+1 oy
1,518 göst.
Diğer kategorisinde (3,765 puan) tarafından
Ne nas ne Felak ne dualar okudum, okuttum, dinledim, yedim tuttum. Doktora gittim stresli uyuyunca sende kasıntı yapıyordur dedi, kas gevşetici verdi. Uyku felci olabilir dedi, ee tepemde ki kim ozaman? Genç kızlığımdan beridir beni ara ara basarlar hep. O kadar alıştım ki bazen merdivenden bana doğru gelirken ki ayak seslerini duyuyorum, sakin ol gelip basıp gidecek diyorum. Yan yatırıyor, üzerime çıkıyor afedersiniz hay.van gibi sesler çıkarıyorum bağırmaya çalıştıkça hırlıyorum. Kocama kızıyorum, can veriyorum nasıl duymuyorsun diye, o da yoo öyle birşey olsa duyardım diyor. 

Bana uzun uzun bakan bir erkek farkettiğim gün beni hemen gelip basıyor. Hocaya gitmiştim, namahrem birinin nefsi sana iştahla kabarınca, Allah tarafından geceleri uyarılıyorsun dedi bana. Tamam zaten okadarını biliyorum ama ne okuduysam çare yok. 

Dün bebeklerin eline pet şişe verip sokaktaki çöp kutusuna attırdım, alkış yaptım ellerini tutup geri bahçeye girerken çaprazdaki komşunun oğlu arabanın içinde kafasını direksiyona yaslamış bizi izliyordu. Aniden bakınca göz göze geldik bana sırıttı pislik. Aha dedim gece gelecekler, ve gerçekten geldiler. Eşimle tartıştım, ölü gibi uyuyorsun yanından kalkıp sokak sokak gezsem haberin olmaz diye, ölsem farketmezsin diyorum. O da üzülüyor, çare bul beraber çözelim diyor. Ne yapacağım bende bilemiyorum. 

