0 oy
818 göst.
Aile kategorisinde tarafından
bizim ilk çocuğumuz doğal olarak da tecrübesizz:) eşim daha pinpirikli takıntılıdir çoğu zaman özellikle de bebegmze karşı mesela bugün normalde ckamiorz tek başıma cikartamiorm çünkü hafta sonlarida ya soğuk ya annem rhtsz yada misafir filan oluyor ilkkz bgn ckrttk esimle hastane isim vardı sanki ben kirk yildir tecrübeli gibi herseyi yapmaya clstm birde üstüne ustun esimle ugrstm:) yok böyle üşür yok kayar yok sağ mi sol mu yoldayken durmuyor aglior dye eli ayağa karışıyor :))) yok üstü acilior vs vs deli ediyor beni bir yere gidince kanser ediyor beni sabir çeke çeke gliorm artik :(( :)) bana azcik güven diorm ben sana bukdr şeye rgmn gvniorm saolsn taşıma islerini o yapıyor bebek arabasını filan geri kalanında ben ben senden ona rgmn cesaret aliorm güç buluorm sende azcik benden bul :) ilk cocugmz ama elimden de glior allaha şükür birşeyler :) şuan ailemn yanndaym evime dönünce ne edicm onunla blmiorm:))

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Ayni esim ya cocuk olunca kendini kaybedior resmen :D

tarafından
Aynen suan bile kavga ettik cocuk oksuruyo diye herlde bidaha cocuk getirmem
tarafından
çocuk gtrmem derken canım? ve bsver sıkma sen o güzel canını erkekler düz mantklr öküzljleri her yerde bir parca var:)
tarafından
Yani oglum tek olsun 2ncide rekrar ayni seyleri yasamak istemiyorum
tarafından
anldm canım inş yasamazin:)  biz bir tane yeter diorz valla benim bir prensesm var bana yeter :) Rabbim kizima sağlıklı uzun ömür versin inş.. Rabbim olmayanlara nasip etsin:)
tarafından
Aminn canimmm
-Reklam-
+1 oy
(2,032 puan) tarafından

Şuan yeni ya hevesde var tabi zamanla mutlaka alışır eşim benim yediğime ictigime bile karışıyor o saglikli bunu ye o sagliksiz yeme.diye:D

tarafından
yok şükür okdrina karışmıyor :)
(2,351 puan) tarafından
Bnmkide kola icme sunu icme. Bnde hamile  kalmadan once agzima kola surmezdm amile kaldm aksi gbi canm kola istior  :))
tarafından
benimki de karışır aslında hani der sağlıksız vs diye ama ben onu kirmayp yapmam yemek onun dsnda ben ne istersem onu yerim umrmda olmaz :)
+1 oy
tarafından
Esimde aynı korkuyor en ufak seyde. Duşa gircem askm iki dk bak çabuk gel ağlar sonra 
tarafından
bende dayanamazdm ailemi görmeye gitmezdm dsn onu birakp:) ailemn yanna onunla gider onunla gelrdm evime ama cck olunca şartlar elimi kolumu bağladı.s eşim bi kaç hafta bir geliyor para olunca ve eşim herşeyi yapar tmzlk yemek herşeyi elinden gelir buyuzdn biraz olsun içim rht.
tarafından
Ooo o zaman iyi kız kal ananda. :)) Bnm eşim duşa girerken bile çocuk gibi kıyafet ayarla bana der düşün :)) şanslısın
tarafından
yüz vermem ztn :) evlnnce beni alistrdi beraber yemek yapmaya veya ben yaparken yanımda durmasına laf diyince sen alistrdn beni diorm:) ben tmzlik yapmak isterken veya yaparken yaotrmazdi yada ben bi is yaparken o uç is yapıyor vs derken beni iyice tembelliğe alistrdi laf fln diyince sen ettn sen yaptn diorn oda hklsn BN yaptm Dior:) evime gidince ymk işinden kurtlcm az da olsa diye seviniorm o yapar hafta içleri :) veya beraber. hafta sonlarıda ya ben yaparm herşeyi o cck bakar yada ben cck bakarm isin ağırlığını o yapar:) allah razi olsun yapar ama suda bir gerçek fazla yüz de vermemek gerek erkeklere snra tebemize ckiolr :))
tarafından
Aynen öyle katiliyirm bnm ki alisti valla her şeyi soruyor nasıl yapcm nasıl edicm bn bezdum anlatmaktan :))
tarafından
ne güzel :) inş her daim bebegn ve senin üstüne düşer ilginr canım ❤ benmde ogrtmem gerek cckla ilgili şeyleri
+1 oy
(2,332 puan) tarafından

