+6 oy
1,166 göst.
Aile kategorisinde (580 puan) tarafından
Ya kızlar int bakıyorum herkes cinsiyet değiştiriyor Allah'ım bu ne sapkınlık erkek erkeğe kadın Kadina evlenip çocuk yapıyor lar Allah'ım çocuk büyütmeye korkuyorum 

24 Cevaplar

+8 oy
(62 puan) tarafından
Dini bilgisi zayıf olup özgürlük adı altında herkesin her şeyi yapabileceğini düşünen kısım olayı herkes aynı degile getirtiyor. Evet Rabbimin verdiğine ve vermediğine de şükür etmek gerek. Kimin sınavı nasıl olur bilemeyiz. Benim annemin bir tanıdığı da aynı sekildeydi ama Rabbini tam anlamıyla bilen biri olduğu için bu durumda hiçte zorluk yaşamadi. Evet evlenmedi de görünüş itibari ile hangi cinsiyeti gösteriyorsa hangisini hissediyorsa o role büründü. Bu devir öyle değil maalesef, yoldan çıkmışlık arttı. Edepten ahlaktan yoksun herkes (genelleme). Çoğu hobi olarak dikkat çekmek için yapıyor bunu. Rabbim evlatlarimizi, zihnimizi,ruhumuzu korusun bu devirden. İman üzeri ölüp iman üzerinde dirilmek nasip olsun inşAllah. Gözünün ruhunun perde indiği insanlara da hidayet nasip olur inşAllah. Allah'tan umut kesilmez .
(580 puan) tarafından
O kadar doğru ki canım
-Reklam-
+4 oy
(5,772 puan) tarafından

Aaa niye öyle diyorsun size ne insanların hayatından. Burası özgür bir ülke yobazlık yapma saygı duy sus otur yerinde (!)bla bla bla:woot:

(3,366 puan) tarafından
Evet canım ben baş yobazın;) iltica geliyehh laiklik elden gidiyehh
(1,084 puan) tarafından
:D Kevser ya
(5,772 puan) tarafından
Hahahha kevser ;):):):)
(3,366 puan) tarafından
Dağılın şimdi ;)) gelir şimdi lincci tayfa aaa pardon o tayfa bizdik ;)
(5,772 puan) tarafından
Biz hakikatleri söylüyoruz;);)
+3 oy
(2,321 puan) tarafından
Bunda psikoloji bozulacak bir durum yok. Çokta kınamayın, evlat yetiştiriyoruz. Nerden sınanacağımızı bilmiyoruz. O yüzden Rabbım hidayet nasip eylesin deyip geçin. 
(580 puan) tarafından
Canım kıyamıyorum tabiki sadece aklım almıyor bı kadını o şekilde ben dusunemem
(2,321 puan) tarafından
Ben çok dikkat ediyorum, benimde kız evladım var. Öyle şeyleri desteklemiyorum ama korkarım Rabbım sınar diye.
(580 puan) tarafından
Rabbim göstermesin diyorum bol bol gerçekten akıl alçak iş değil
(15,327 puan) tarafından
Melek tam olarak senin gibi düşünüyorum.allahim tüm yavruları korusun. Bişey demeye korkuyo insan
+2 oy
(2,054 puan) tarafından
Böyle birşeyi kınamak eleştirmek bana göre doğru değil, bizlerde bir evlat yetiştiriyoruz Allah yarın karişmıza ne çıkarır bilemem. Şunuda eklemek istiyorum o insanlar, diğer insanlardan daha iyidir kendi dünyalarında yaşıyorlar sapıklık felan diyorsunuz da en azından bir çocuğa bir kadina tecavüz etmiyorlar bırakın insanlar nasıl yaşamak isterse yaşasın. 
(580 puan) tarafından
Ya canım öylede rabbim bizi en güzel şekilde yaratmış senin erkek olarak iyi olacağını düşünse erkek yaratırdı
(2,054 puan) tarafından
Herkes doğunca ne zaman ölecegi nasıl yaşacagı yazılmışdir. Onlarinda kaderinde öyle hayatlar var demek kii
(580 puan) tarafından
Allah birde akıl vermiş ama kullanabilene
(793 puan) tarafından
Kader diyerek geçiştiremeyiz, Allah kaderimizi yazmış ama tercih hakkını da bize bırakmış. Allah'ın lanetlediği ve bu nedenle kavimleri helak ettiği bir olaya sempati ve hoşgörü duymak kabul edilebilir bir şey değil. Allah Kuran'da açık açık lanetlediğinden bahsetmişse, konu orada kapanmıştır!
(15,327 puan) tarafından
Efenin annesi kader tam olarak böyle bişey değil. Hayatta tercihlerimizle varız. O yüzden imtihan ediliyoruz. Sevap ve günahlarımız bizim tercihimiz. Allah bizleri imtihan için karşımıza bazı şeyler çıkarır. Ve biz tercih yaparız. Yoksa cennet cehennem olmazdı. Herşey kader dahilinde moda mod ilerleseydi.  Ama kinamamak konuşunda ben de senin gibi düşünüyorum. Kinayip başıma gelmesini istemem
+1 oy
(567 puan) tarafından

