0 oy
1,196 göst.
Aile kategorisinde (3,765 puan) tarafından
Çarşamba günü akşam için benden izin istedi. Arkadaşlarla et yemeye gideceğiz bağ evine dedi. İzin verdim. Gece geldi alkol almış kafa vücut sallanıyor. Yatıyordum ben, üzerime eğilip beni öpmeye çalışınca kokuyu aldım uzak dur dedim. Noluyor sana dedi, kimden izin aldın da içtin dedim vallahi de sana söyledim ya dedi. 

Ben hatırlamıyorum, asla izin vermezdim çünkü bebekler gece aşırı öksürüp balgam kusuyor, yürek yemedim ki sana git iç diyeyim. Nasıl bakacağım ben bu bebeklere dedim.

Kucağıma kapandı, ağlamaya çalıştı beceremedi tabii. Uzak dur dedim kızdım, sesini kısarak alttan alâ alâ konuştu ama taviz vermedim.  Sarılmaya çalıştı itekledim sakince. Yattı yatağa, minik kızım uykuda huzurlanıp ses çıkarınca eşim koştu hemen banyoya. Duş aldı çıktı. İndi mutfağa, kahve yapmış içmiş. Sen yat, ayıldım ben bakarım bebeklere dedi.  Mecbursun zaten bakmaya dedim yattım. Kapadım gözlerimi ama uyumadım. Sarhoşa bebek emanet etmek için 9 ay karnımda taşımadım ben bebeklerimi. Zaten yarım saat sonra öyle bir uykuya daldı ki eşim, öldürsem ruhu duymazdı, gene ben baktım bebeklere tabii. 

Dün sabah bahçedeyken yanıma geldi. Bağıra bağıra tersledim.  İş ileri gidince beni rahat bırak, yüzünü görmek istemiyorum dedim. Kayınbabamı arayacakken  tlfnu elimden aldı. Gel götür oğlunu diyecektim. Fırsat vermedi eşim çıktı gitti.  3 ya da 4 saat sonra bahçeden sesler gelmeye başladı. Kepçe, pikap, 3 adam. Bahçe'nin köşesine briketten kendine minik ev yaptırdı bir kaç saatte. Çimento, kum, mala, usta sesleri, kepçe sesleri.   Hayret içinde izledim camdan ama ses etmedim. Akşam kapıyı açıp eve geldi. Sen beni kovarsan eğer ben de burada yatarım artık dedi. Acındırdı kendini ama o evi nasıl bir istikrarla yaptırdı şaşkınım. Evlilik beni o kadar çok yordu ki boşanmak adına nasıl bir hamle yapsam adam beni mat ediyor her seferinde. eve gelemezsin dedim. Ciddi olduğumun o kadar farkında ki adam yer yaptı kendine. Ben ne yapmalıyım gerçekten bilemiyorum. 

