0 oy
312 göst.
Aile kategorisinde (31 puan) tarafından

23 haftalik hamileyim 3 yasa yakın bir oğlum var ve aşırı hareketli üstelik hep hasta çalışıyorum eşim de evde pek olmuyor işi gereği vardiyalı çalışıyor ve evde olsa da ne bir sohbetimiz ne de ortak yaptığımız bişey var is stresi trafik hamilelik hepsi bir arada ve de ağırlastim ve sıkıntılı  bir hamilelik  geciriyorum düşünün az önce kanamam oldu ama eşim bırakıp gitti gitmek zorunda:( cocuk da ilgi bekliyor malum gerçekten hamilelik yüzünden mi ilgisizlikten mi bilmiyorum ama bu durumdayım herşeyden sıkıldım nefes alamıyorum uyku desen zaten yok huyum değil ama yazmak istedim kimin duasının kabul olacağı belli olmaz belki rahatlarım biraz şimdiden sağolun hakkınızı helal edin.

2 Cevaplar

+1 oy
(77 puan) tarafından

Sana tek bişey söyleyebilirim sabret canım. Herşey gelip geçici benim de 2 yaşına yakın bı oğlum var sürekli hareketli ama çocuk sonuçta ve kardeşi olunca Ilgın 2 ye ayrılacak diye doya doya oyunlar oynamaya çalışıyorum. İş konusunda benim eşimde 2 gün evde 1 gün işte ve 24 saat çalışıyor hayat zor onun için güzellikleri görmeye bak yoksa bu hayatta mutlu olmak zor. Haline şükret eşim.bana hep böyle der hakikaten de öyle hayat kısa mutlu olmak şükretmek lazım.. 

(31 puan) tarafından
Haklisin cnm ama bazen doluyor insan ışte cvp için teşekkür ederim
(77 puan) tarafından
Aynen canım kesinlikle haklısın
-Reklam-
0 oy
(2,103 puan) tarafından

Yavrum surekli dua et allahi zikir et bunalımdasın sabır et hepsi geçicek inşallah. Oturdugun yerden oğlunla oynayabilecek bir oyunlar bul eşinle de oturup konuş ben bunları yaşıyorum sen yanimda ol diye umarım düzelirsin. Allah yar ve yardımcın olsun inşallah  yavrum 

(31 puan) tarafından
Amin sağolasın cnm ınsllh hepimizin yardımcısı olsun rabbim
(2,103 puan) tarafından
Amin inşallah yavrum

İlgili bir soru bulunamadı

377,144 soru

11,286,980 cevap

34,694 kullanıcı

...