktı hemen hastaneye gidip tahlil yaptırmistım ogrenince aglamaya basladi agrisi unuttun :)

0 oy
(751 puan) tarafından

Bizimde 5 yıl olmadı 2 defada tüp bebek yaptık yine olmadı adetlerim zaten düzensizdi artık kesin dedim olmayacak bitti... Sonra eşimle çok tartışmalarımız vardı ve çocuk için Bi tartışma çıktı babamlara gittim meğer hamileymişim haberim yok:) 1 ay babamda kaldım haberim yok:) sonra neyse barıştık eve geldim 1 ayda evde kaldım yine haberim yok :) tabi bu zaman içinde çok zor süreçlerden geçtim ama elhamdülillah rabbim nasip etmişti menepoza giriyorum heralde diye doktora Bi gittim 3 aylık hamile olduğumu öğrendim doktor eşine müjdeyi ben vereyim dedi ve bende tamam dedim o söyledi bizde öyle Bi şokyaydık <3:)

(8,261 puan) tarafından
Tüp bebek diyince yukarda da yazdım 5.yılımızda ge be kaldım bende ama tedavı olmadık.Gecenlerde bı ortamda bebekten konusuyoruz sordular kac yıl olduydu evlenelı dıye 5.yıl dedım. Benı tanımayan kadınlardan bırı normal mı tüp mü demişti.Gıcık olmustum ılle tup mu olması lazım dıye.Emınım kı bu surecte sana da neler yasattılar neler soyledıler.Allah bebegıne sag saglıklı kavustursun inşallah.
(751 puan) tarafından
Dediğim gibi canım neler yaşamadım ki ama elhamdülillah ki Bi öğrendim hemde öyle Bi sıkıntıda 3 aylık denildi ❤️
0 oy
(107 puan) tarafından

Bizimki sürpriz olmadi ama oldu gibi de :/

7 sene olmadi hiç .. tedavi ile karar verdik .. 

Direk tüp bebek tedavisi ile oldu ..

Açıkçası ikimizde şaşkındık çünkü 7 sene olmayınca insan tedavi ile olcağı inancını bile yitiriyor :/

Tek seferde oldu , hamileliğim sürpriz olmadi ama ikiz olmaları bize baya bi sürpriz oldu . 

Kocisim ağladı :)  garip herifim ağladı beni de ağlattı :D ❤

0 oy
(13,614 puan) tarafından

7 yıldır evlyim olmadı hiç .1,5 yıl önce ameliyat olmuştum rahimden çocuk için. En son kilo ver dediler ben kilo verdim. Ve kilo verdikçe hoşuma gitti çocuğu hiç düşünmedim. Aklımdan çıkardım. Diyete bşladıktan 8 ay snra gebe kalmışım.

Başka şehirdeydi eşim. 

Keseyi görünce haber verdim. 

İlk cümlesi :

"YEMİN ETTTTT"

:D

(1,204 puan) tarafından
:)))))) yorumları okuyorum ne güzel sevinçler şaşkınlıklar ve komik anlar yaşanmış ;)
(13,614 puan) tarafından
:) Rabbim isteyene nasip etsn evlat kokusu
0 oy
(545 puan) tarafından

Benden once esim ogrendi sebepsiz gulmustu ama oyle bole degil korktugumu hatirliorum nie guluo die :D

0 oy
(249 puan) tarafından

Benimde eşim anladı test yapmıştım çıktı ama nolur nolmaz yarın kan veririm demistim sonra soylicektim haliyle neşem yerindeydi bizim kurşun ulaşmış belli ki dedi anladı çok sevindi tabi:)

0 oy
(2,849 puan) tarafından
Ben evde test yaptim ve agladim esim hemen sevinmeyelim ilkinde sevindik olmadi kimyasal gebelik cikti dedi hastanede keseyi gorunce icimiz rahat etti
0 oy
(395 puan) tarafından

