0 oy
137 göst.
Aile kategorisinde (90 puan) tarafından
Hayırlı sabahlar hanımlar. 3 yıllık evliyim bir oğlum var .Esimin ailesiyle nişanliyken sorunlar başladı. Bende mesafemi koydum .Sayamayacağım kadar olay çıkarttılar. Başlarda ben susuyordum hep ben sustukça üstüme gelip beni çıldırtmak huzurumuzu bozmak için her yolu denediler.Suan tayin sebebiyle uzaktayız ama burayı da buluyorlar iğneleyici laflarıyla. Dün akşam eşim oğlum konuşsun diye annesigili aradı görüntülü. Tanıdık bir akrabaları nişanlanmış eşime onların fotoğraflarını atmışlar .Eşim de hayırlı olsun fena olmamışlar tarzı bir şey dedi .Ordan eşimin küçük erkek kardeşi benden küçük 23 yaşında seninkinden yine güzel gayet güzel kız dedi nisanlanan kız hakkında. Ben kenarda oturuyordum bunu duyunca olan moralim bozuldu .Bende telefonu aldım sizin benimle derdiniz ne diye bağırdım. Çıldırdım artık en sonunda. Benim kardeşiyle muhatap olmuşlugum bilr yoktur o bilr laf söylüyor artık. Evlenmek istiyor bulamıyor birini işi de yok .Biz iyi geçiniyoruz diye aramızı bozmaya uğraşıyorlar. Hayatım boyunca sakin sessiz bir insanken artık kendimi tanıyamıyorum bu aile yüzünden ne yapacağımı bilmiyorum 

4 Cevaplar

+1 oy
(4,078 puan) tarafından
Eşin nasıl bir tutum sergiledi bu olay üstüne 
-Reklam-
+1 oy
(1,145 puan) tarafından
Eşin bişey demedi mi ? 

Koskoca 23 yaşında biri yengesi için nasıl böyle der aklım almıyor gerçekten demekki alıcı gözüyle bakmışda beğenmemiş seni bu o kapıya çıkıyor. 
0 oy
(2,818 puan) tarafından
Ahh bacım belkide nişanlıyken yoldan dönmen gerekirdi onca şey yaşadım diyorsun balık baştan kokar
(90 puan) tarafından
Doğrusunuz.Esimle sorunumuz olmayışı bi de uzakta olacak olmamız yanılttı ama her türlü buluyorlar
(2,818 puan) tarafından
Valla aile fizan da olsa yönetiyor kafasız kocayı kocan bisey demedi mi kardeşine
(90 puan) tarafından
O da bağırdı kızdı. Sana lafi var mı niye laf ediyon diye .Arıyorum huzurumu bozuyorsunuz dedi.
0 oy
(12,765 puan) tarafından

Eşinle sorunun yok diyorsun ama bence en büyük sorun bu. Kayınbiraderin senin güzelliğin çirkinliğin ile ilgili yorum yapma fikir beyan etme hakkını kendinde buluyor senin o ortamda olma ihtimalini geçtim eşine bunu demeye cesaret etmesi eşinin onlara seninle ilgili yorum yapma kendilerince küçümseme alay etme alanı tanıdığını gösterir. Ben eşimle bir ara annesi oğlunu öveceğim diye şanslısın iyi herife düştün dedi diye kavga etmiştim. benim annem babam benim yanımda kocan şanslı senin gibi güzel kız aldı demezler diyemezler diye bu arada bir kere dese görmezden gelirdim sürekli diyordu bunu :) 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 306 göst.
0 oy
14 cevap 467 göst.
16 Aralık 2020 Aile kategorisinde ceylan_38 (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 807 göst.
20 Mayıs 2019 Aile kategorisinde Esmanurrr (800 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 418 göst.

378,267 soru

11,321,885 cevap

34,767 kullanıcı

...