0 oy
551 göst.
Diğer kategorisinde (36 puan) tarafından

6 günlük kız  bebeğim var ,doğumum çok zor geçmedi. 3 yaşına yaklaşan birde kızım var. Kendimi sağlık açısından kötü hissetmiyorum kendi işlerimi yapabiliyorum. Eşim de bu dönemde çalışmıyor evde bana destek olmak için kendi ailem uzakta oturuyor,burda yalnızım. Ama ya eşimden bekledigim desteği göremediğim için yada gerçekten bir durum var...

Söyle başlamak istiyorum eşimin en yakın arkadaşı nın eşi de benim çok yakın arkadaşım olur. Yani sık sık gider geliriz kocası genellikle yurt dışında oldug u için ve benim esiminde ev tadilat vs işlerini iyi bildiği için onların evindeki taşıma tadilat işlerini felan hep eşim yapar. Gecen ay yeni eve taşındılar haliyle eşim hep onlarda ve zaten eşim cok yardim sever biridir. Ama neden bilmiyorum son günlerde içime şüphe düştü kadın la eşim benim yanımda çok mesafeliler abi diye seslenir eşimden  birşey istemeden önce bana söyler,sonuçta yakın arkadaşım. Kadin Son günlerde çok sık haber  almaya basladi bazi seyleri daha ben soylemeden baktim kadin biliyor, belki yeni doğum yaptığım için haber alıyor bizden günahına da girmek istemiyorum, birde son haftalarda eşime gizli numaradan çok arama gelmeye başladı çalınca kapatıyor kim diye sorunca reklam felan diye geçiştiriyor. Kadın bugünde işten çıkınca  bize gelecekti az önce eşim telefonda konuşuyordu ben seni arabayla alırım dedi birine, ve çıktı .
Kadının eşi yurt dışında benimde çok iyi arkadaşım kızlarımızda çok iyi arkadaş ama bu şüphe beni delirtiyor acaba lohusalık dönemi yüzünden mi yoksa gerçekten şüphelenmeli miyim?

15 Cevaplar

+1 oy
(9,146 puan) tarafından
Bugün kadına msj atın gel oturalm eşim evde değil sıkıldm die. Bakalm ne dicek. Tamam geleym deyp gelirse ztn skıntı yoktur ama işim var gelemem vs die kıvırırsa bu olayı takip edin
-Reklam-
0 oy
(1,455 puan) tarafından
Ben şuan şüphelendim sen nasıl şüphelenmicen bu olayın üstüne git gzli gzli araştır 
(36 puan) tarafından
Nasıl araştırabilirim ki yeni doğum yaptım
(1,455 puan) tarafından
Yani eşine sölediğin şeyi arkdşndan duyabilirsn veya arksşna sölediğin bişiyi eşinden bide takın arkdşnsa buraya girdiğini bilosa görür
(36 puan) tarafından
Yok burayı bilmiyor
0 oy
tarafından
Kuzum kimsenin gunahina girmek istemem ama her ne kadar lohusa olsan da bence boyle birseyi her kadin hisseder.
(36 puan) tarafından
Ne biliym kadın da evli ve çok samimi arkadaşım ya böyle birşey yoksa
tarafından
Iyice takip et hicbirseyi gozunden kacirma suphelendigini de belli etme sakin
(36 puan) tarafından
Esimin telefonuna baktım şüpheli birşey bulamadım,
(36 puan) tarafından
Ama en az 5,6 aydır ayrı yatıyoruz gebelik kızımızın yeni odaya alışması şimdide lohusalık derken aylardır hiç bir şekilde yakinlasmamiz olmadi yanağımdan bile öpmez oldu eşim
tarafından
Kuzum ya canini sıkmak istemiyorum insallah boyle birsey yoktur da sadece lohusa psikolojisindendir. Ama bu devirde kimseye guven olmuyo. Asla yapmaz dedigimiz insanlar neler neler yapiyo
0 oy
(55 puan) tarafından
Bu devirde kimseye guven olmuyor maalesef. Ne kadar yakin olursan ol. Insallah yaniliyorsundur :(
(36 puan) tarafından
Inşallah :(
0 oy
(382 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
 bu devirde kimseye güvenmiyceksinn  
0 oy
(439 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Bu devirde kimseye güven olmaz canım nasıl göndermissin tek bugüne kadar anlamadım . Bacisi   değil bişeyi değil  .