Ben düzensiz adet olurum sürekli geç adet görme den dolayı 16 yaşlarında hormon iğnelerine başladım ve 17 yaşımda ilk defa adet oldum. Tabiki doktor hiçbir sorun olmadığını söylemişti. Ben hep düzensiz adet olurum biz evlenelide 6 ay olmuştu işte yine adetimin üzerinden 45 gün demişti cuma ezanı okunurken tam annem beni aradı sen hamilesin ben sana test alcam dedi. Yok anne dedim ben hamile değilim hep geç olurum ben. Neyse dedim Rabbim tam cuma ezanı okunurken nasip sen ne verirsen razıyım. Kimse heveslenmesin diye gittim kendim testi aldım yapdım direk çift çizgi çıktı nasıl ağlıyorum ama eşim akşam geldi o onun demesiyle bir faklı mutluydum. İşte kaş göz yapıyorum tabiki anladı ama söyle dedi duymak istiyorum söyledim kulağına baba olacaksın gerçekten i dedi sarıldı çok mutlu oldu yüzünden belliydi. Aradan iki dakika geçti ben zaten biliyordum dedi :D o da tam o gün cuma namazında dua etmiş Rabbim hayırlısını sen bilirsin bir evlat nasip et diye. Rabbim bize nasip etti sağlıkla doğardoğar inşallah 11 günümüz kaldı istiyen herkese nasip olsun kucaklar boş kalmasın

0 oy
(213 puan) tarafından
Biz zaten evlendigimizden beri düşünüyoduk hemen olsun diye ben esime test almasini egerki olursa süpriz olmasini istedigimi söyledim adetim 2 gün gecti ama normalde cok düzensiz değildi şüpelendim hazir evde test var yapatim dedin pozitif cikti o an öyle dondum kaldim sonra eşimi aradim askim baba oluyodun diye telefonu elinden dusurmüş heyecandan :D
İşi mişi bırakıp eve gelmiş sarildi falan cok sevindi bana uzan hayatim sakin is yapma falan diyodu onun o sevincini görmek cok güzeldi. 
Ama 16 haftalikken kalbi durdu o bebegimizi kaybettik.:'( Aradan 3 ay gecti ben tekrar hamile kaldim esim evdeydi testi yaptigimda hamileyim dedim cok sevindi yine ama benim agladigimi görünce ilkindeki gibi cok yaşayamadı sevincini ya ilki gibi olurda bunuda kaybedersem diye çok korktum çok ağladım beni teselli etcem diye ama nasıl ağlıyorum adam sevincini pek yaşayamadi:( verende Allah Alanda elimizden bisey  gelmez dedi bu sekilde öğrendi bebegimizi şuan 32+5 olduk Allah hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin
0 oy
(45 puan) tarafından
Bizim tedaviyle  oldu ilk evde test yaptık  o kapının  dışında  ben içerde  ccookkk silik bir çizgi  çıktı  gitti yine test aldı  geldi bu sefer bu 5 liralik olanlardan onda da cokk silik bir cizgi çıktı  hemen hastaneye gittik kan vermeye gece 12 falandı  bekle ALLAH  bekle vakit geçmedi  sonucu getirdiler benden evvel esim kaptı  sonuç  kağıdını  Allah'ıma  bin şükür  pozitifti ben ağladım  o bana sarıldı  simdi 29+1 olduk sabırsızlıkla  oğlumuzu  bekliyoruz  Rabbim bana da yok mu diyen kimsenin  kucağını  bos  bırakmasın  insaAllaahh 
0 oy
(95 puan) tarafından

Aynen cnm bana da eşim söyledi hamile olduğumu :)

