0 oy
94 göst.
Aile kategorisinde (53 puan) tarafından
Merhaba hayırlı ramazanlar herkese

6 yıldır evliyim .. stresten dolayı çocuğumuz olmuyor ..

Napacam bilmiyorum sinirden elim ayagim dolanıyor sağlıklı düşünemiyorum .. 

Eşyalarımı topladım odada yerde soğukta oturuyorum ..

Eşim gececi akşam 19:30 gidiyor ise geceleri geliyor .. erkek kardeşi var ergenlik zamanında.. 15 yaşında.. annesi öldüğünden beri biz uğraşıyoruz ben buraya gelin geldiğimden beri bu çocuk hep sorunlu annesi zor ugrasiyordu sonra bize kaldı köyde babası var işi içiyor sürekli çocukla ilgilenmiyor af edersiniz her hafta temizlik yaparım köye gidiince yemek yaparım ama hiç birinde teşekkür ederim kelimsini duymuyorum .. yaşım 26olcam Eylül'de ..19 yaşında evlendim ..  

Çok cagresizim .. kardeşi her sabah geliyor zile basıyor eşimin amcasının gelini var evlendigim.evleneli hakkımda dedikodu ve arkamdan çok iş çeviriyor duydumda gördümde.. 

Ne istiyorlar beden anlamıyorum ailecek.boyleler.. 

Eşimin kardeşine biz elbise alışveriş yaptık 1 ay önce 1500 TLlik  LC Waikikiden zile basıyor diyorki 1500 TL ver bana yanındada bahsettiğim amcasının gelininin kızı var .. sinirden delirdim .. çocuğun aklına girip duruyorlar .. 

Eşime diyorum çok sakin davranıyor ve bu beni çıldırtıyor .. herseyden bizden birşey istiyorlar biz birkere olsun ağzımızı açıp bize para verin demedik hiç her köye gittiğimizde 1000 TL'ye yakın alışveriş yapıyoruz iyilik söylenmez ama bardak taşti artık kayinbabamdan birkere olsun kızım gelinim hoşgeldin teşekkür ederim duymadım .. sürekli Allah için dedim.. ama benimde canım var .. eşim babasının yanında herzaman kuzu gibi bebek gibi oluyor yani çok korkak.. her lafına evet der.. gitmek istiyorum dayanamıyorum çok şeyler var anlatacağım ama yeter artık 

1 cevap

0 oy
(3,333 puan) tarafından
Basta vermişsin ipleri eline. Daha yaşında cok küçük sana da bisey diyemiyorum ama dedikodu yapanin Allah belasini versin. Yeter diye ondan başlayabilirsin. 

Kimsenin cocugunun sorumlulugunu almak zorunda degilsiniz. Esinin kardeşi de olsa. Ben dayanamazdim bilmiyorum. Allah yardımcın olsun 
(53 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun ne gibi mesela ipleri ellerine verdim :( ?
(3,333 puan) tarafından
Her dediklerini yaparak canim. Bu haftasonu gidecez dedi mesela  gitmek istemiyorum dinlenecem diyebiliyormusun.
(53 puan) tarafından
Mecburum.. ben nereye sen oraya diyor
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 93 göst.
8 Aralık 2023 Aile kategorisinde Sesizsesiz1234 (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 323 göst.
12 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Eso han (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 397 göst.
5 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Asel hira (860 puan) tarafından soruldu

378,977 soru

11,343,956 cevap

34,809 kullanıcı

...