34 Cevaplar

+6 oy
(7,260 puan) tarafından
Çarşaf giysen rahat edersin varya kimse bakmaz 
(1,506 puan) tarafından
İyide iş açık veua kapalı giyinmekte değil iş burda çok çok ciddi sana musallat olmuşlar iyice hocayla.senin işin psikiyatri da değil.psikolaga anlatsan timarhaneye yatırırlar.hicaya gitmen lazım acilen hemde
(4,327 puan) tarafından
allah esirgesin aynn bencede musallatlia ilgili bise acik kapaliyla alakasi uokki bencede. ki kiz feraceliymis yani zir ciplak da degil. bazen benim esime de basarlar allah alaah allah diye hücum eder yada anne annee annee diye bagirir da oyle birini gormez allah esirgesin
(7,260 puan) tarafından
Kızlar yanlış anladınız hocaya gitmiş zaten hoca demiş ya bi erkek şehvetle bakarsa geliyolar diye hani ne kadar ortunursek ortunelim baksn pislik yine bakiyo ama carsafliya bakani hiç bilmem çok çarşaflı var etrafımda mesela kocaları kıskanç olanlar var bi yere gidince ağlayarak donerdim biri bakardı bişey olurdu kocam kıskandırdı çarşaf giydim rahatladım derler onun için dedim yanlış anlaşılma olmasın
(1,506 puan) tarafından
Bu kadar da etkisi olmaz ama ya öyleyse bilemilk defa duyuyorum şahit oluyorum bunlar nasıl etki böyle hiç normal şeyler değil şaşkınım ürkütücü
(7,260 puan) tarafından
Bende ilk defa duydum gerçi şöyle bi dusununce bugün erkek baktı diye gelen yarın başka biseyi bahane eder Allah yardım etsin gerçekten zor bi durum
-Reklam-
+5 oy
(174 puan) tarafından
Acilen psikiyatri polikliniginden randevu alınız
(43 puan) tarafından
+++++
+1 oy
(110 puan) tarafından
Ordan taşın derim başka bir yere git. Sen tesetürlümüsün yoksa açıkmı
(3,765 puan) tarafından
Tesettürlüyüm, taşınmam da mümkün değil ki.
+1 oy
(3,453 puan) tarafından
Iyi bir hoca bul ve git bakalim bir ne dicek
(3,765 puan) tarafından
Gittik, gidemediğimiz yerdekini de aradık, kötü nefse dikkat edilmeli diyorlar. E ediyorum yani okadar çok kendime çeki düzen verdim ki. Hala kurtulamadım bu belada.
+1 oy
(483 puan) tarafından
Tesettüre girmeyi denesen 
(3,765 puan) tarafından
Tesettürlüyüm ki zaten.
+1 oy
(793 puan) tarafından
Sadece belli bir durumda rahatsız edilmeniz çok ilginç ya rahatsız eden şeyi görebiliyor musunuz peki? 
(3,765 puan) tarafından
Kızlar ne korkması, artık alıştım. Sadece bu nereye kadar böyle olacak? Birgün öylece orada çırpınıp can vermekten korkuyorum. Alıştım ben, ve artık ne zaman geleceğini hissediyorum. Ben bunu birilerine ya da birşeye bağlıyorum evet. Çünkü akılda kalacak şekilde olaylar üzerine yaşandı. Mesela, taa yıllar önce direksiyon hocam benim gömleğimin düğmesi açılmıştı, araba kullanırken orama baktığını görmüştüm. O gece bastılar. Bir mağazada kozmetik ürün alırken çalışan çocuk bana ***** ***** dakikalarca bakıp, kasada ürünleri okuturken size çok yakışacak demişti. O gece bastılar. Fırından ekmek alırken önümde duran genç bir adam ekmek aldıktan sonra dönüp giderken sesli bir şekilde bana kokun harikaymış demişti. O gece bastılar. Yani size onlarca olay anlatabilirim.
(5,015 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun inşallah
(3,765 puan) tarafından
Amin canım
(793 puan) tarafından
Allah korusun, bunun bir çözümü olmalı ya böyle böyle nereye kadar gidecek..
(3,765 puan) tarafından
Onu diyorum ya işte, bıktım, usandım. Korku yok, sıkıldım artık.
+1 oy
(7,993 puan) tarafından
Bende hamileyken böyle rüyalar görüyordum. Ayak sesi duyuyodum. Karabasan gibi haraket edemiyorum ama gözlerim açık ayak sesi var biri geliyor yanıma arkama geçip bana sarılıyordu. Oğlumu doğurdum daha görmüyorum Allah'a şükür ama çok korkunç gerçekten seni anlayabiliyorum. Yastığının altına bicak yada makas koy yatarken belki iyi gelir.
(3,765 puan) tarafından
Tamam. İğneyi deneyeceğim hemen batırıyorum.
(479 puan) tarafından
Çengelli iğneyi yastığa da batırıp üstüne de takabilirsin üstünde dursa daha iyi
(929 puan) tarafından
bicagi yastigin altina koyma Alllah korusun kaza olur yataginin altina koy en iyisi
(7,993 puan) tarafından
Ben meyve bıçağı h
Koyuyodum çok kesici olmayanlardan. Yatağın altında olur.
(3,765 puan) tarafından
Kızlar iki bebek var odaya bıçak sokmam ama çengelli iğneyi yastığın iç kısmına takabilirim
+1 oy
(4,276 puan) tarafından
İlk ne zaman basladi yani kac yildir bu durum var. 

Psikologa gittin mi ?
(3,765 puan) tarafından
18 yıl olmuştur belki. Gitmedim hayır.
(4,276 puan) tarafından
Ben psikolojik oldugunu dusunuyorum. Universite de bu konuda baya bi arastirma yapmistik. Tabi dini boyutuda vardir ama zaten yapilmasi gerekeni yapmissiniz zaten.
18 yil cok uzun bi sure neden gitmediniz bu kadar sure boyunca. Yanlis anlamayin ama haciya hocaya bi sekilde ulasmissiniz.
Ben anlattiklarinizdan yola cikarak psikolojik oldugunu dusundum. Size bi erkek uzun uzun bakinca oluyo yazmissiniz. Siz kendiniz sartlandirmissiniz bugun bana uzun uzun bakti kesin gelecek diye.
İlk nasil oldu hatirliyo musunuzz ya da bi olay mi yasadiniz da oldu ?
(3,765 puan) tarafından
İlkinde gece beni rahatsız eden kısa boylu bir adam vardı. Tam hatırlamıyorum ama haftada bir kaç gece gelir beni uyandırır başımı dizine yaşlar saçımı okşar, beni geri yatırıp üzerimi örter giderdi. 1 ay kadar psikolojim bozuldu. Herkes noluyor diye üzerime geldi. Hocaya götürdüler. Banyoda aşık olmuş dedi. Muska verdi fayda etmedi. Gene geldi, gene, gene. Sonra dersteyken din kültürü hocasına soru sordum ders çıkışı beni yanına çağırdı. Olanları anlattım. Ailenle görüşmem lazım dedi. Görüştüler, ağzı dualı bir ninenin yanına gittik. Bir sürü kağıt yazdı, yaktı. Bir daha gelmeyecek ama sakın çıplak banyo yapma dedi. Evet bir daha gelmedi. Ama ben sürekli elbiseyle banyo yapamadım soyındum Aman snra. Aradan 2 yıl var ama 3 yıl yok yan okadar zaman snra tekrar başladı.
+1 oy
(1,307 puan) tarafından
Bana psikolojik gibi geldi 
(3,765 puan) tarafından
Bakalım inşAllah öyledir.
+1 oy
(1,770 puan) tarafından

