0 oy
334 göst.
Aile kategorisinde (461 puan) tarafından

Ya kızlar kocam hıc bısey almadı yapmadı . sozlu bıle bısey demedı sankı bugun 14 subat degıl. Arkadaş larım hep durumlar fa paylasım yapıyo. Canm cok sıkkın ya. Hıc ozel gunlerı bılmez pıs adam. Yanımda uzanmıs sımdı you tube da vıdeo ızlıyp seytan dıyo bıseyler ama yapmıycam:angry:

8 Cevaplar

0 oy
(90 puan) tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
Canım ben senin yerinde olsam gider güzel bir şeyler giyer adama sırnaşırdım. Gel bir keyif kahvesi yapıp içelim derdim. Mutfakta çoğunu ona yaptırır fincanların fotosunu da loş ışıkta çekip kahveyi içtikten sonra güzel bir paylaşım yapardım. 

Altına da 40 yıl hatrı kalsın diye eşimin ellerinden mis gibi kahve yazdım mı tamamdır. Sonra da adamla gerisi sana kalmış :) Hiiiç sinirini bozma böyle günler gelip geçici keyfinize bakın ❤
(461 puan) tarafından
Cok mantıklı
(461 puan) tarafından
Kaynanamla oturuyom ıkı kaynım nede guzel gıyınırım. Mutfak yol gecen hanı gıbı
(90 puan) tarafından
O zamaaaan odanda yaparsın kuzum :) akşam çağır eşini yanına bebişin varsa adı belliyse yaz bir kağıda değilse kağıtsız da yapabilirsin. Önce onu sevdiğini söyle sonra bugünün hatrına bir foto çekmek istediğini söyle. Kağıdın ortasından bebişin adı görünecek şekilde eşin bir elini kullansın sen de diğer elini kullarak bir kalp yapın. Onun fotosunu çek.
Altına da bizim birbirimize en güzel hediyemiz yazdın mı tamamdır. Gerisiii yine eşinle sana kalmış :))))
-Reklam-
+1 oy
(2,351 puan) tarafından
Sen seytana uyma adamin huyunda yoksa  yapacak bisi yok bi kac gun onceden soleseydin 14 subat gelio hediyemi hazirla felan die bole sakayla karisik yapmadn mi ole ?

Insan gorunce imrenio anliorm. Bnde suan tartsmali oldgmz icn ne kendim bisi yaptm nede esim bisey yapti bakalim sanirim gecikmeli kutlicaz bizde  aslina bakarsak 14 subat zaten hayirsz bi gun kutlamamak gerk . Acilimina bakarsan googleden :) gec kutlayin sizde sahsen bn yemk hazirlicaktm mum isiginda bole gul dallari felan birde sarap, tabi bana meyve suyu :)) kismet napalim
0 oy
(748 puan) tarafından

Aman kız boşver benimkide kutlamaz hiç umrumdada olmaz yeterki mutlu olalım ben o romantik ormantik yaşayıp gidiyoruz tabi çikolata almış oda yeter ;)

0 oy
(661 puan) tarafından
:) kontrolumuze 1 hafta vardı ama bugun en guzel hediye bebegimizi gormeye gitmek oldu , dr a gittik minigmzle bulustk ordan yemege bundan guzl hediye de olmaz ;)))
0 oy
(1,232 puan) tarafından
O yapmıyorsa sen yap canım.evlilik yıldönümü falan olsa neyse de sevgiler günü boşver canını sıkmaya değmez bunun icin
0 oy
(461 puan) tarafından
Bende çok isterdim kutlasin ama maalesef kutlayamayanlardanim bende kafaya da takmıyorum açıkçası bu günü pekde oenmsemiyorum özel günlerimizi unutmasın yeterli benim için..
0 oy
(1 puan) tarafından
Ayni sorumsuz ilgisiz bi koca bende de var bu saat oldu tek basima oturuyorum ewde tv izliyorum sıkıntıdan kacgundur isden ayrildi bugün is aramaya cikti aksam 7de geldi ewe yemek yedi yatti uyudu bu saate kadar uyuyor 1 2 saat uyuyp uyancam dedi bende sewgliler günü bugun yalnzmi gecircem dedim kalkicm 1 2 saate soz  dedi azonce cagirdim kalkmiyomusn hala die uykum var uyucam dedi arkasina bakmadn kalkti gitti yatak odasina yatmaya sinirden patlicak gbiyim hic ilgilenmiyor benimle hic umursamiyor beni neypcm blmiyom kavga etmektende biktim daha 1 yildir birlikteyz uykuya cok duskun biraksam 1 hafta kalkmadn yatick benim karim var diyip kalkip benimle ilgilenmiyor bile moralim cok bozuk :(
(461 puan) tarafından
Ayn bnmkıde uyku duskunu
0 oy
(1,350 puan) tarafından
Valla benimkode yapmadi zaten biz hic kutlamyrz normal gunde alir cicek falan takilma bence cokta anlm yuklememk gerek bence :)

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 831 göst.
0 oy
26 cevap 687 göst.
14 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

377,139 soru

11,286,622 cevap

34,694 kullanıcı

...