0 oy
290 göst.
Aile kategorisinde tarafından

Evet Bu gün "Gök gözlü sarışın Seda" ile annelik ve bebek bakımından bahsedeceğiz. Konunun önemi  ve konuyla ilgili görüşlerimi yeni  kitabım olan  "Zurnanın son deliğindeki gizem"  de irdelemeye çalıştım. Evet hepimiz biliyoruz ki annelik çok önemli... 

Kursa katılanlar arasında Behüce de var yengesi Cevahir Abla ile gelmiş belkim  bişeyler öğreniriz diyor. Ama bi  taraftan da rahat durmuyor. Kursa gelmeden önce Google dan araştırmalar yapıyor. Anasına kaynanasına soruyor. Nerdeyse tüm kocakarı hurafelerini öğreniyor. Aldığı yanıtları da  cebine koyup kursa geliyor. Giderken Cevahir ablaya  da anlatıyor. Cevahir abla "Behüce bacım  öyle kocakarı hikayelerini boş ver dese de Behüce kızımıza laf dinletemiyor. "Sen dur Cevahir abla sen dur diyor"  Ağzını  çemkire çemkire "Parasıynan  değil mi  tabiki herşeyi söyleyecem soracam"  diyor.  Eeee Ayten  geçen  ay gitmişti bu kursa "Benim Aytenden neyim  eksik diye çemkiriyor. Cevahir abla da bakıyor baş edemeyecek iyi ne halin varsa gör diyor ve Behüce yi yanlız bırakıyor.

"Gök gözlü sarışın Seda" tüm  endamıyla kürsüye çıkıyor anlatmaya başlıyor. Ama dakka bir gol bir Behüce hemen başlıyor. Soruyor soruyor aldığı kestirme yanıtlar kendisini  tatmin etmiyor üstüne birde internette kim bilir kimin uydurduğu bilgilerden bahsediyor. Oda yetmiyor. Dün geçirdiği ishalden  tut çocukken  içtiği zehirli süte kadar  hatta ilk okulda ki "Işık ılık süt iç" fişindeki ılık süte kadar herşeyden  bahsediyor. Anlatıyor da anlatıyor. Behüce feveran halinde onca kişi içinde hiç utanmadan  dakkalarca konuşuyor.   "Gök gözlü sarışın Seda"  dan  tut cam kenarındaki çiçeğe kadar herkes sinirden ağlıyor.  "Sus ne olur sus" 

Behüce biraz yoruluyor ve bi 10 dk arkasına yaslanıyor. "Gök gözlü sarışın  Seda" göz yaşları içinde 10 da eğitim  anca verebiliyor.  Sonra tekrar Behüce laf istemeye bile tenezzül etmeden soruyor. 

"Bebek ayak tabanından  öpülürse erken  yürür" diyorlar doğru mu hocam diyor. 

"Gök gözlü sarışın Seda" : "Evet kızım evet diyor ama sakın  poposundan öpme yoksa ağzına s..çar" diyor. 

Behüce yine soruyor "Hocam hamile kadın kuşağında yumurta taşırsa bebek gamzeli elma taşırsa al yanaklı olur " doğru mu diye sorar. 

"Gök gözlü sarışın Seda" bi "La havle" çekiyor "Kızım olur mu öyle şey diyor. Ya yumurta kırılırsa diyor ya elma değilde erik olursa diyor" Behüce susuyor cevap veremiyor. 


"Gök gözlü sarışın Seda" kızıyor "biz bunları anlattık kızım" diyor. "Bebek beziynen  anlattık. Anne sütyeniynen anlattık". "Biz bunları  biberonlan anlattık mutfak çungazıynan anlattık" diyor. 

Behüce kızımız boynunu büküüyor üzülerek kırılarak toplantıyı terk ediyor. Ama biliyoruz ki Behüce yılmayacak bıkmayacak  yine gelecek hep gelecekk... Devam edecek ..... :)  

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Allah tependen baksin behuceee "D hahahahah 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah iyiligini versin behucee☺️☺️☺️☺️☺️☺️
0 oy
tarafından

Behuceye bak seen gozu acilmis ya kiiz:D

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 61 göst.
26 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Halideeslem (70 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 125 göst.
13 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Kralice177 (482 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 256 göst.
7 Ekim 2021 Diğer kategorisinde kimsebilmesin (104 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 114 göst.
31 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

378,957 soru

11,343,410 cevap

34,809 kullanıcı

...