25 Cevaplar

0 oy
(7,868 puan) tarafından
Saskinlikla okudum
(3,765 puan) tarafından
Evet. Ben de şaşkınlıkla izledim doğrusu.
(7,868 puan) tarafından
Kiz napti oyle bi kac saatte o ev gece uyurken basina gocer kulube falanmi yapti napti tobe yarabbim
(3,765 puan) tarafından
Ay :)) yarın atarım buraya, annemdeyim şuan. Kulübe değil ya bayağı briketten çimentodan tek oda ev kurdurdu.
(4,326 puan) tarafından
tobe bos yere para akitasi gelmis.sanki bedava o mazemeler falan
(7,868 puan) tarafından
Hani atacakti atmadi da  merak ettim
-Reklam-
0 oy
(1,392 puan) tarafından
Bende çok şaşkınım şu an şaka falan mı bu 
(3,765 puan) tarafından
Değil canım. Kesinlikle doğru.
(1,392 puan) tarafından
O zaman Rabbim yardımcın olsun çok zor Bi durum
(3,765 puan) tarafından
Amin canım.
0 oy
(2,568 puan) tarafından
Cok afedersin yanlis anlama ama yetiskin bir insan neden sizden hersey icin izin almali ki? Siz velisi misiniz? Iciyosa kendine gunah veya zarar. Size ucu dokunmuyosa kime sordun demek cok sacma. (Bu benim dusuncem)
(3,765 puan) tarafından
Evde gece sabaha kadar ağlayan 2 bebek varsa eğer tabii izin alacak.
(1,462 puan) tarafından
Uyuşturucu neyse alkol de odur, etkisindeyken insanlar her türlü yanlısı yapabilir ayrıca sağlık açısından da sakıncalı.esi olarak uyarması yanlış mı
(1,539 puan) tarafından
Evliyse alacak tabi evlilik ne demek sorumluluk demek çocuklarda var kimse başına buyruk içip eve sarhoş gelemez çocukların bakımı sadece annede değil sarhoş biri nasıl bebek bakacak söyler misin
(5,912 puan) tarafından
Herşey ayrı Alkol almak ayrı bir durum. Kadının verdiği tepkilerde çok haklı bebeği var sorumluluğu var bu adamın
(2,568 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Neden ictin demek baska kime sordun demek baska. Belli ki ilk kez icmiyo (Bunu yargilamak icin demiyorum.) Ayda yilda bir yaptigi sey icin kime sordun yerine bebeklerimiz var yaptigin dogru mu, benim yardima ihtiyacim var vs denebilir. Dusunceleriniz dogru konusmaniz yanlis. Konusma yanlis olunca da olay bambaska yere gidiyo. Sonra disari ev yapti diyosunuz.
(589 puan) tarafından
Bende size katılıyorum canım koskoca adam benden izin alacak değil bazı şeyleri kendisi düşünmesi gerekir ayda yilda bir içki içip ayaklarıma kapanıp aglamasi bana garip gelir bilmiyorum benim eşimde içer arada sırada ama kendini kaybetmez eve geldiğinde bi kahve yaparım içeriz beraber bu yani bukadar abartı gelir bana he tabi adamın da ev felen yaptırması ayrı bi olay şaka gibi
0 oy
(851 puan) tarafından

Oha :Dkusura bakma keşke her erkek evden atıldığında böyle olsa..malesef şiddet eğilimli oldukalri için eşlerini evden atma derdine giren bile oluyor..tabi ayyaşla alkol alanla evli kalınmaz benim şahsi fikrim .boşver orda yatsın hiç karışma aklı başına gelene kdr

(3,765 puan) tarafından
Karışmayacağım aslında ama çok saçma değilmi ya. Hayatından çıkarmaya çalıştığın adamı bahçeden bile çıkaramıyorsun.
(851 puan) tarafından
Haklısın ama iyinin kötüsü mu demeliyiz artk ne demeliyiz bilemedim cnm
0 oy
(471 puan) tarafından
Benim kocamdan daha mali varmı diye düşünürken okumuş olmam. Hep yapıp ediyorlar hemde üste çıkmaya çalışıyorlar. Bırak yatsın kümesinde aklını başına alır belki
(3,765 puan) tarafından
Mallık seviyesi zamana mekana göre değişiyor valla.
0 oy
(2,619 puan) tarafından

O neydi kız :D:D Kendine minik ev yaptırmış hemen:D

Nasıl hemen usta ayarlamış ki? Adam içmese etmese baya komik biri galiba :D

Yazdıklarınıza biraz güldüm kusura bakmayın(: İnşallah aklını başına alır eşiniz. 

