0 oy
508 göst.
Aile kategorisinde (3,761 puan) tarafından

Az önce gördüğüm postta arkadaşın kaynanası odasına giriyormuş, ben de yaşadım. Yaşadıklarım geldi aklıma.

 Benim de kayınvalidem üst katımda otururdu ozamanlar. Evimin bir anahtarı onlardaymış, hiç söylemediler bana. Annemlere gider gelirdim dolapta birşeylerim eksik. 
Bir kez sevdiğim bir geceliğimi günlerce aramış bulamamıştım. Annemlere gidip geldikten sonra herzaman koyduğum yerde buldum. Ben yokken kaynanam alıp giyinmiş, sonra yıkayıp yerine koymuş, güya fark etmedim. 
Düşünsenize kayınpederin koynuna gelininin geceliğiyle girmiş. Ne kadar iğrenç, tiksinç bir durum. Hemen o geceliği makasla parçalayıp bahçede yakmıştım. 

Eşim jandarmayken izne gelmişti, gece afedersiniz karı-koca hali işte. Bebek yok ozamanlar, dış kapı kilitli yalnız yatak odası dahil evin içindeki diğer kapılar açık. Ev karanlık gerçi ama yatak odasında gece lambası yanıyor doğal olarak. 
Kaynanam içeri girmiş, sessizce gelip bizi izlemiş. Bir kaç Gün sonra kız kardeşi ve ablası, görümcelerim, eşimin kuzenleri gelmişti. Sohbet ederken bir anda bizim zamanımızda dudaktan öpmek yoktu, yeni icat edildi  dedi. Oğlandan sigara istemeye gelmiştim, baktım ses soluk yok uyuyorsunuzdur diye yanınıza geldim ki sigara isteyeyim, baktım oğlan nasıl öpüyor gelini dudağından dedi. Bekledim baktım bunların duracakları yok, çıktım yukarı dedi. Buz kesilmiştim. Utanmıştım, ağlamıştım, inanamamıştım. 
Ayrıldım o evden tabii. 4 yıl görüşmedim. Son ikizler olunca yeni yeni barıştım. Şimdi ağzımın içine bakar, ne dersem yapar. Ama hakkım helal değil. Kendi kızlarından çeksin diyorum. 

29 Cevaplar

0 oy
(15,338 puan) tarafından
Ya rabbim. İnsanların sınırı yok. Her seferinde daha çok sasirabiliyorumm . Allah'ım tövbe yarabbim. Eşin ne dedi bunlara. 
(3,761 puan) tarafından
Eşim yıllar sonra duydu. Buz kesti. Şok noldu. Allah kahretsin dedi. Tüm bunları yaşadın, benim niye haberim olmadı dedi.
(15,338 puan) tarafından
Valla hata etmişsin bacım. Ama neyse kurtulmussun neyse ki
(3,761 puan) tarafından
Çok büyük hatalardı evet. Ama şükür selamete çıktık.
-Reklam-
0 oy
(5,541 puan) tarafından
Tövbe manyak herhalde o kadın birde anlatıyor ya utanmadan arlanmadan hiç mi biri de sen ne diyorsun demedi Allah iyi anlayışlı insanlarla karşılaştırsın 
(3,761 puan) tarafından
Demediler konuyu değiştiler
(5,541 puan) tarafından
Valla okurken ben utandım canım ya iyi durmuşsun
0 oy
(1,640 puan) tarafından
Ay yok artık ya okurken bir tuhaf oldum ne değişik insanlar var yahu
(3,761 puan) tarafından
İğrenç insanlara denk getirmesin Allah.
0 oy
(7,992 puan) tarafından
Ay senin geceliğin ona nasıl oldu cüsseler felan aynımı çok iğrenç bu yazdıkların. O kaynanan olcak kadın bana biraz ahlaksız geldi yanlış anlama.
(3,761 puan) tarafından
Aaa çok kırıldım, çok yanlış anladım:))  doğru sözü kim söylerse ben kabul ederim. Kaynanam da zayıftır.
0 oy
(13,405 puan) tarafından
Ah ah utanmak yerine onu utandırmak varda neyse oğlunun şeyini mı merak ettin ne diye durup seyrettin deyip onu i.t.in bir yerine sokup çıkarmak lazimda o ondan da utanmaz 
(3,761 puan) tarafından
Oğlunun şeyini de merak etmişti bir keresinde. Dur o postu da daha sonra açacağım.
0 oy
(1,166 puan) tarafından

Ben az önce ne okudum öyle, aman tobeee :O

0 oy
(915 puan) tarafından
Bir insan da hiç mi destur olmaz bu nedir sigara almaya gelmiştim be kadın kapı icat edilmiş kullansana Rabbim beyin vermiş içine de akıl koymuş kullarım kullansın diye gelini değil kızı dahi olsa bir iç çamaşır alınıp da giyilmez bu kadarı pes yatak odası izlemek nedir ya tövbe estağfurullah ne değişik insanlar var
0 oy
(6,057 puan) tarafından
Kaynanaya bak öpüşmek yok ama gelinin geceliğini giymek var demek ne kadar fena aman aman iyiki kurtulmuşsun bacım bu ne böyle 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 362 göst.
15 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Tuba Y (768 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 97 göst.
3 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Tuba Y (768 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 165 göst.
11 Haziran 2023 Aile kategorisinde Birhilall (1,133 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 412 göst.
15 Kasım 2022 Aile kategorisinde Eloff (60 puan) tarafından soruldu

381,780 soru

11,429,688 cevap

34,989 kullanıcı

...