0 oy
373 göst.
Diğer kategorisinde (22 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Eşimin köyüne geldik sabah. Kayınvalidenin elini öpmeye yeltendim. Hiç öpme hastayım dedi. İyi dedim geri çekildim. Sonra baktım oğluma cikolata veriyo bikere op vercem dedi. Ben de yarı şaka yarı ciddi hastayim diye bana opturmedin çocuğa opturuyon dedim. Gel gel sen de op dedi. Hastaysan niye öpeyim canim dedim aldım çocuğu oyun oynattim felan. Sonra içeri geçtik. Geldi oğlumu sap diye öptü. Sonra özellikle bakın size yemin ederim ki ağzından öptü. Anne napiyon hem hastayım diyon hem ağzından opuyon dedim almaya yeltendim çocuğu. Bir hasta oldu mu iğne yemeden toparlanamiyo o dedim. Bişi olmaz öperim ben tükürük ağızlı oğlumu dedi birdaha öpmeye yeltendi. Hasta değilim bişey yok bende dedi. Ben de nasıl değilsin öksürükten nefes alamıyor sesin bile cikmiyo dedim. Bu sefer çektim aldım çocuğu. Anne öpme diyorum bir de ağzından opuyorsun. Hasta oldu mu çocukla benden başka perişan olan olmuyo dedim. Oğlun bile yok yanımda çocukla ben çekiyoruz ne cekiyosak dedim. Bişi olmaz kalbine bişi getirme dedi çekti gitti. Şaka gibi kadın ya. Odadan çıktı doğru eşime. Gelin bana kızdı çocuğu agzindan optum de dedi. Eşim de hiç sesini çıkarmadı. Bizden taraf biri bunu yapsa kıyameti koparır ona hiç bişi demedi. Duyduğumu da bilmiyo geldi noldu dedi biliyon sen nolduguni işte dedim. Annem öptü diye mi böyle yapiyon bişi olmaz dedi. Olduktan sonra selam söyle çocuk cekiyo ne çekiyorsa dedim. Bişi diyemedi çıktı gitti o da. Ama bir hasta olsun. Hepsini dikacem kapiya. Götürsün getirsinler doktora. Neden bukadar anlayissizlar ya. Kaç kere oldu bu. Gözleri iltihapliymis hulasiciymis bikeresinde hiç bişey demediler bize ilaç attık bağa ondna oldu dediler. Eltimin de benim oğlanın da gözleri mahvoldu. 1 ay doktora götürüp getirdik. Sinirden patlicam yaaa. Haksız mıyım? Hincimi alamadım. 

