0 oy
668 göst.
Diğer kategorisinde (213 puan) tarafından
Kızlar dün kaynimla eşim konuşmuş eşimin yüzü çok kötü oldu. Noldu diye ısrar edince çok kötü bişey oldu dedi. Şimdi olay şu şekilde. Kaynım öğretmen. Kaynimin öğrencilerinden birinin annesi 1 yıldır kaynima mesaj atıyormuş. En son çıplak fotoğraflarını atmış. Ve kadının kocası yakalamış. Adam kadına direk boşanma davası açmış. Kaynimi da aramış okula sakın gelme anneni bacını karını kimi bulursam bilmem ne yapacam demiş. Kaynimda bı haftadır raporluymus. Ama adam tehditlerine devam ediyormuş. Eşimde baskomser onu aradı napacam bn diye. Eşimde hemen şikayet olurtur tehditten tayin alalım başka bı yere dedi ama kaynım yanaşmıyor. Eltimin haberi yokmuş hiç biseyden. Bnde dedim sonuçta bnm bı suçum yok diyo anlatsın karısına sonradan gidip şikayetçi olsunlar . Ama yok kaynım kesinlikle yanaşmıyor. Sürekli karım bni kesin bırakıp gidicek hayatım bitti benim. Çocuklarım babasız büyüyecek diye ağlıyormus. Eşime defalarca sordum çok masum değil gibi diye yok valla hep yazma bana diyorms ama kadın takmış kafayı dedi. En son okul müdürünü aramış . Müdür de demiş ki. Bn taniyorum adamı benm koylum ben konuşurum sen iki üç gün daha okula gelme. Adam bı yerde görür tokat filan da atarsa ses etme. Normal artık bu devirde böyle ilişkiler hep duyuyoruz herkes yaşıyor demis. Şok oldum .nasıl bı müdür böyle der. Bnde ogretmenim ve onun ilk yapması gereken ilk mesaj geldiğinde hemen kadını engelleyip müdüre gitmesi ve çocuğu başka sınıfa transfer etmeleriydi. Adamın tehditi korkuttu beni. Eltimnokula yürüyerek gidip geliyor kadına ya bişey yapsa. Eltimin sevmem ama çok korktum çok üzüldüm. Ve bnce kaynım masum değil. Sizce ?

25 Cevaplar

0 oy
(1,406 puan) tarafından
Kadın durduk yere çıplak fotoğraf atmaz bence.kaynin yemiş naneleri şimdi tutusmus kocası yakalayinca
(213 puan) tarafından
Aynı fikirdeyim
-Reklam-
0 oy
(5,000 puan) tarafından
Bu olayda sadece kadın suçlu değil bence kadın foto atcak oda öylece durup kalacak mı. Adamda biseyler vardır 
(213 puan) tarafından
Bı öğretmene çıplak foto atmak ne demek. Kafayı yerdim ben direk engel ve şikayetçi olurdum
(5,000 puan) tarafından
Cnm belki bunun onceside vardır suçu sadece kadında bulma bemce . Hani belki adamda meyilli oda az durmamistir bnce
0 oy
(4,389 puan) tarafından
3 tane öğrencim var okulda okuyan daha hiç bir öğretmenine özelden yazmadım ne kadar aşağılık insanlar var anlam veremiyorum.O öyle yapmış bence kayninda bisiler yapmiski korkuyor benim suçum yoksa Allahu Teala dan başka kimseden korkmam yani. Yinede tedbir almalısınız madem öyle eltin durumu bilmeli başına bir iş gelse kim hesabını verecek çok ağır şeyler bunlar.
(213 puan) tarafından
Bnde dedim. Direk anlatsın karısına şikayetçi olsunlar. Kendine güvenmediği için gizliyor ama bu olay patlar. Tüm öğretmenlerin duyması an meselesi dedim
(4,389 puan) tarafından
Zaten bu olay duyulur ispat edilirse muhtemelen kaynin mesleğinden de yuvasından da olacak.Allah eltine ve çocuklarına yardım etsin.
0 oy
(119,599 puan) tarafından
beni arama diycene engelleseymis kaynin pek masum degil bence esindende korktuguna gore bi b.ok yemis
(213 puan) tarafından
Bnde aynı fikirdeyim
0 oy
(6,055 puan) tarafından
Konuşmak istemse her türlü engel olurdu kaynın da az değil belli ki 
(213 puan) tarafından
Bnde aynı fikirdeyim

İlgili sorular

+2 oy
12 cevap 1,002 göst.
13 Nisan 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 79 göst.
11 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Dilber59g (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 77 göst.
11 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Dilber59g (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 224 göst.

381,741 soru

11,428,320 cevap

34,988 kullanıcı

...