Özgürlük özgürlük diye diye buralara geldik, ama halbuki özgürlüğün ne olduğunu bilseler böyle olmazdı :angel:

(580 puan) tarafından
Başımıza ne geldiyse bu özgürlük adı altındaki tutsakliktan geldi
+1 oy
(2,693 puan) tarafından
İnançlı insanlar için durum başka ama zaten inanmayan jnsanlarin yolu karmakarisik.

Oncelikle Rabbim yaratmayi bilmiyor beni yanlış yaratmiş ta ben heryerimi kestireyim bı baştan kendi kendimi yaratayim demek şirk!

Ayriyeten biz imtihan dünyasındayiz evet bu da bı hastalık neden hastalık olunca tü pis gözüyle bakılıyor evet olabilir tedavi edilirse doğru şekilde belkide çok daha rahat bir kimlikte sağlıklı bir psikolojide ilerleyecek.

Ekrandaki translarin karmaşasi 

Kadın ama erkeğe dönüşmüş doğum yapiyor? 

Senin asıl kimliğin belli ise neden doğum? Kadın olarak kal içgudulerine karşı gelme 

Heves ve içgüdü farklı şeyler 

İslam herseyin rehberidir herşey belirtilmiş yol gosterilmiştir rabbim ilmi çok geniştir biz kim oluyoruz da yeni bı yol çiziyoruz insanlara..  iyi okumak araştırmak danışmak gerekir.
+1 oy
(6,171 puan) tarafından
anne karnında olan bir durum bu, beden kadın bedeni oluyor ama hormonlar erkek hormonu ya da tam tersi. bu aman ben hayatımdan sıkıldım hadi cinsiyet değiştireyim vs gibi bir şey değil. annenin ya da babanın engel olabileceği bir şey hiç değil. zaten bu tarz bir ameliyata onay verilmesi de hiç kolay değil. şimdi cinsiyet değiştirmek için başvursan 2-3 sene psikolojik destek görüyorsun, farklı farklı testler yapılıyor en sonunda onay verilirse bu ameliyat yapılıyor. hiç kolay bir durum değil, kınanacak bir durum değil. hepimizin evladı var. büyük konuşmamak lazım. 