Sana bi uygulama ismi vereyim biraz sonra adını unuttum bulayim esine yükle gizle ama uygulamayı . Whatsapp konuşmalarını mesajları hepsini gösteriyor . Bi de telefonuna gelen cevapsız aramaları . 
0 oy
(12,883 puan) tarafından

Okurken içime sıkıntı şüphe girdi ama eşine güveniyor musun :ermm:

0 oy
(2,159 puan) tarafından

Kimsenin günahını almak istemem seni kötü düşüncelere iyce sokmakta istemem ama bence pek uygun değil böyle sürekli o kadının evine gitmesi sebep ne olursa olsun. Ben eşiyin yerinde olsam ya Bi arkadaşımla giderim ev tadilat işlerine ya da senide alırdım. 

Yani eşinle bu konuyu konuş ben doğru bulmuyorum sürekli oraya gitmeni de abisi kardeşi babası veya Bi akrabası yardım etsin ev tadilatlarına sen gitme dye konuş. Rahatsızlığını açıkca güzel Bi dille belli et. Eğer ki hala herhangi Bi şekilde kendini haklı çıkarıp yardım etmem lazım şöyle böyle derede kadının eşiyle konuş. 

Ortalık ne hale geldi böyle :(

(36 puan) tarafından
Her zaman yualniz gitmi y ör genelde bende giderim ama bazen ben ikmde isim çıkıyor gidemedigimde oldu
0 oy
(1,001 puan) tarafından
Canim sen yinede bi bu isin uzerine dus derim ama insallah yaniliyosundur 
0 oy
(4,927 puan) tarafından
Bu devirde babana bile guvenmiycen diye bir laf var sen kime guvenip kocani yolluryorsun bacım hey gidi hey.

Birak usta tutsun o yapsin işleri  ne kocani gonderiyosun

 

Acil olarak kocanla konuş tatli dille ama acik acik
0 oy
(7,935 puan) tarafından
Kadının kardeşi kaynı yokmuymuş. O yardım etsin kuzum. Eşin yapmaz ama kadın teşvik eder iyi niyetli değildir
0 oy
(2,672 puan) tarafından
Kimseye guven olmaz bu hayat da. Ben sahsen süphelenırdım bence pesıne düş olayın 
0 oy
(648 puan) tarafından
Sonuna kadar okudum benim bile içime şüphe düştü , ateş olmayan yerden duman çıkmaz eşinle konuş sonuçta kardeş akraba değiller sen olmadan arkadaşının evine gitmesin.Seninde için rahat etsin.
0 oy
(1,865 puan) tarafından
Canım aklına kötü birşey getirme. Arkadaşının evine gittiğinde eşin tadilat falan yaparken konuşuyordur anlatıyordur. Erkekler böyle şeylere pek dikkat etmiyorlar. Benilde eşimin bir arkadaşı var ikizlerim var aşı vs bişey olunca onu arıyorum sürekli geliyor bizi götürüyor yolda da gezdiriyor. Yolda da ister istemez konuşuyoruz. Eşimde aynı şekilde böyle bişey oyursa arkadaşı giderken. Bir kadın olarak eyin yanında değilse ister istemez eşininde tanıdığı güvendiği bir insana ihtiyaç duyuyorsun tadilat oyur hastane işi veya araba vs gerekli olabiliyor. Net,olarak bildiğin bir hatası yok ikisininde. Bu durumda onları suçlayamazsın. Ancak eşini daha fazla yanında tutup arkadaşından uzak tutabilirsin. 
(36 puan) tarafından
Bende biraz hoşuma gitmediğini uygun bir dille belirttim, dediğin gibi artık uzak tutmaya çalışayım
0 oy
(557 puan) tarafından
Nasil bi ev ki surekli tadilat isimi oluor kimseninde gunahini almak istemem ama sahsen ne kadar yakin olursa olsun ben evimde kimse yokken asla en yakin arkadasimim esini evime cagirmam tadilat veya baska bisey icin.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 238 göst.
0 oy
9 cevap 334 göst.
2 Şubat 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde SREmine ❤️ (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 118 göst.
12 Haziran 2022 Aile kategorisinde edak36 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 241 göst.
28 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Turkkk (859 puan) tarafından soruldu

378,180 soru

11,318,854 cevap

34,764 kullanıcı

...