0 oy
(2,266 puan) tarafından
Sabah habersiz  test yaptım  komidinin üstüne  koydum orada bişey var canım bakarmısın dedim baktı inanamadı yok böyle olmaz doktora gitmeliyiz dedi öğleni zor bekledik doktora gittik kese göründü  
0 oy
(8,261 puan) tarafından
Bİzim de bu sene evlılıkte 5.yılımız son bir yıla kadar istemedik bİz bebek.Daha dogrusu ben ıstıyodum eşim dursun dıyodu.Sonra bebege karar verınce doktora gıttım ben kontrol ettı bişeyin yok hamıle kalabılırsın dedı.8 ay dene olmazsa gel baska testler yapıp bakalım dedı.Sonra biz bıraktık korunmayı ama oyle bebek olsun dıye ugrasmıyoruz.Sonra dıkkat ettım her ay adet olmak benı uzmeye baslamıstı artık bu ay da yok dıye.En son ay artık dedım eşime bu ay da degılsem tedavı ıcın ıkımızde gıdıcez.Bu arada son 3 aylık donemde eşim sıgarayı bıraktı spor yaptı.bununda etkısının olduguna ınanıyoruz.Sonra adetım 4 gün gectı.daha once oldugundan ve umutlanmak ıstemedıgımden bekleyım dedım.Ama o ara eşimi de işten cıkardılar ıster mısın boyle zamanda olsun dıyorum.Ertesı gün mısafır gelecek evı temızleyecem hıc canım ıstemıyor basımın ortası uyusuyo felan.dedım esıme sen bı test ıste eczacıdan berbere koysun alalım aksam dedım.(eşim gelmeye kapanıyo eczane) esim geldı alısverıse cıktık testı aldık geldık lavaboya gırdım eşim diğer lavaboda.Test şak diye cıft cızgı cıkmaz mı  zor cıktım tuvaletten esımı de cıkardım dedım hamıleyım ben hamıleyım dıyorum eşim sarılıyo bana guluyo felan ama bunun dehsetıyle dıyorum ne halt ettık bız ıcımde bısey buyuyor hamıleyım felan dıye sacmaladıydım :) sonra kan testı yaptık oylece gebelıgım basladı 18 haftalıgım şu an.Allah isteyen bunun askıyla yanan herkese nasıp etsın uzun oldu k bakmayın :) 
0 oy
(4,758 puan) tarafından
Ben söyledim şok oldu inanmadı mutluluk göşyaşları düktü resmen kocişim ❤️
0 oy
tarafından

Souledigimde inanmadi belki 10 defa sordu bak dogru soyle valami falan heemn kosup tatli falan aldi:D

0 oy
(144 puan) tarafından
İlkinde çok sevindi bana sarıldı ağladı. 

İkincide ben istemiyorm diye ağladım o çok istedi kızımız yalnız kalmaz birlikte büyürler diyerek beni teselli etti

Üçüncü de ben yine istemem doğuramam bakamam derken biz korunmak için elinizden geleni yaptık Allah bize layık gördü isyan etme dedi tabi yine çok sevindi çünkü adam çocuklarına aşık ve kalabalık aile çok seviyor 

Dördüncü de herkes şok oldu spirale rağmen hamile kaldım inanamadı tabi bi an durdu ve Allahım nolur ikiz olmasın dedi :))))))))) ben yine mi yaaa diye ağladım kardeşim de bize bakıp bakıp güldü:)))))
(2,849 puan) tarafından
Hahahah esinin tepkisine bayildim sen hep aglamissin bacim:)
(446 puan) tarafından
Maşallah canım m. Sağlıkla büyüt yawrularini
(144 puan) tarafından
Evet yaa hepsinde ağladım çünkü hepsi büyük sürpriz oldu :)) ama şimdi bakıp bakıp iyi ki doğurmuşum diyorum :)
(144 puan) tarafından
Amin canım Rabbim hepimizin yavrusuna hayırlı sağlıklı ömür versin :)
(446 puan) tarafından
Aminn aminnn

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 795 göst.
1 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 725 göst.
21 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 494 göst.
3 Mart 2022 Diğer kategorisinde Defne4567 (236 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 318 göst.
26 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Defne4567 (236 puan) tarafından soruldu

378,106 soru

11,317,069 cevap

34,762 kullanıcı

...