İyi bir psikiyatri ile görüşmeni tavsiye ederim 

(3,765 puan) tarafından
Kesinlikle öyle. Randevu alıp hemen gideceğim
0 oy
(76 puan) tarafından
Namazlarını kılıyomusun canım , şöyle sağlam bı hocaya görünsen bı okusa seni çünkü bu zamanki hocalar sadece paraya bakıyor . Bide geldiklerinde korkma asla hatta hiç takma . Yadtığının altında makas, bıçak gibi şeyler olsun . Akşamları bol bol dua oku . 
0 oy
(15,335 puan) tarafından
Karabasan o sebeple mi.oluyomus yani. E çarşaf giy bi bakalım . Açık misin tesettürlü mu 
(3,765 puan) tarafından
Tesettürlüyüm evet.
(15,335 puan) tarafından
Allah Allah. Disari cikmadigin günler olmuyor mu peki.
(3,765 puan) tarafından
Asla olmuyor. Dün komşu oğlu sırıttıktan snra hemen anladım.yani illaki hayatımızda yabancılarla konuşabiliyoruz, en basiti mağazaya girsek erkek çalışanla muhatap oluyoruz falan ama benimki öyle değil, bir erkeğin dikkatini farkedince o gece hemen geliyorlar.
0 oy
(400 puan) tarafından
Canım o an arka arkaya kelimeyi Şahadet getir anında bırakıyor bazen banada oluyor Felak nas ayetel kürsü okuyorum gitmiyor o an aklıma geliyor hemen kelimeyi Şahadet getiriyorum bırakıyor bi dene bunu 
(400 puan) tarafından
Bende de öyle canım ne hareket edebiliyorum ne ses çıkarabiliyor felç olmuş gibi oluyorum kulaklardan o uğultu çok fena zaten ben ic sesimle okuyorum içimden geçiriyorum yani
(400 puan) tarafından
Çok iyi anlıyorum seni Allah kimseye yaşatmasın
(3,765 puan) tarafından
Amin ya, kimse yaşamasın. Ne kadar alışkın olsam da ertesi günüm kötü geçiyor.
(5,015 puan) tarafından
Bazen banada oluyor sabaha karşı şafak sökerken demi,ilk uğultu oluyor kulakta hemen arkasına tutuluyorsun
(3,765 puan) tarafından
Zaman yok canım. Gündüz uyurken bile uyuyor.
0 oy
(3,097 puan) tarafından
Bu tamamen psikolojik bence bir an önce tedaviye başla çocukların için büyük problem olabilir 
(4,276 puan) tarafından
Ben de psikolojik oldugunu dusunuyorum. Bi erkegin dikkatini cekince bana uzun uzun bakinca oluyo demis. Bence bunu sartlandirmis. Bi erkek bana bakti kesin yine ayni seyi yasayacagim dusuncesi var. Vucutta kendini sartlandiriyo. 18 yil az degil. Cok ihmal etmissiniz.
(3,765 puan) tarafından
Bir erkek baktı değil, dikkatini üzerime yığarak bakınca anlamazmıyız hepimiz. Bakmak var, dik dik bakıp dikizlemek var. Ben buradan hemen anlıyorum.
(3,765 puan) tarafından
Hangi bölüm olduğunu hatırlamıyorum, ama bana psikolojik olduğunu sanmıyorum, stresle uyuyunca vücudun felç geçiriyor demişti. Çoğu insanda olan birşey demişti. Ama değil işte. Olayı biraz derin anlatınca gülüyo doktor. Napabilirim.
(4,276 puan) tarafından
Anladim yani iste bi erkek dikkatli bi sekilde size bakinca oluyomus. Sizde bunu farkedince yine olacak diye kendinizi sartlandiriyosunuz.
(3,765 puan) tarafından
Aslında bu detay, neden böyle oluyorum deyip kafa yorunca anlaşıldı. ÜErine yoğunlaşınca da kesinleşti
0 oy
(2,173 puan) tarafından
https://www.instagram.com/tevbeterapisi?igsh=MWtwb28wODdodHY4aQ==       