sapkınlık değil bu yaratılıştan gelen bir şey nasıl down sendromlu bir çocuğu tedavi edemiyoruz, onu öyle kabul ediyoruz. bu durumda aynen böyle. Allah'ım kimseye evladıysa sınamasın. 
(3,812 puan) tarafından
Sosyal medya ve tv ekranlarında görülen eşcinsel şarlatanlar benim de mide mi bulandırıyor.
Ricky Martin,  Neil Patrick Jim Parsons gibi eşcinsel insanlar da var.
Duygu düşünce bozukluğu olsa tedavi edilir hormonal bir durum olsa tedavi edilir. Ama bu bir yönelim his istek. Bu his bu yönelim nasıl oluştu bunu sormak gerek?
Kimsenin başına gelmez diye bir şey yok. Kınamamak lazım. Haa başa da gelince çocuğu dışlayıcı zorbalık yapılmamalı. Sonrası çok vahim oluyor.
Bu konu bıçak sırtı bir konu.
Tabii bile isteye lavita dediğimiz şeyi yapanlar yok mu?  Burada bile okuyoruz eşim anal sex istiyor? İsteyen kişi eşcinsel değil lakin sapkınlık durumuna gelip erkek kadın farketmeksizin anal sex istiyor ve yapıyor.
(6,171 puan) tarafından
sosyal medyadakiler iğrenç ötesi, bunu para kazanma yolu olarak belleyenler tiksindirici. onun dışında kendi kendine bunu yaşayn insanlar var.
işte insanın başına gelmeden böyle bir şeye yorum yapması çok zor. yapmamalı da zaten yaşa ki göresin neler gelecek başımıza kimbilir. dediğim gibi günahsa kişi bunun hesabını ahirette verecek.
(15,327 puan) tarafından
Gözde kinamamak konuşunda sana katılıyorum. Ama sen şuan eşcinsel olanların hepsinin mi bu bahsettiğin şekilde olduğunu saniyorsun. Bu tamamen moda haline döndü. Farklı olma isteği ve medyanın yönlendirmeleri neticesinde bu kadar çoğaldı. Yediğimiz içtiğimiz hormon. Hepsinin etkisi var. Bu bence tedavi edilmesi gereken bir rahatsizlik
(6,171 puan) tarafından
tabii ki hayır, hepsi doğuştan bu şekilde değil. kerimcan ve kankileri tayfası hiç öyle değil bunu bir akım gibi yaratıp bu işten para kazanma kafasında. bunları tabii ki işin içine katmıyorum, sapkın onlar ve zayıf karakterde olanları cezbedebilirler. sırf bu şekilde iyi para kazanılıyor diye sadece görüntü olarak o hale gelen tipler de var.
ya da bir gün kadınla birlikte olup ertesi gün erkekle birlikte olanlar. bi seksüel mi ne deniyor, onların da sapkın olduğunu düşünmüyorum. insan ya kadından hoşlanır ya da erkekten.

bu cinsiyet değiştirme işine gelirsek, zaten bu tarz talepte bulananlar ciddi bir terapi görüyor, hormon testleri vs yapılıyor. bu kişi gerçekten mi böyle yoksa dediğin gibi işi moda için mi yapıyor. dönüşüm ameliyatı bu psikiyatrik tedaviler falan 2-3 sene sürüyor ve baya sancılı bir süreç olduğundan bahsediyorlar. Türkiyede bu ameliyatı yapan iki tane üniversite hastanesi var.
ayriyeten tıp dünyası bunu hastalık olarak görmüyor, eskiden psikolojik bir rahatsızlık olarak tanımlarken artık normal kabul ediyor.

son olarak evet sağlıksız beslenme, doğal hiçbir şey bulamamak birçok sorunu beraberinde getiriyor. otizm gibi, diğer genetik rahatsızlıklar gibi bu durumunda sebeplerinden biri bu olabilir, bu konuda katılıyorum sana
(15,327 puan) tarafından
Allah'ım yavrularimizi korusun . Diyecek başka söz bulamıyorum
0 oy
(443 puan) tarafından
Boyle şeyleri gördükçe çocuklarımı bir magara icinde buyutmek istiyorum korkuyorum ya resmen lut kavmi gibi vallahi 
(580 puan) tarafından
Aynen öyle valla çıkarmak istemiyorum  bende
0 oy
(297 puan) tarafından
Büyük sıfırlama ile puanlı sistem getirecekler. Tek din tek yönetim. Lgbt dinsizlik milliyetsizlik daha birçok pislik. Kıyametteyiz. 
(580 puan) tarafından
Birde bu lgbt yıl özgürlük olarak adlandırıyor lar
(297 puan) tarafından
Onlar lobi şeklinde destekleniyor. Kerimcan durmaz şimdi eski haline dönüyor. Bir nesli bozmak için görevlendirildi görevini tamamladı mesela. Özellikle kimlik bunalımı yaşayan ergenleri hedef alıyorlar. Katarsis diye bir program var orda da normalleştirip ajitasyon yapıyorlar.hepsi bilinçli ve oluk oluk para akıtılıyor bu pislik lobiye
(580 puan) tarafından
Aynen öyle onu izledim katarsisi
İnt görmüştüm bir doktor cinsiyet değiştiren hastaları çoğu 17 18 yaşlarında heves ediyor lar diye
0 oy
(248 puan) tarafından

