0 oy
799 göst.
Diğer kategorisinde (669 puan) tarafından

image

kizlar adetim 2 gün gecikti , test yaptım silik çıktı, sabahtandir ama çok yoğun bir karın ağrısı çekiyorum. Şu an dua ediyorum inşallah adet olurum . 3 çocuğum var en küçüğü daha 11 aylık. Sizce gebelik varmı dir :'(

27 Cevaplar

0 oy
(991 puan) tarafından
Keşke spiral taktirsaydin canim ya ben taktırdım oğlum 7 aylık bu ay taktirdim
(669 puan) tarafından
İnan ki Canim taktıracaktım aylarca adet olmadım malum adette takılıyor geçen ay yeni adet oldum aşırı kanamam oldu bu yüzden bir sonraki ay taksam daha sağlıklı olur dedim bu ayda adet olmadım böyle oldu.
(991 puan) tarafından
Ben adet olmadan taktırdım doktoruma sordum adetsiz takilmiyormus diye yok öyle saçmalık dedi ve benimkini taktılar
(669 puan) tarafından
Öyle mi Ne güzel canım ya keşke ben de takmış olsaydım ama çok iyi yapmışsın. Daha 3.bile Ortada yok iken taktıracağım dedim eşim izin vermedi ben korunurum gibisinden yine hamile kaldım şu an düşünüyorum da belki bu adam bilerek beni ikide bir gebe bırakıyor yoksa bu kadar da tesadüf değil.
(991 puan) tarafından
Bir kızım bir oğlum var eşim dedi iğne hap kullanma ben korunurum guvenmedim güvenemem yani çok yoruldum bunaldım hemen 3 aylık iğne vuruldum 2 adet doktora gittim sen uzun süre adet olamazsın ignelerden dolayı dedi bende spiral taktırmak istiyorum ama adetsiz takilmiyormus dedim yok öyle birşey dedi cuma günüydü pazartesi kan verdim sabahtan aile planlamasına gittim kan sonucumu gösterdim doktorun dediğini ilettim taktılar ama adetliye göre daha zor oldu tabiki geçen sene eşime güvendim aha sonuç ortada 2. Çocuğum oldu o yüzden en iyisi kendine güvenmek:)
(669 puan) tarafından
Ne güzel yapmışsın canım, gerçekten güven olmuyor bu erkeklere . Bide gerçekten sanki baba olmayı seviyorlar . Bununla da böbürleniyorlar üstelik. Şimdi ise diyor bana istersen aldirabiliriz diye. Dedim senin zevkinin günahını o günahsız mi çeksin, varsa zorlukları sen çekecek sin . Defalarca uyarmadimmi seni bu işin şakası olmaz diye. Gözünü öyle korkuttumki daha çok çektireceğim ona . Ona dedim ki yardımcı tutacağım diğer gebelikteki gibi sefil olmayacağım . Çocuklarla tek başıma baş edemem . Dedi yok bilmem ben sana güveniyorum inanıyorum sen yaparsın Ben dedim hiç kusura bakma bu sefer senin cebini düşünmeyeceğim sen nasıl beni düşünmediysen Ben de tutacağım Bir yardımcı sen de maaşını vereceksin ben de rahat bir gebelik geçireceğim.
(991 puan) tarafından
Ohh en iyisi sana guveniyorumlara bakma canim eğer gebelik yoksa direkt taktir benim eşimde öyle kalabalık aileyi seviyor benim halimi görünce vazgeçirdim bunaldım bende ya iyice anlamıyorlar anam anlamiyorlar
(669 puan) tarafından
Yok kız anlamıyorlar havadan sudan hop diye Baba oluyorlar tabii ki kolaylarına geliyor. İşin tüm zorlukları bize kalıyor. Bir de sanki biz sürekli çocukla uğraşalım da dışarı çıkacak vaktimiz olmasın kendimize değişik şeyler yapmayalım diye kasten bunu yapıyorlar yani benimki öyle gibi me geldi hatta yüzüne de vurdum dedi Yok ne alaka falan. Ya inşallah gebelik yoktur az önce aradım ona dedim yarın çocuklara bak ben bir acile gidip kan vereceğim.
(991 puan) tarafından
Merak ediyorum canim beni de haberdar et
(669 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım, mutlaka burdan yazacağım
(991 puan) tarafından
Tamam canım benim inşallah yoktur
(669 puan) tarafından
Ay inşallah canım, benim için dua et buna çok ihtiyacım var ❤️
(991 puan) tarafından
Ettim canim benim emziren anneyim inşallah duam kabul olur ❤️
(669 puan) tarafından
İnşallah canım, Allah razı olsun senden
(669 puan) tarafından
Merhaba canım buradan yazacaktım demiştim bugün gidip kan verdim çok şükür negatif çıktı emin olmak için küçük testlerden de alıp yaptım negatifmiş boşu boşuna diğer test beni o kadar korkuya soktu bir de kalitelisi sözde demek ki testler yanılabiliyormuş ama Rabbime çok şükür o kadar rahatım ki şu an.
(991 puan) tarafından
Ay çok şükür canim benim ya sevindim senin adına hemen spiral taktir
(669 puan) tarafından
Hemen gidip takıyorum:)))
-Reklam-
0 oy
(5,428 puan) tarafından
Bnmde geçen gün byle oldu kan verdim çok yeni var din yine kan verdim hayrlı olsun varsada nasip üzülme 
0 oy
(31 puan) tarafından
Bende ikinci çocuğu istiyorum olmuyor dua edin benim için
(669 puan) tarafından
Ay canım inşallah Rabbim bir an önce sana nasip eder bana da adet olmayı vallahi senin için bol bol dua edeceğim.
(31 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun rabbim sana da hakkında hayırlısı neyse onu versin
(669 puan) tarafından
Amin İnşallah canım Allah razı olsun ❤️
0 oy
(1,051 puan) tarafından
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütmek nasip etsin diyelim çünkü 3. Çocukta bende de öyle olmuştu 
0 oy
(73 puan) tarafından

