0 oy
129 göst.
Diğer kategorisinde (274 puan) tarafından
Kış boyu küçük bir odamız var bebek de küçük olduğu için orada yatıp gündüz günü yine orada geçirdik. Dogalgaz açık olsa bile yatak odası zor ısınıyordu serin oluyordu. Şimdi havalar ısındığı için park beşiği yatak odamıza alıp artık odamızda uyuyup gündüzü de salonda geçirmek istiyoruz. Yatak odasıyla salon arasında da 2 oda var yani birbirine bayağı uzaklığı var. Ben de bebeğim gündüz uyudugunda yatak odasindan sesini duyamam diye salonda gözümün önünde uyusun istiyorum. Birkac ay sonra ailelerimize gittigimizde de yine bebegi yatıracak bir sey lazim. Anakucagı var besikle hediye gelen düz dikdortgen basit bir sey ama onun boyu cok küçük muhtemelen birkac aya ona sığmaz. Salonda ve tatilde uyuyabilecegi tasinabilir portatif bir ürün istiyorum. Sallamaya alistirmak istemedigimden tam aradigim gibi bir sey bulamadim. Yanımızda da uyutma taraftarı degilim  bazi riskleri oldugu icin ki aylardır kendi başına uyudugu için tek uyumayi seviyor zaten rahat da edemez. 

Tavsiyeleriniz var mı? Siz gittiginizde nerede uyutuyorsunuz?

7 Cevaplar

0 oy
(3,589 puan) tarafından
Park besik al canim
(274 puan) tarafından
Kullandigi park besik de canım odadan odaya sabah aksam tasirsak bozulabilir diye.
(3,589 puan) tarafından
Bozulmaz ya nolacak
-Reklam-
0 oy
(154 puan) tarafından
Park beşiği taşıdık biz her gittiğimiz yere
(274 puan) tarafından
Misafirlik olsa sadece olur da canım her sabah aksam odadan odaya cekersek iki günde hurdasi cikar diyorum.
0 oy
(940 puan) tarafından
Ben yere minder atıp :D yastıkla set çekiyorum doğdu doğalı garibime ahahah fakirlik de zor bea ahahha
(274 puan) tarafından
Yastıktan da korkuyorum canım ağzına filan kapatır bir anlık risk almak istemiyorum. Prematüre dogdu onun da bizim de çekmediğimiz kalmadi bugune zor geldik her türlü ihtimali düşünüyorum hal böyle olunca. Tek ben yemeyeyim icmeyeyim giymeyeyim ama o güvende olsun.
0 oy
(651 puan) tarafından
Canım araban varsa park yatağı götür. Yoksa da sorun etme. Benim oğlum 8 aylıktı annemin vefat zamanı 1.5 ay birlikte çekyatta yattık hiç sorun olmadı
(274 puan) tarafından
Salonda güvenli uyuması için de bir sey lazım canım. Ben lavaboya giriyorum mesela kahvalti yemek vs. Mutfağa yakin olursa hemen salonun yanı çünkü sık sık bakabilirim öbür türlü aklım kalıyor görmeyince.
(651 puan) tarafından
En güvenli si park yatak. Bizim gittiğimiz evde ufak portatif beşikler vardı oğlum kenara tutundu beşikten düşmüştü allahtan babam tuttu. Ama işte çok dikkat etmek lazım
(274 puan) tarafından
Yaaa ayyy cok gecmis olsun. Ben de korkuyorum. Hem güvenli hem rahat kullanisli olsun derken hepsini bir arada bulamiyorum. https://ty.gl/b1xl1v2n4x böyle bir ürün var ama bunda uyunur mu sence canım guvenli olur mu?
0 oy
(1,190 puan) tarafından

Biz sabah oturma odasina akşam yatak odasına park beşikle  gezdik:D

(1,190 puan) tarafından
Hayır canım  arada 3 oda mesafesi koridor vardı
(274 puan) tarafından
Bizim de öyle arada 8 metre koridor var. Bozulmadi mi o besik :D
(1,190 puan) tarafından
Hiç birşey olmuyor kız☺️
(274 puan) tarafından
Hadi yaa bizimki simdiden gicirdamaya basladi.umut vaadetmiyor :D
(1,190 puan) tarafından
Amannnn gıcırdasın paşama feda olsun☺️
0 oy
(8,900 puan) tarafından