Bu sayfaya bi msj atsana cnm bi sayfa daha var onu bulmaya çalışıyorum bulursam atcam
(2,173 puan) tarafından
(2,173 puan) tarafından
(3,765 puan) tarafından
Bebekleri uyutup bakacağım canım, sağol
0 oy
(1,437 puan) tarafından
Rabbim şifanı versin canım kan değerlerine de bir baktır istersen kansızlıkla uyku felci yapıyor seni çok iyi anlıyorum sen yine de okumayı bırakma gerekirse Kur'an okurum namazını kıl Allah'a sığın ve çok iyi bir hoca da araştır derim muska falan yazsa belki iyi gelir
0 oy
(5,015 puan) tarafından
Canım benim kız kardeşimde aynı öyle oluyordu hatta öyle ki günü bile belliydi her cuma , artık son zamanda öyle olmuştu onları görmeye başlamıştı insan kılığında falan,bir hocaya gitti hoca ona üzerinde birinin nefsi kalmış dedi,muska yazdı boynunda taşıdı hiç çıkarmadı bide hep abdestli gezdi namazını bırakmadı, Cevşen çok okudu , yatağının baş ucuna Kur'an Kerim koydu,ondan sonra olmadı bidaha,sen gene birkaç hocaya daha git bence,bide bu dediklerimi de sende yap 
0 oy
(5,016 puan) tarafından
Yani seni korkutmak istemem ama musallat olmuşlar sanki yada erkek cinlerden beğenip aşık olanda olmuş olabilir. Bu daha cok senin yaptığın bir hatadan kaynaklanmistir. Mesela uzerini degistirken banyo yapmadan evvel tuvalete girmeden evvel besmele cekmemen yada dualri okumaman gibi. Senin okunman lazım acilen ve tam tesettüre girmen hayırlı olur. Bir de bekarliktan beri dedigine göre bayadir seninle demekki
(3,765 puan) tarafından
Bekarken de gitmiştim, 3 harfli nin biri ben banyo yaparken avret yerime bakıp aşık olmuş denildi. İyi de ağzım çok dualıdır aslında. Hadi diyelim besmele çekmeyi unuttum, hiç Çekemeyenlere niye birşey olmuyor
(5,016 puan) tarafından
Bazen Mevla imtihan olsun için denk getirir. Sana dediğim gibi okunman gerekiyor. Bildiğim güvenilir 2 hoca var biri istanbul da. Daha once hem kendim hem bir kac arkadasim hemde oglum icin okuma yapmıştı
0 oy
(4,394 puan) tarafından
Canım bu karabasan dedikleri şey banada arada oluyor dua okuyorum uykumda bağırıyorum dediğin gibi kalkınca eşime kızıyorum neden beni duymuyorsun diye çağırmadinki diyor bazen kalkıp kendimi biyerlerde buluyorum genelde çok stresli olduğum zaman yada aşırı yorgun olduğum zaman oluyor bunu farkettim genelde uyumadan 7 şer defa Felak nas Fatiha ihlas ve ayatel kürsü okurum bende
0 oy
(1,531 puan) tarafından
Hangi sehirdesin cnm

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 372 göst.
18 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Mustafayağızannesi (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 595 göst.
3 gün önce Diğer kategorisinde Fkolgun (3,813 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 318 göst.
0 oy
7 cevap 288 göst.
19 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysenur5561 (177 puan) tarafından soruldu

381,715 soru

11,427,605 cevap

34,987 kullanıcı

...