0 oy
295 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar ya benim doğumdan sonra iç kanamam falan olmuştu hastanede çok sıkıntı çekmiştim ama sonra geçti dikişim falan da çoktu eve gelince kanamam çok azdı hatta baya azdı adetin son günleri gibiydi resmen bugün 10 gün oldu doğum yapalı ama kanamam arttı ve dikişlerim kaşınıyo ve sızlıyor bi de bebeğim durmuyo akşamdan beri ağlıyom tam depresyona girdim. Sizce kanamanın artması normal mi? 

4 Cevaplar

0 oy
(3,859 puan) tarafından
Yakında doğum yapcam bnde bilgi ediniyim bekleyim de
tarafından
Rabbim kolay doğum nasip etsin inşallah canım
-Reklam-
0 oy
(628 puan) tarafından

Normal doğum mu yaptın canım. Benim sezeryan oldu doğru dürüst kanamam olmadı 17. Gün ama bir ped zor kirlenmedi bile her gün bir haftadır lekelenme oluyor sadece. Bana 40 günlükken gel alttan muayene edelim rahim yerleşmişmi dedi şaşırdım. Annemde karnında rahmin geziyor dedi. Kanamanın olmaması da kötü birşey mi bende bilmiyorum ama olması normal diye biliyorum.

tarafından
Normal doğurdum canım doğumdan sonra çok sıkıntı çektim ama üç defa doğumhaneye geri gittim ikisinde baygındım neredeyse. İç kanama falan oldu ebeler korktu sürekli alttan muayene oldum o an çok kan kaybettim. Rahim evet ilk üç dört gün ben de sırtüstü yatınca karnımda bişeyler hareket ediyordu karnım d şişti ama indi o hareket de bitti
(628 puan) tarafından
Canım iç kanaman olduğu için sen yinede tedbiri elden bırakma bir Dr a gidin. Kanamanın rengi taze kan rengiyse özellikle kontrol olun yazıyordu nette. Bende ilk günlerde baktım bendede çok az oluyor normal mi diye.
tarafından
Ondan korkuyorum ben de canım taze kan gibi ama başlarda hiç kanamadı ya yeni mi atıyorum acaba diye düşünüyorum bi de iç kanama olunca tansiyon düşüyo ayakta duramıyo insan tansiyon düşüklüğü yok çok şükür ama insan tedirgin oluyo tabi
(628 puan) tarafından
Günde kaç ped gidiyor bunlara dikkat et ve Dr a kesinlikle danış gitmesende. Doğum sonrası bana ped kirkettin mi diye Dr sordu evet dedim oda kaç tane demişti normal dedi. Günde zorla iki peddi. Normal doğum da biraz fazla oluyor kanama diyorlar ama 40 gün boyunca genellikle az az oluyor çoğu kişide. İnşallah birşey yoktur çok geçmiş olsun.
tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(5,519 puan) tarafından
Doktora git canim kontrol ederler belkide adet oldun belli olmaz
tarafından
Adet olmak için erken değil mi canım
0 oy
(2,351 puan) tarafından
Kasinti normal dikislerin iyilesiyor o yuzden kasiniyor bnmde oleydi kanamaninda  coklugu ne denli bilmiorum bnde norml dogum yptm 21 gunkanama yasadm azli coklu sukur gecti bitti o donem. Senin ic kanaman olmus riske atma bi kontrole git
tarafından
Artık doğumda o kadar korktum ki tekrar alttan muayene olmak dahi istemiyorum ondan korkuyorum hastaneye gitmeye
(2,351 puan) tarafından
Bn dogumdan 2 hafta snra kontrole gttim.  Alttan muayene ettiler bi sknti olmadi agri sizi olmadi yani
tarafından
Canım artık doğumhane korkum oluştu doğururken hiç bi sıkıntı çekmedim çok şükür çok kolay doğurdum hatta fırladı çocuk ama doğumdan sonra dikiş atılırken çok bağırdım 45 dakika dikiş attı ebe sonrasında tansiyonum çok düştü kontrol için doğumhaneye giderken bayıldım iç kanama olmuş sonda yakıp idrar boşalttılar tampon koydular sonra akşam çişimi yapamadım yine doğumhaneye götürdüler kontrol edilirken yine çok bağırdım canım çok yandı ağlamaktan kendimden geçmişim çatalda uyumak üzereydim en son ebe bana elindeki tamponu gösterip bu kanamayı düzeltmezsem sabaha ölürsün dedi yine sonda taktılar 1.5 litre idrar boşalttılar odaya getirdiklerinde kendimde değildim ziyaretçi vardı eltim gelmiş onu bile görmedim doğru düzgün. Sonra çıkarken pansuman yapıyolar ya döktükleri ilaç alerji yaptı kalçam mosmor oldu şimdi kaşınıyo derisi kurudu. Ondan o kadar korkuyorum ki şimdi hastaneye gitmeye.

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 547 göst.
22 Şubat 2024 Diğer kategorisinde 1111 (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 213 göst.
18 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Mira00 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 300 göst.
20 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Kralice177 (482 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 239 göst.
30 Nisan 2022 Diğer kategorisinde meltemismetcan (73 puan) tarafından soruldu

379,364 soru

11,355,632 cevap

34,832 kullanıcı

...