0 oy
185 göst.
Aile kategorisinde (65 puan) tarafından
tarafından kapalı

Önceki postumu okuyanlar bilir. Baya sorun sıkıntı yaşandı. Telefon dokümanlarına konum geçmişine zaman çizelgesine hep baktım kızlar. Aldatma yok. Başka bir kadın yok. Ama hani dedim ya eve gelmedi diye, bana yalan söyleyerek 2 3 tane arkadaşıyla oturmuş içmişler. Zehir zıkkım içsin. Ortalık baya karıştı. Eşim abilerinden sağlam dayak yedi. Benim ailem geldi biz böyle bir evlilik yaşasın diye kabul etmedik oğlunuzu dediler benim eşyalarımı topladılar çocuklarla beni alıp götürdüler. Eşim arkamızdan bağırdı gitmeyin ben sana yanlış yapmadım başkası asla olmadı diye. Başkası olmadı ama senin alkolün bizi bitirdi dedim. Hep söyledim bu içki sonumuzu getirecek dedim dinlemedin şimdi rahat rahat iç dedim çıktım annemlere geldim. O olay oldu olalı annemlerdeydim. Eşimin ailesi sürekli geldi geldi gitti sen bizim namusumuzsun, biz seni tekrar baba evine dön diye almadık kardeşimiz bu yaptığının hesabını büyük verecek ama çocuklarla sen eve dönün, o eve asla giremeyecek dediler. Ben düne kadar annemlerdeydim dün yine geldiler. Çocuğumun okulu burda. Çok geri kaldı. Ben tekrar eve döndüm. Ama şart koştum eve gelmesin asla diye. Kayınlarım dedi biz buradayız geldiği an alo de yeter dediler. 

Neyse dün gece baktım bahçede ses var. Eşim gelmiş. Çık git ne geliyorsun dedim beni dinle dedi. Dinleme falan yok dedim yüzümün haline bak hiç mi acıman yok dedi. Yüzü kötü olmuş morarmış elmacık kemiği göz altı dudağı falan. Baya iyi dayak yemiş yani:D 

Gram umurumda değilsin dedim sabah çocuğu okula götürdüm. Baktım okulun önünde ben hemen arabaya bindim eve geldim arkamdan geliyordu oda diğer arabayla. Yukarı çıktım. Ben tam kapıyı kapattım telefonu elime aldım kendisi geldi zile falan bastı git diyorum gitmiyor. Beni dinleyeceksin bu kadar kolay bırakmam diyor. Eşimin abilerini aradım. Siz bana ne demiştiniz hani gelemezdi dünden beri gitmiyor kapıdan dedim. Abisinin birisi geldi baya bir bağırış çağırış oldu arabaya bindirip götürdü bunu. Dedim ben böyle kalamam. Annemlere gidicem boşanıcam bu defa dedim. Yok diyorlar. Kayınlarım Ne boşanması burnunu sürttür tamam biz senin yanındayız ama boşanma olmaz diyorlar. 

Kızlar şimdi ne yapayım? 

çocuğun okulu burda zaten 1 haftadan fazladır geri kaldı gidemedi. Ben tekrar annemlere mı gideyim ? Yoksa evimde kalıp onu asla almayayım mı ? 


Tamam başka kadın olmayabilir ama içki yuvayı yıkıyor işte. Kafam karman çorman ne yapacağımı bilmiyorum 

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevaplar

0 oy
(9,776 puan) tarafından
Tedavi olsun o vakit.
(65 puan) tarafından
Tedavi falan boş. Kafada bitirmediği müddetçe istediği kadar tedavi olsun işe yaramaz ki.
Biz gittik gideli içmiyormuş. Artık içmeyecekmiş söz veriyor yeminler ediyor. Birdaha görürsen kokusunu alırsan istediğini yap diyor.
Ama bir defa sarstı güvenimi. Güvenemiyorum. Nasıl olacak bilmiyorum
(9,776 puan) tarafından
Niye boş olsun? Birkaç ay ayrı kalın o arada tedavisini görsün tamamen bitirene kadar barışmak yok de. Eğer kabul etmezse zaten içki bütün kötülüklerin anası
-Reklam-
0 oy
(1,467 puan) tarafından
Biliyolar içkici kardeslerinin veya oğullarının  kendi başlarına  bela olacağını  sen bosandiginda o yüzden seni alttan aliyolar gönlünü yapmaya çalışıyolar..alkolü  birakirsa iyi birakmassa sıkıntı yazik cocuklara
(65 puan) tarafından
Ailesine laf edemem. Evlendim evleneli her konuda iyi yada kötü demeden haklı haksız demeden hep arkamda durdular asla atmadılar beni. Hepsine saygım sonsuz o yüzden.
Biz gittik gideli içmiyormuş. Ağzına sürmemiş yeminler ediyor sözler veriyor birdaha asla olmayacak diye. Ama güven duygum kırıldı bir defa. Nasıl olacak hiç fikrim yok
(1,467 puan) tarafından
Eminsen bırakacağına dair burnuda sürtsün iyice şans  ver ama yok birakmaz diyorsan bilemem
0 oy
(1,027 puan) tarafından
Eşin kötü bir insan değilse bırakacağını düşünüyorsan bir şans daha vermelisin. Belki başka sorunları vardır. Ailevi işsel ondan içiyodu. Ama abileride babasıda senin arkanda belki büyük bir ders olur ağzına sürmez burnunu sürt eşin kötü bir adam değilse boşancak bir durum yok bence. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 113 göst.
0 oy
0 cevap 26 göst.
27 Şubat 2024 Aile kategorisinde Sena1235 (3 puan) tarafından soruldu
+2 oy
13 cevap 275 göst.
16 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Prens efe (229 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 198 göst.
20 Aralık 2023 Diğer kategorisinde GI_2021 (5 puan) tarafından soruldu

383,397 soru

11,473,813 cevap

35,076 kullanıcı

...