Maddi olarak gücünüz varsa korkulacak bişey yok:)

(669 puan) tarafından
Vallahi canım maddi olarak gücüm yok kiradayım üstüne borçlar var eşimin sorumsuzluğundan dolayı böyle oldu ben de artık onun gözünü korkuttum bir güzel bugün yardımcı alacağım dedim mecbursun parasını da vereceksin çünkü ben yataklara düşüyorum aylarca bu böyle sorumsuzca davrandıysa sonuçlarına da katlanacak.
0 oy
(6,586 puan) tarafından
Kocaya güven olur mu hiç. Sevmiyorum prezervatif ne demek? Valla benim eşim takmadığı sürece asla yakınlaşma yapmıyorum ki benim tek çocuğum var ikinci çocuk psikolojisini kaldıramam hayata çocuk bakmaya mı geldik. Biraz hayatınızı yaşayın ya canınıza yazık. Çocuk büyütmek kolay mı ? Hakkınızda hayırlısı olsun ne diyelim.
(669 puan) tarafından
O kadar haklı konuştun ki canım ne yazık ki öyle Bu sadece çocuk da olsun evde baksın sanki gibi hissettirdi bana çünkü tekrar açık öğretime kayit oldum acaba gitmemi istemeyip böyle bir tuzak mı kurdu gibi de düşünmüyor değilim çünkü her seferinde hazırlıyordum veriyordum yok adam zorla da olsa onu takmadan yanıma yaklaşıyordu kaç kere böyle küstüm de umurunda bile olmuyordu. Dediğin gibi o kadar zor ki bu üçüncüyü de istemeden oldu Rabbimin var bir bildiği günaha girip de aldıramadım ama o kadar zorlanıyorum ki taki birini büyütüp rahatlıyorum diyorum üstüne başka bir tane çıkıyor en güzel yıllarımı çocuklarıma verdim 19 yaşında evlendim şu an 28 yaşındayım.
(6,586 puan) tarafından
Neyse ki genç yaşta anne olmuşsun gençliğin çocuk bakmakla geçmiş buna üzüldüm ama 30 lu yaşlarda güzel canım inşallah tadını çıkarırsın. 40 lara geldin mi artık oran buran ağıracak gezmekten de keyif alamayacaksın. Ne varsa gençlikte var. Eşin bunları düşünmez sen düşün
(669 puan) tarafından
Kesinlikle öyle insan zaten en güzel anlarını gençliğinde yaşamak ister yoksa dediğin gibi 40'tan sonra ne bir anlamı kalır benim tüm ömrüm çocuk bakmakla mı geçecek o yemeğini yer arkadaşları ile gezer  ben işte evde çocuk bakmakla ömrümü çürüttüm.
0 oy
(1,177 puan) tarafından
Silik çizgi var canım hayırlı olsun, Rabbim kolaylıklar versin inşallah 
(669 puan) tarafından
Amin İnşallah canım Allah razı olsunAmin İnşallah canım Allah razı olsun

İlgili sorular

+1 oy
24 cevap 766 göst.
16 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 317 göst.
13 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Zelihaanne (950 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 662 göst.
13 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Linkin (15,623 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 748 göst.
15 Aralık 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

383,632 soru

11,479,127 cevap

35,096 kullanıcı

...