0 oy
321 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Ben 9. Ayimdayim hamileligim 4. Ayinda esimi isten cikarmislardi cok üzülüyorum bebegim kıyafet alamicam die. Ama Rabbimin mükafatı oyle buyukki. Araba aldik. Ve suan arabamız bizim ekmek teknemiz oldu. Ilk aylar hastaneye giderken sadece yol param olurdu canım simit cekerdi alamazdım.  Ama suan Rabbim oyle bi yagdiiryorki bir suru kiyageti besiyi puseti arabası hersey tamam. Etrafımfa al bu parayı bebegine bisey alirsin diyenler bil3 oldu. Ilk başlarda cok üzüldüm ama cok şükür doguma 1 2 haftam var esimin isleri cok açıldı . Bu kadar beklemiyordum. Rabbim butun yeni doganlarin kismetini veriyor ben Gord um.  Sakin uzulmeyin bebegume bisey alamam maddi durumum vs yok die. Bebekler oyle bi ridkiyla geliyorki anlatamam :))))

8 Cevaplar

0 oy
(2,032 puan) tarafından

Çok sevindim cnm ne güzel anlatmışsın Allah dahada  cok bereketlendirsin yuvanı maşallah :)<3

tarafından
Amin canim Allahim butun hamilelere yardim etsin
-Reklam-
0 oy
(397 puan) tarafından
Vala aynen oyle bnm esimde issizdi evimiz ayirmamz gerekiyordu hatta yeni ev kurmamz bi anda hamilelik olayi cikti onun sansiyla bi gecede 0 dan ev duzduk. erken dogum ddiler daha bsy alamamstk pat diye bi is cikti bir ayda 8 milyar maas aldi cok sukur kizmin hersyini ilk maasta düzdk smdide hala devam ediyor isine kizimin sansi iste hepsi
tarafından
Aynen canim bebek rizki ole geliyor bizimde oyle oldu :)))
(397 puan) tarafından
Bu gunlerimize sukur allahim veriyor yavrularmozi ona bakacam gucude veriyor bi yandan
0 oy
(758 puan) tarafından
Masaallah canim Allah nazarlardan saklasin insaallh agzinizim tadi hic bozulmasin 
tarafından
Amin cumlemizin ins
0 oy
tarafından
Çok şukur canim daha da bollansn insallah
0 oy
(6,360 puan) tarafından
Bosuna demiyorlar her cocuk kendi rizkiyla geliyo diye bizimde aynen oyle oldu 
0 oy
tarafından
qynen oyle canimm bizde yetiremioduk esime oyle bi is teklifi geldiki 1.ayda toparladik bende cok dusunurdum nasi yapicaz nasi edecezz die simdi esimde bende bilioz ki bu is bize oglumuzun hatrina geldi :) 
0 oy
(8,207 puan) tarafından
Öyle canım bende hamılelık haberını verdıgım gün eşimi işten cıkardı lar.Ama ben hiç korkmadım eşim azımlı iş bulma konusunda hiç boş durmadı 1 ay kadar evde kaldı o dönemde bana cok yardımı oldu.sonra 1 ay sonra daha iyi bi işe girdi yoruluyo ama patronlarından şikayeti yok en azından.Dediğin gibi o bı ayda cebımızde nakıtımız yoktu pazara gidemiyoduk bı ıspanak almaya.Ama şükür geçti gitti.şimdi Allahın izniyle hrrsey yolunda kızımızı beklıyoruz ben yazarken o da mınık ayagıyla tekme atıyo :) senin eşine gelince rabbim bi daha o günleri göstermesin evinizi bereketli kılsın.
0 oy
(2,266 puan) tarafından
Allah daha çok versin canım  bende inanıyorum çevremde çok örneğini  gördüm 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 1,275 göst.
0 oy
3 cevap 688 göst.
1 Haziran 2019 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu

377,143 soru

11,286,881 cevap

34,694 kullanıcı

...