Bizde eşimin aksine ben dışarı çıkınca panikliyorum aşkım orasını örtelim şurayı örtelim burdan hava vurur falan derim ama eşim öyle değil yok yok battaniyesi kalın arabada hava vurmaz der genelde :D

tarafından
:)) bende rhtmdir en azndn eşim kadar dglm:)
+1 oy
(645 puan) tarafından
Benim eşimde öyleydi Allahıma şükür kalmadı o kadar pinpiriği ama ben  ben bu bebeğin annesiyim oğlum için en iyisini isterim diyordum
tarafından
aynen öyle:) anneyiz sncda :) ama onunda üstüne düşmesi güzel sorumsuz olmalarından iyidir:)
0 oy
(1,865 puan) tarafından
Eşin baba olarak çocuğunun üzerine titriyor aslında güzel birşey. Ancak hazır bebisi bu kadar önemseerken bildiklerini inanda öğret o zaman senin bildiginide anlar kendiside öğrenir hem. Benim abimde böyleydi yeğenim doğduğunda sonra rahat oldu ama çocuğa hep eşi baktı kendi sadece sevdi. Yengemde abimin sevmesi yanında bakımıyla ilgilenmesini istedi ancak en başta hep abime ben biliyorum yaparım bana bırak dediğinden abim bu konuda öğrenme çabası göstermedi hiç. Eşin hazır böyleyken ona da öğret. Örneğin, ustunu nasil orteceksin, kiyafetleri nasil giydiriyorsun, gaz çıkarması, yıkanması, nasıl uyuduğu, asiya gideceğine nasıl dikkati cekeceksin, vs. Gerekirse bu konuda kitap al veya bildiklerini anlat sana yardımcı olsun hep.
tarafından
haklisin canım dedklrnde :) bende herşeyi ben yapmiorm ztn iki hafta da bir gelior ztn gldgnde de yapsn bisiler ogrensn evimize dnnce herşeyi ben yapamm sncda ama o daha çok ev isleri ymkle ilglnr buyzdn ben bakarm bebegme ama tbiki öğrenmesi de lazim sncda hayat bu ne olucgi belli olmaz.. hafta sonları ben evimle ilglnrken o bakıcı ccga çünkü :) yavaş yavaş yaptrcm ogretcm altını dgstrmeyi vs vs ona
0 oy
(99 puan) tarafından
Çocuk söz konusu olunca benim eşim de bana dünyayı dar ediyor hakikaten.. Ben hamileyken başladı, bi anlatsam gülersiniz.. bazen çok kızıyorum, sonuçta o babası da ben de annesiyim.. ama şükrediyorum bi yandan, yani ne babalar var ilgilenmeyen umursamayan, öyle olsaydı daha çok üzülürdüm herhalde..
0 oy
(1,114 puan) tarafından
Benim eşim lafta baba :( lafla düşünür uygulamaz 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 5,432 göst.
0 oy
9 cevap 435 göst.
27 Ocak 2020 Diğer kategorisinde ☻❣îpek❣kozalağı ❣☻ (12,264 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,209 göst.
29 Haziran 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

378,215 soru

11,319,961 cevap

34,765 kullanıcı

...