Nihahahahhahahahahhhh uhaahhahahahhaaahhhhaahhh yuaahhahahaahhahha (anladın sen onu) :D

(8,900 puan) tarafından
O günleri hatirlayip güleceksin ayy ne günlerdi diye kendini bile inanamayacaksin demistim o kadar umutsuz o kadar yorgundun ki inancin bile yoktu ama bak kendine geldi herseyi atlattı artık sevme sevilme zamanı yakında çarşaf çarşaf şikayet postlarini göreceğiz çınar ege uyumuyor yemiyor ağlıyor şu bu diye:)))))
(274 puan) tarafından
Uyumadigi yemedigi de cok oldu ama sikayet etmek ne haddime o kadar özel ki. O zamanlarda insan tabi güzel seyleri hayal edip sıkı sıkı tutunmak istiyor ama ya hayal kirikligina ugrarsam diye tümden inanmak istemiyor. Kendini kötü olabilecek seylere hazirliyor belki de. Sonrasında bircok prematüre annesiyle tanıştım. Biri çınarla aynı hafta aynı kiloda dogan yogun bakım süresi aynı uzunlukta olan bir bebek. Farklı olarak nöbet geciriyormuş. Ekim ayında taburcu olmuşlardı. Annesi durumu gayet iyi demisti en son konustugumuzda. Gectigimiz günlerde vefat etmiş maalesef. Yine baska bir anne 30+4 te dogum yapmıştı 46 gunlukken enfeksiyondan kuvezde kaybetti. Yani cok sey olabilirdi Allah esirgesin taburculuk sonrasi da o korku hep devam ediyor maalesef. Bir de böyle örnekler olunca hep yuregi ağzında oluyorsun. Ne kadar düşünmek istemesen de baskilasan da aklinin bir köşesinde o korku öylece duruyor.
(8,900 puan) tarafından
Maalesef o konuda haklısın yerinde kim olsa aynı şeyi düşünürdü ama sonucunda geçti gitti artık vsyy be ne günlerdi diye gülerek hatırlayacaksin
(274 puan) tarafından
İnşallah Rabbim hepimizin evladına sağlıklı mutlu hayırlı uzun bir ömür nasip etsin
(8,900 puan) tarafından
Amin cnm insallah hepimizin
0 oy
(878 puan) tarafından
Portatif beşiği yanımıza almıştık.Çok da rahat olmuştu 
(274 puan) tarafından
Nasıl bir besikti sallanirlardan mı park besik mi
(878 puan) tarafından
Sallanan portatif beşik.Googlede portatif yazarsan karşına çıkar.Park beşiğimiz var ama o kocaman olduğu için daha hiç kurmadık bile . Tatilde bagaja attik orda vidalarını tekrar taktık.Çocuk rahat etti.Otelin park beşiği sallanmayan cinsten ve kocamandı.İyi ki beşiğimizi götürmüşüz.
(274 puan) tarafından
Ben hic sallamadim alistirmak istemiyorum sallanma özelliği pasif edilse cok güzeller aslında cok beğeniyorum ben de sizinki pasif ediliyor muydu yani sallamak istemezsen sabitleyebiliyor musun bebek hareket ettiginde tehlikeli olur mu bunları da merak ediyorum.
(878 puan) tarafından
Maalesef pasif edilemiyor.Ben sallamiycam dedim inat ettim .Birkaç hafta hiç sallamadım.Baktım sallamadan olmuyor .Mecbur salladım.
(274 puan) tarafından
Sallaninca sallarsin ondan kaçış yok ben olsam ben de sallarım o yuzden almak istemiyorum

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 141 göst.
2 Aralık 2023 Diğer kategorisinde duygumiray (331 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 730 göst.
28 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Muallime07. (193 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 119 göst.
21 Temmuz 2022 Aile kategorisinde Fatma3400 (105 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 115 göst.
11 Haziran 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde yagmurzamani (262 puan) tarafından soruldu

379,169 soru

11,349,933 cevap

34,817 kullanıcı

...