+1 oy
902 göst.
Diğer kategorisinde (525 puan) tarafından
Bugün tıp fakültesinin özel muayene bölümünde randevum vardı. Muayenemi oldum ilaçların reçetesini kaşe basması için tekrar doktora yönlendirdiler. Doktor bi türlü gelmedi. Benden sonra gelen stajyerler direkt girdiler içerideki hasta çıkınca. Eşimin de canı sıkıldı hemen kaşeyi basmasını isteyecektik. Bizim küçük çocuk da doktorun odasına önden fırladı orada şeker ve çikolatalara yöneldi. Doktor hanımın Canı sıkıldı galiba "iki kişiyle muhatap oluyorum şuan lütfen çocuğunuza sahip çıkar mısınız sizden alacak terbiyesini" dedi. Ben onlar bizden sonra geldi dememe rağmen eşim beni susturdu. Daha sonra o stajyerler çıkınca Doktor kaşe için geldiğimizi bile bilmiyor iki saat bize muayenede anlattıklarını anlatıyor. Artık dayanamadım kaşe basılacaktı dedim. Sonra anladı kaşeyi bastı. Bi yandan da çocuğumu uyarmaya devam etti. Babanın yanına geç falan. Her muayenede gelecek mi bu çocuk dedi alaycı bi gülümseme ile. Çok bozuldum utanmasam orada ağlardım. Masanın önünde de iki üç tane şeker var. Çocuklardan esirgeyeceksen ne diye koyuyorsun oraya. Kızlar lütfen linçlemeyin gerçekten sadece içimi dökmek için yazıyorum. 20 haftalık hamileyim. Zaten çok duygusalım. Bizim gözümüzde ne kadar değerli ama millet ne terbiyesizliğimizi bıraktı ne saygısızlığımızı. Üstelik özel diye para da ödüyoruz. Bir daha gitmeyi düşünmüyorum. Keşke bu doktorlar daha anlayışlı olsalar. Özellikle küçük çocuklara karşı. 

28 Cevaplar

+1 oy
(2,516 puan) tarafından
Cuus diyorum. Ben olsam coktan etmistim agzina. Benim ilk oglumda her doktor muayeneme geldi. Surekli dikkat cekmek icin muayene sirasi konusup sorular soruyodu. Bende kibarca uyariyodum. Doktorum sagolsun hep birak konussun dikkat cekmeye calisiyo derdi. Cocuk bu yahu. Bazi doktor demiyorum insanlari anlamiyorum. Sanki anne karnindan yetiskin olarak ciktilar.
(525 puan) tarafından
Çok pişmanım canım yaa bi daha gitmem zaten. Ama keşke o reçeteyi yırtıp atıp gitseydim. Bi de o muameleden sonra daha onunla muhatap oldum. O da iyice ileri gidip çocuğuma laf etmeye devam etti. Sizin doktordan Allah razı olsun ne tatlı anlayışlı imiş.
-Reklam-
+1 oy
(1,024 puan) tarafından
Valla paraamla da rezil olamam özel hastNee başardım lafı hemen yaygarayi bana hizmeti parayla veriyor ayıp etmiş doktr sinri oldum
+1 oy
(1,103 puan) tarafından
Öyle insanlar genelde okumuş cahil oluyorlar ne olmuş yani küçük çocuktur verseydi eline şeker ölürmüydü sanki 
(525 puan) tarafından
Aynen canım yaa şeker de şu en küçük mini boy şekerler oluyor ya onlardan. Bizim evde kutuyla çikolata var ama çocuk o küçük şekerleri bişey sandı.
+1 oy
(7,981 puan) tarafından
Bazı doktorlardan nefret ediyorum oğlumun ismi içinde beni azarlamisti ne biçim isim yahudi ismi diye halbuki yahudi ismi değil 
(525 puan) tarafından
Manyak bunlar ya ona neymiş istediğimizi koyarız
0 oy
(1,389 puan) tarafından
Niye linçleyelim ki ? Çocuk bu dur demekten anlamıyor. Burada içinizi döktüklerinizi keşke doktorun yüzüne karşı da dokseydiniz en azından ağlama derecesine gelmezdin
0 oy
(1,431 puan) tarafından
Sen ve eşin çocuğunuzu uyarmasına rağmen mi bu tavrı sergiledi?
(525 puan) tarafından
Evet canım biz zaten çok mahcup olduk çocuğu tutmaya çalışırken. Çocuğun adı ne dedi sıra bize geldiğinde. Biz de ismini söyledik sevecek sandık. İsmini söyleyerek hadi babanın yanına dedi. Yani bir şeye mi sinirlendi bizden mi çıkardı anlamadım ama insan gibi muamele görmek için para verip özel kliniğe gittik. Orada da fırça yedik.
0 oy
(386 puan) tarafından
agzinin payinu vermemissin ki bacim
0 oy
(1,090 puan) tarafından
Paranızla rezil olmuşsunuz aman ver çocuğa bi şeker ne olacak .Gerçi sizin çocuk abarttıysa insan bıkar da yine de sesli söylemesi yanlış.
(525 puan) tarafından
Yok canım abartacak olsa biz izin vermeyiz zaten ama anında tepki verdi.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 140 göst.
0 oy
48 cevap 1,433 göst.
14 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Zeynopy (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 624 göst.
9 Ağustos 2022 Aile kategorisinde Saliha22 (660 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 918 göst.
18 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

381,013 soru

11,406,740 cevap

34,944 kullanıcı

...