(3,765 puan) tarafından
Kız burası ilçe. Adam kiralık katil bile bulur buralarda :)
(2,619 puan) tarafından
Tövbe yarabbim:D Biraz tehlikeli bi yer galiba.
(3,765 puan) tarafından
Bu işin şakası tabii, küçük bir yer burası. Herşey hemen ayarlanıp bulunur.
(2,619 puan) tarafından
Hee anladım:)) Boşver o zaman böyle zamansız içmeleri dışında sıkıntınız yoksa bırak takılsın biraz küçük evinde:D
(3,765 puan) tarafından
Kız toz toprak inşaat. Nasıl kalsın orada. Saçmalıyor. Ha bugün evde yoktum, bugün neler yaptı bilemiyorum.
0 oy
(793 puan) tarafından
Psikolojik sorunu var galiba eşinin hayret ettim okurken 
(3,765 puan) tarafından
Aslında yok. Sadece değişik.
0 oy
(13,400 puan) tarafından
Ya içme ya eve gelme dediğinde eve gelmemeyi seçiyorsa gitsin orada yaşasın zaten 
(3,765 puan) tarafından
Ya içme ya gelme demem ki ona.  2-3 yılda bir kez içer. Yalnız, evde 2 bebek var. Gece ağlıyorlar. Biri ağlasa ötekine süt hazırlayamıyorum mecbur baba bakıyor. Ee sarhoş adama nasıl bebek verip aşağıya ineyim ben. Bunu düşünmemesine kızıyorum ben.
0 oy
(926 puan) tarafından

Biri vardı pencereden bağırıp ohaa onee beee diyen  :D  Bacım bu adam hergün mü içiyor? Bence eşin kötü bir adam değil o günün ışıltısına aldanıp içmiş birşey olmaz diyerekte biraz fazla kaçırmış gibime geldi. Asıl bağ evine nasıl gönderdin ben hâlâ ordayım :D

(3,765 puan) tarafından
Hayır ya herzaman içmez asla. Kötü bir adam değil zaten ama benim istediğim gibi bir adam değil. Bağ evi bizim hayatım :) sağı solu önü arkası hep akrabamız. 4 koldan gözlenen bir yer.
(926 puan) tarafından
Kız olsun madem çok içen bir adam değil bu kadar aşırı bir tepki vermeseydin keşke biraz aşırı olmuş gibime geldi tepkin. Ayılınca güzel bir dille birdaha seni bu şekilde görmek istemiyorum diye tepkini koysaydın. Adam alıp başınıda gitmemiş yine dibinde üstelik biriylede birlikte olmamış bu kadar tepki vermeseydin keşke. Evden kovacak kadar. İkinci olsaydı anlardımda biraz büyük olmuş tepki oda çocuklarının stresinden galiba canım :)
(3,765 puan) tarafından
Kız yok çok içmez. Bir kaç Yılda bir kez içer ve hayatta para vermez alkole. Birileri toplanıp içerse çağırır, o da hepsine gitmez zaten.   Tepkimin nedeni evde bakılması gereken 2 bebek varken neden bana sormuyor
0 oy
(3,590 puan) tarafından
Davranışı çok saçma ve problemli geldi bana sence de tedavilik değil mi? 