12 Cevaplar

0 oy
(209 puan) tarafından
Haklisin canım dur bir nefes al sakin ol:))
(22 puan) tarafından
Sakinlesemiyorum. Gördükçe cinlerim tepeme cikiyo. Bir de bu gece de burda kalcaz uffff..
(209 puan) tarafından
Allah yardım etsin
-Reklam-
0 oy
(807 puan) tarafından
Hasta olmasa bile çocuğu ağızdan öpmek nasıl bir sapkinliktir. En nefret ettiğim şey. Ben opmedikleri halde çocuğu öperken ağzından opmeyin diye. Eşime de derim kaç defa ben yaninda olmam sakın kim olursa olsun çocuğu ağzından filan öpmesin diye. Iğrenç ya.
(22 puan) tarafından
O kısim ayrı bi konu zaten. Kesinlikle izin vermem yaygarayi kopartirim. Hasta olunca o kısma gecemedik bile. Diyeceğimi dedim konuşmuyorum da şimdi ama yine de alamadım hincimi.
0 oy
(2,411 puan) tarafından
Agzindan opmek ne ya!!! Hasta olmasa da agizdan opulur mu? Gelsin biri onu sap diye agzindan opsun bakalim nolucak. Bu cocuklara yapilan sapkin davranislardan nefret ediyorum. Vallahi cok iyi yapmissin hatta az bile yapmissin.
(22 puan) tarafından
Sinirimi hincimi daha alamadım ki. Patlicam sinirden
0 oy
(595 puan) tarafından
Ağızdan çocuk mu öpülür mikrop kadın yaa. Kız sende izin verme hasta olmasa bile ağızdan opturme
(22 puan) tarafından
Yok kesinlikle öptürmem kimseye. Çocuk konusinda çok hassasimdir. Herkes de bilir Kimse de yapmazdı öyle bişey çevremde. Ama bu kadininki resmen pislik ya.  Hasta olmasından bu konuya gecemedim bile daha. Sinirden elim ayağım titriyor halen.
(595 puan) tarafından
Çok haklısın taviz verme bencede
0 oy
(1,856 puan) tarafından
Ne kadar iğrenc bir şey sakın birde cocuğun ağzından optürmeyin
(22 puan) tarafından
Ben kesinlikle izin vermem. Kimse de öyle bişey yapmaz çevremde. Hepsi bilinçli insanlar. Bu pis kadın nasıl yaptı bı anda anlayamadim bile. Müdahale ettim ama olan oldu. Birdaha da yapamaz ama ben sinirimi çıkaramadım.
0 oy
(5,320 puan) tarafından
Ya ben bu ağızdan öpme kadar saçma bişey görmedim ya bu ne bencillik. Onun ağzında en az 60 yıllık birikmiş tortu var Allahım ya ben bile sinir oldum. Benimkiler hasta olduklarında öpmeyi bırak çağırmaz bile bu çok bencilce 
(22 puan) tarafından
Hem de ne bencillik. Adını cahil anlamaz bilmez niyeti iyi felan koymuşlar. İstediği gibi at kosturcagini saniyo pis. Hincimi da alamadım. Elİm ayağım titriyo yeminle.
(22 puan) tarafından
Kendi annem kendini Birak evi barki ayrı olan kardeşimle esi hasta ols abile yaklastirmaz bizi. Gelmeyin der kendi de gelmez. Ama bunlar hiç seslenmez. Umursamazlık bencillik hat safhada. Ama sorsan cahiller bilmezler anlamazlar. İyi niyetliler falan filan
(5,320 puan) tarafından
Bi sakinleş kendine zarar çok haklısın bu zihniyetle çirkefleşmeyince laf anlamıyo
0 oy
(372 puan) tarafından
Pis kadin gitsin kocasını öpsün agzindan ogg
(22 puan) tarafından
Çok değişik insanlar yaa. Sinirden patliyorum.
(372 puan) tarafından
Haklısın canım ya gerçekten mide bulandırıcı
0 oy
(603 puan) tarafından
ağızdan öpmek mi? bi kere bu ahlak sınırı içinde bile değil.anne babanın bile çocuğu ağzından öpmesine karşıyım.hasta olmasa dahi öpülmemeli.poposuna özel yerlerine dokunulmamalı. yanağı eli ayağı ne güne duruyor madem öpecek.bu konuda tolerans göstermeyn lütfen naısl bi zamanda yaşadığımız belli değiltükürükte zbilyon tane bakter yaşıyo zaten o da ayrı konu. 
(22 puan) tarafından
Kesinlikle haklısınız. Söylediklerinde aşırı hassasım. Söz konusu dahi olamaz hiç biri de. En başta bana bile opturmedi hastayım diye. İyi dusunuyor felan demiştim kendi kendime. Hiç beklemedogim anda aniden yapti. Dolayısıyla Neye ugradigimi şaşırdım zaten.
0 oy
(426 puan) tarafından
Kaynanana derhal ağızdaki mikrop sayısının tuvalettekinden daha fazla olduğunu öğretmelisin. 
(22 puan) tarafından
Öğrenmez. Uyarmama rağmen inadına yapiyo. En
son kalbini kirdirtti iste. Birdaha yaklasamaz. Bazen insanlar anlatınca abartiyolar mi acaba derdim. Ama abartmiyolarmis gerçekten.
0 oy
(985 puan) tarafından
Ağzından öpmek nedir yaa 

Ben anneleri olmama rağmen asla ağızlarından öpmem ne kadar iğrenç bi durum
(22 puan) tarafından
Ben kendim de öpmem. Öptürmem. Yeltenen de olmaz. Hayır bir de tuhaf olan ne biliyo musun. Öyle ahım şahım torun sevgisi olan bir kadın değil. Torunları için ölüp bitmez yani. Olsalarda olmasalar da fark etmez onun için . Resmen inadına yaptı. Kirdirdi kalbini bayram bayram.
0 oy
(524 puan) tarafından
Çok gıcık kadın yaa. Kendi düşünmesi gerekir. Torunun o senin. Haklısın tabii ki canım. İyi yapmışsın. 
(22 puan) tarafından
Düşünmez. Dedik mi de inadına yapiyo işte böyle. Kirdirdi kalbini bayram bayram. Konuşmuyorum dünden beri
0 oy
(1,627 puan) tarafından
Hasta olsun olmasın dudaktan kimse öpemez kim olduğunun önemi yok eşim bile öpse çocuğu ağzının ortasına birtane vururum elimin tersiyle benim için bu değişmez kabul edilemez kural uyaririm ama herkesi benim çocuğuma yolda yada benim onay vermemi beklemeden dokunmaya yeltenene bile Çek elini dokunma diyorum direk 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 1,038 göst.
21 Haziran 2019 Aile kategorisinde ♥️♥️Miracım♥️♥️ (1,114 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 840 göst.
23 Ocak 2020 Diğer kategorisinde Zelisela (315 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 630 göst.
17 Şubat 2021 Aile kategorisinde Sugra (1,186 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 437 göst.
1 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Uras (191 puan) tarafından soruldu

379,452 soru

11,358,428 cevap

34,833 kullanıcı

...