0 oy
190 göst.
Aile kategorisinde (7 puan) tarafından
Selam kızlar eltimin çocukları şu çiçeği olmuş. Kayınvalidem de kendi torununu büyütüyor annesi olmadığından .7/24 hep birlikteler. Kayınvalideme tatlı dille çocuklar 1 2 hafta bir araya gelmesinler benim bebeğim çok küçük kaldıramaz dedim(bebeğim 5 aylık) . 1 hafta oldu görüşmeyeli bugün de eşimi arayıp niye bize torunumuzu getirmiyor niye göstermiyor demişler, kötü gelin ilan etmişler kısacası. Eşimle konuştuk taviz verme getirme bebeği dedi. Getirmeyi de düşünmüyorum bi süre. Bir araya gelsek bi ton şey diyecekler yok bulaşmaz yok sen takıyorsun, biz hasta değiliz falan ama defalarca çocuğum hastalandı. Siz benim yerimde olsanız nasıl bi tavır benimserdiniz neler söylerdiniz. Kimseyi kırmak istemıyorum ama evladımda hepsinden kıymetli

5 Cevaplar

0 oy
(1,279 puan) tarafından
Arayıp anne böyle böyle demişsin ama tedbir amaçlı önlem alıyorum derdim ama bizimkiler az grip olsa bile çocuğu ellemezler
-Reklam-
0 oy
(1,623 puan) tarafından
Kirilacaksa da kırılsın laftan anlamayan insan. Ben çok konuda kibarca uyardım ama sonra arkamı döndüğüm an bildiklerini yapmaya çalıştılar. Böyle bulaşıcı hastalıkta bile bu tavrı takinan insanların sizin kibarca söylediğiniz hiçbir şeyi ciddiye alacağını sanmıyorum. 
0 oy
(209 puan) tarafından
Aynen sizin gibi bir tavır sergiler, bir süre görüşmezdim. Eşiniz de destekliyor ne güzel, hiç taviz vermeyin. 

Sık sık görüntülü arayıp amacınızın uzaklaşmak olmadığını gösterebilirsiniz ama. Hatta konuşurken bebeğiniz için, "kuzeniniz sizi çok özledi bulaş süreniz bitsin oyun oynamaya gelecek" falan diyebilirsiniz. 
0 oy
(3,052 puan) tarafından
Bir araya geldiğinizde konusu açılırsa ne zamandır geliyorsunuz falan diye laf sokma gibi olursa acik açık söylersin. Bulaşacağı kesin olmasa da bulaşmayacaginin garantisi varmı ben niye çocuğumu riske atayım diye bilirsin. 2 hafta torun hasreti çekmek mi yoksa torununun hasta olması ihtimali mi. Torununu seven zaten böyle durumda biz gelelim desek bile senin bizi eve almaman gerek diye konuşa bilirsiniz. Böyle durumlarda dilini sivriltmezsen sonradan basın çok ağrır. Çocuklar hastayken gelmezsiniz diye sizden hasta olduklarını bile saklarlar bişey demezler. Çevremde görüyorm çünkü. Taviz vermemek yaptığının arkasında durarak gerekirse daha fazlasını yapabileceğini belirterek konuşman lazım. 
(7 puan) tarafından
Çok haklısın valla

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 414 göst.
0 oy
5 cevap 218 göst.
3 Ağustos 2022 Aile kategorisinde Sima7 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 869 göst.
17 Ekim 2022 Aile kategorisinde Birdilektut (1,271 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 604 göst.

381,612 soru

11,424,042 cevap

34,981 kullanıcı

...