0 oy
233 göst.
Aile kategorisinde (3 puan) tarafından
Mrb kızlarrr bana akil verinn,

Şimdi şöyle benim babam zaten karakter olarak çok değişken ruh hali olan pasif agresif sag solu belli olmayan ruh hali değişken bi iyi bi kötü olan bir Adam, ve her bize oturmaya geldiğinde ilaki biseylere burnunu sokar mesela evinize düzenimize paramızı birkimimize beğenmediği bi giyinmiş tarzimiz olsun veya oturuş şeklimiz ( kocam bacaklarını çok açıyormuş güya).

Ve şöyle bisey daha var kendisi düzenli olarak Allah kabul etsin namazini kılıyor ama bana hicte Allah affetsin ama bilinçli kıldığı gibime gelmiyor çünkü namaz sonrası direk bi konuya ilişkin kavga başlattığı çok olmuştur ve bi iki ay önce eşimi ve beni azarladı neden namaz kalmıyoruz diye biz ve baya sakız gibi uzatti vbi cevap da veremedik sonuçta elhamdullilah Müslümanız ve başta biraz normal şekilde dedi sonradan suyunu çıkardı ve bana kizdi neden sırıtıyorsun kocana niye kil demiyorsun demek zorundasin nasil bir yaşam tarzi bu diye?! Ve kocamin yanında yapıyor bunu bide kocama da kızdı sadece kafani sallama uygulamasını da yap dedi.

Ben gerçekten bunaldim artik herseye karışıyor bizi cocuk gibi azarlıyor bi konu olunca kocam iyki cevap vermedi zaten o sirada oğlum kocamin kucağında idi ve kocam cocuk yanında tartışmayı asla istemiyor ve o sirada zaten çok yorgundu konuşsacak mecali yoktu .

(O gün zaten babam lar spontane bizlere oturmaya geldi kocamın haberi yoktu ) kısacası böyle bir babaya karşı siz nasıl bi duruş sergilerdiniz? Ve inanın bundan daha büyük nice olaylar var bu hikaye yüzden biri bile değil 

5 Cevaplar

0 oy
(3,901 puan) tarafından
Dur artık bacım 6 post oldu, paylaştın. 
(3 puan) tarafından
Özür dilerim öğretmenim:( uygulama benim başlığımı kabul etmedi bende sürekli yeniden denedim iptal oldu yazısı gelince
(3,901 puan) tarafından
Armut dibinde elma toplamaz :) seni babasının kızı seni
(3 puan) tarafından
Ergen diye yorumladım :D senle uğraşamam
-Reklam-
0 oy
(400 puan) tarafından
Namaz konusunda haklı olabilir. Bende eşimde kilmiyoruz Allah nasıo eder de kılarız. Benim babam da söylenir de sizinki gibi sakiz gibi uzatmaz. İşte ayetten hadisten vs hep söyler. Hafif yollu da kızar. Eşimin annesi de öyle . Namaz denince akan sular durur bence. Yaptığımız hata çünkü. Allah herkese namaz kılmayı nasıp etsin. 

Er kişi 7 sinde ne işe 70 inde de o olur derler. Onun huyunu suyunu değiştiremezsin. Bir soylersin iki söylersin ama anlamaz ve değiştiremez bu saatten sonra kendisini. Siz de degisemezsiniz haliyle. Her çeşit insan var. Biri sizin babanız gibi biri hiç umursamayan gibi gibi. O yüzden insanları olduğu gibi kabullenmek daha doğru olur. Onun huyu bu eğer kızıyor soyleniyorsa da çocuk yanında kavga etmek istemiyorsanız siz susun o konuşsun. Arada haklısın baba diyin geçin. Siz yine bildiğinizi okursunuz. Sırf sizin babasiniz böyle diye kavga etmeye de hiç lüzum yok. Mesela benim kaynatam destursuz bir adam. Yatak odamda Çocuk emzirdigimi bildiği halde göğsüm dışarıda oluyor haliyle pat diye kapı çalmadan direkt giren bir adam. Bunu 1 -2 kez ikaz ettim ama anlamıyor adam. Eşime soyledim ne yapayım adamı mı kovayim evden demişti. Onun huyu da bu sen dikkatli ol demişti ( beraber yaşamıyoruz 2-3 günlüğüne gelmişti sadece ) sonra düşündüm gerceten öyle. Sadece bana değil kızına diğer gelinine de aynı. Patavatsız işte. O adama yatak odasına girilmez girseniz bile kapıyı vurun diye öğretemeyiz. Eşinizle de bu konu açılırsa eşimin bana dediği gibi adam bu bu saatten sonra onu değiştirecek değiliz he de geç diyin. Bunu ayrıca bir sikinti haline getirmeye gerek yok. 
(3 puan) tarafından
Malesef bencede değişmeyecek
0 oy
(573 puan) tarafından

Ya Allah aşkına kız namaz konusunda bir şey demiyor zaten. Uyarsın ama tatlı dil ile uyarsın. Bunu sürekli ama sürekli dile getirmenin anlamı yok ki. Hayır kızına der ama elin adaminin bir süre sonra zoruna gider. Baban tatlı dilden anlamıyor belli canim. Siz sert bir skeilde söyleyin biz kılıyoruz ya da kilmiyoruz diye. İnşallah kılmak nasip olur tabii:)

(3 puan) tarafından
Hay elinden öpeyim beni anlayan  ve neyi Kastettiğim biri çıktı Allah razi olsun tam olarak bu :) amin insallah cümlemize
(2,098 puan) tarafından
Ayyy ben de bunu yazacaktım. Tek takıldıkları nokta namaz olmuş ki kadin namaz hakkında kötü bir şey de dememiş.
0 oy
(3,359 puan) tarafından

Baban anlattığın kadar sert biri olsaydı adamın namazı hakkında yorum yapamazdın 

Ki Anne baba evladına namaz kıl demek zorunda haklı adam.
(3 puan) tarafından
Ne alaka  yorum yapabilmem buna engel değil?
Burası anonym bi platform.
Benim nedemek istediğimi yazdığımı okumadığın ve anlamadığın okadar belliki oyüzden boşuna zamanini tüketme. Ben namaz konusunda nasihat verilmesini sonuna kadar doğru buluyorum ! Nasihat ve azarlamak farkli şeyler
(3,359 puan) tarafından
İşine gelmeyen yorumlara ters cevaplar verip İşine gelene iyi cevP vermissin

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 354 göst.
1 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Evrim.34 (486 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 330 göst.
2 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 277 göst.
18 Temmuz 2021 Aile kategorisinde Obir_annee044 (389 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 121 göst.
26 Mart 2023 Diğer kategorisinde Mrvgul (3,128 puan) tarafından soruldu

382,872 soru

11,461,123 cevap

35,049 kullanıcı

...