Rabb'im sonumuzu hayr etsin .. Lut kavmi gibi olmaya başladık bır gün helak olmaktan korkuyorum.. Çocuklarımızı esirgesin Rabbim.. Bu özgürlük degıl sapkınlık burası müslüman ülke malesef bunun adına özgürlük diyenler var.. Çok yazık çok :(

0 oy
(5,006 puan) tarafından
Onlar helak olacağı günü beklesinler. Allah'ın azabı üstlerinde olacaktır Lut kavminden haberleri yok mu zannedersin   vallahi Allah'ın azabıyla korkucaklar bu dünya varsın onların olsun öbür dünya çetindir zordur onlara. 

Ben saygıda duymuyorum doğruda karşılamiyorum 

Bunlari normallestiremem.. 
(580 puan) tarafından
Duyamıyorum bende bakıyorum önceden giyinmenin erkeği kadının bir yeri saygısı vardı şimdi kimin kadın kimin erkek olduğu belli değil
0 oy
(7,864 puan) tarafından
Benimde midem bulaniyor artik hele o erkeklerin o kivirtmalarini gordukce falan kadinlarinda erkek gibi sac kestirip giyinip tavir takinmalari igrenclik 
(580 puan) tarafından
O erkekleein davrandığı gibi ben davrandım yeminle
0 oy
(6,465 puan) tarafından
Bu durum çok eskilerden beri var özgürlükle alakası yok sapkınlık. Dile getirmemek kınamamak lazım. Bizimde çocuklarımız var. 
0 oy
(5,368 puan) tarafından
Bide şey var başıboş köpekler çocuklara saldırıyor hayvansever geçinenler çocukları insanları suçluyor ama belediye köpekleri toplayınca vicdansızlar diyolar prostesto yapıolar. Köpek daha değerli çocuklardan
(580 puan) tarafından
Aynen onada katılıyorum vursan öldürsen ****** hakkı diyorlar dün haberlerde izledim adamasaldirmis köpek adamda refleks le yumruk atmış adam suçlu olmuş nasıl yumruk atar diye ölse kimsenin umrunda değil
(924 puan) tarafından
Ordada bir oyun var aslında bu medyanın verdiği şeyleri ilk önce bir oyun varmı algı varmı diye incelemeyiliz bence.
(5,368 puan) tarafından
Algı ne açıdan algı anlamadım. Parkta çocuğumlayken kovaladı köpek sürüsü. Cadde de giderken de yaşlı teyzenin üstüne atladılar. Eski oturduğum sokakta sabah okula giden kızı kovaladılar adamlar kurtardı bunları yaşıyoruz. Hayvansever geçinenler yüzünden biz tehlikedeyiz gerçi onlar sadece köpek seviyolar. Kedileri kovalıyo parçalıyo köpekler olsun diyolar o doğanın dengesiymiş
(924 puan) tarafından
Yani şöyle anlattıklarınız doğru köpekler saldırıyor. Algı ise şu yönde hayvanlar insanlardan daha önemli algısı yayılıyor insanlar ayrışsın diye ve hayvanları böyle yapanlar aslında bu ayrımcılığa sebep olanlar mamalarına falan salgınlaştırıcı şeyler koyuyorlar. Hayvanlar bir tuhaflaştı aslında ve bilinçli bir şekilde bunu yapıyorlar. Hayvanlar insanlara saldırsın ve insanlar birbirleriyle kavgaya tutuşsun ortada bir kaos oluşsun amaç bu.
0 oy
(3,060 puan) tarafından
Ne kınayabiliyorsun ne de susabiliyorsun hani bir söz varya söylesem tesiri yok sussam gönül razı değil diye gerçekten de öyleyiz
0 oy
(353 puan) tarafından
Çoğu kavim böyle oldukları ve buna ses cikarmadiklari için helak oldular.. evet biz helak olmucaz ama cehenneme doğru gidiyoruz.. diyolar ki hersey pahalı şöyle böyle başımıza taş yagmadigina dua etsinler...
(580 puan) tarafından
Evt geçende int okumuştum her bokū giyip kar yağmış yağmur yağmış diyorlar taş yaşandığına du edin diyo o kadar haklı ki
(353 puan) tarafından