Bir de evi merak ettim atar misin resmini ?
(3,765 puan) tarafından
Evi yarın atacağım. Anneme geldim canım.  Tedavilik diyemem ama adam değişik. Yani gerçek anlamda değişik.
0 oy
(793 puan) tarafından
Ahh be canım.. 9 ay karnında taşıdığın evladını sarhoş bir adama emanet etmediğin gibi, kendini de emanet etme, ömrünü harcama.. Boşanma konusunda ciddiysen, illaki bir hamle olması şart değil. yaşadıkların ve içinde biriktirdiklerin yeterli.. 
(3,765 puan) tarafından
Olmuyor işte ama. Adam benim boşanmak için tetikte olduğumun farkında, bu yüzden açık vermez ya hiç.
(793 puan) tarafından
işte ben de onu diyorum, kararlı olan biri açık versin diye beklemez. Ben boşanmak istiyorum der ve boşanır. Ailesiyle birlikte vakit geçireceği saatlerde dışarıda olması ve eve sarhoş gelmesi bile bir açıktır kararlı olana. Hakkında hayırlısı olsun canım ne diyelim.
(3,765 puan) tarafından
Öyle olmuyor. Her evlilikte her karakterler de aynı olmuyor. Kocama olan sevgim sorgulanamaz. Onun da beni sevdiğini gayet iyi biliyorum ama olmayan, olamayacak bazı şeyler var. Sonra ziyan olduğu hisseden kadın çaresizliği var. Araya girenler. Anlatılanlar. Çocuklarından vuruluyorsun. Şiddet yok, maddi olarak adam tam destek, çocuklarına hiç birşeye uzaktan baktırmaz, yok yok. Bunları düşününce kendinden feragat ediyor insan.
0 oy
(1,125 puan) tarafından
Tekrar kepçe çağırıp yiktirmak lazım orayı aslında.... Çok saçma harekette bulunmuş değişik yani
(3,765 puan) tarafından
Saçma tabii de yorumlar aklımı çeldi. Bir inatla yaptı ama çocuklara oyun evi yaparım heralde.
0 oy
(137 puan) tarafından
Şoktayım nasıl bı ev bir günde yapıldı 
(3,765 puan) tarafından
Oldu bitti valla. Durum ki yarın atayım size.
0 oy
(4,717 puan) tarafından

Tövbe tövbe gerçekten şaka gibi ya alkol alan bir insanı zaten ben insan yerine koymam artı kendine çocuk gibi ev yapmasında ayrı komik benim  3,5 yaşındaki oğlum her gün evin içinde kendine minderlerle ev yapıyor :D

(3,765 puan) tarafından
Bu da aynısı işte. Onca kavgada yatak bile ayırmamış, şmdi kalktı kendine dam yaptı
(4,717 puan) tarafından
Tövbe tövbe Allah akıl fikir versin inşallah ne diyiyim
(3,765 puan) tarafından
Ooofff, amin canım aminn.
0 oy
(759 puan) tarafından
İlk başta kedi evi yaptırdı anladm :D
(3,765 puan) tarafından
:)) kedi evimiz var, onu es geçti demek ki.
0 oy
(1,307 puan) tarafından
Boşanmak.isteyen için bunlar bahane olamaz dava açmana engel değil 
(3,765 puan) tarafından
Engel olan şey bambaşka şeyler. Uzaktan davulun sesi hoş geliyor. İşin içine girince bambaşka.  Araya girenler, cesaretini kıranlar. Ve bunlar ailendense eğer olay istediğimiz gibi olmuyor.
0 oy
(1,411 puan) tarafından
Ne ugrasmis çadır alıp kursaydi .:)neyse barisinca çocukların oyun evi olur sjsjsj
(3,765 puan) tarafından
Orada kalacağı yok zaten.  Ya da kaç Gün kalacak ki?  Oyun evi çok mantıklı valla
0 oy
(69 puan) tarafından

Hani foto canım :D

(3,765 puan) tarafından
Yarın canım.
(69 puan) tarafından
Tamam bekliyoruz
0 oy
(1,322 puan) tarafından
Eşin değilde alkolü sen fazla kaçırmış olmayasın bir kaç saatte Japonlar bile yapmıyor evi 
(137 puan) tarafından
Sesli güldüm:))
(3,765 puan) tarafından
Bende.
0 oy
(5,912 puan) tarafından
Azimle işeyen duvarı delermiş deyimi senin kocana yazılmış bacım :D Bırak kendi haline kalsın orda istediği kadar yoksay görmezden gel 
(3,765 puan) tarafından
Kız kalamaz orada. Çatısı bile yok. Toz pislik inşaat. Blöf yapıyor.

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 1,176 göst.
11 Mayıs 2024 Aile kategorisinde Ben anne (3,765 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 422 göst.
8 Mayıs 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 246 göst.
2 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Ummebrar (1,169 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 589 göst.

381,711 soru

11,427,369 cevap

34,987 kullanıcı

...