Ahir zamandayiz ve herşey daha kötüye gidecek. Peygamberimiz söylemiş çok olacaksınız ama boş olacaksınız diye..
(580 puan) tarafından
Peygamber efendimiz affetsin bizi ümmeti ne hale gelmiş
0 oy
(924 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Tamamen bir plan ve proje aslında. Olmaması gereken birşey. Kuranda ayette var tamamen dinden çıkartacak bir sıkıntı kadınları bırakıp erkekleremi gidiyorsunuz ayeti. Tam bunun için. Aile kavramını yok etmek istiyorlar. İnsanın kendi üreme doğasını bozmak istiyorlar. Tamamen Allahın sistemini artık biz yürüteceğiz deme şekilleri bunlar. Bu kıyamet alametiydi.. Ahir zaman... Alkış tutanları anlayamıyorum. Kendinize gelin.. 
(924 puan) tarafından
Asla o böyle olmuş diye ayıplamam asla kötü birşey demem ama bunun yolu tedavi olmak. Tabi müslümanlar için. Ama sırf geçmişte böyle şeyler yaşandığı için Rabbim kavmi yok etmiş.
(580 puan) tarafından
Körler onuda görmüyor lar
(2,693 puan) tarafından
Bencede erkege dönüşmek istiyor ama doğum yapabiliyor karmaşaya bakabilir misin? Bu doğuran kadın baba mi anne mi şimdi çocuğun gözünde? Nasıl büyük bir karmaşa aslında.
Erkek ama heryerini kestirip kadına dönüşüyor yahu kendine zulmediyor Allah sana bı beden vermiş tekrardan  Hepsini kesip biçmek nedir
Zaten inancliysa bı yolunu bulur değilse de yolu bellidir
Mika mıdır nedir medya da ben cinsiyetsizlige inanıyorum diyor zaten ne olduğu belli medyadakilerin ortama ne mesaj verdikleri de
(580 puan) tarafından
Allah dövmeyi yasaklamış benim verdiğim bedene zarar vermeyin diye sen onu bile isyeye kestiriyor sun resmen verdiği nimeti beğenmiyor kendi şekil veriyor vücuduna
(924 puan) tarafından
Bazılarımız cidden uyuyor. Uykudalar... Önemlikle dünyaya çok dalan insanlarda bu uyku sözkonusu.
0 oy
(5,401 puan) tarafından
Valah bazen dyorim keşke kıyamet kopsa insanalr azdikça azıyor ölumu duşunen yok Allah'ı duşunen yok utanma yokk korkma yokk cinsiyet değiştiriyorlar kadınlar çırılçıplak meyve bile kabuğu var düşün yani kadınlar çıplak ama çocuklara hayvalra tecavüz taciz adam öldürme bıçakla insan dogruyorlar düşün yani bı insan bir insanın nasıl canını alablir Allah alır o canı evliler gözü dışarda bekarlar hele bekar bakire kalmamış çoğu kızlar kızlığı yok haram olmuş dünya 
(580 puan) tarafından
Onu soylemiyor um bile sabah birinin akşam birinin koynundalar
0 oy
(1,124 puan) tarafından
Ben buna saygı duyamıyorum maalesef ve benim de oğlum var Allah korktuğumu başıma getirmesin gerçekten . 
0 oy
tarafından
İğrenç birşey sapıklık bu erkek kadın ölüyor erkekle evleniyor nasıl midesiz insanlar bana göre doğuştan olan bişey değil biri oluyor öbürü de AA bende öyleyim deyip trans oluyor pislikler.

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 402 göst.
6 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,069 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 431 göst.
3 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Asyahatunnn (477 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 422 göst.
31 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,628 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 340 göst.
18 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

381,699 soru

11,426,807 cevap

34,987 kullanıcı

...