0 oy
256 göst.
Diğer kategorisinde (2,508 puan) tarafından

Bisürü erkek kuzen görmekten bıktığı için sanırım kardeş olarak kız beklentisindeydi. Yeni öğrendik cinsiyeti erkekmiş. Belki erkektir diye konuya girmeye çalışıyorum ama kızdır diyor:D Bazen tokasını oyuncağını bunu kardeşime takarız vs diye kenara koyuyor. Nasıl söyleyelim pat diye mi bilmiyorum. 

13 Cevaplar

+1 oy
(15,227 puan) tarafından
Pat diye de söylesen Cat diye de söylesen değişmeyecek ☺️ bir iki hafif hayal kırıklığı arkasından alışır ☺️
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Ablaa oluyorsun der sonra minicik bir sıkıntı var pipisi var de :DD
+1 oy
(7,958 puan) tarafından
Ay çok tatlı bir durum ama:) benim kızımda o yaşta ben hamileydim anne sakın kız olmasın derdi erkek olsun derdi kızım Allah yaratiyo bizim elimizde değil ki derdim tabi anlamiyordu :) neyse sonra cinsiyeti erkek olduğunu öğrendik sizin durumu yaşamadık Allah'tan kızım çok sevindi.suan hergun kardeşinden dayak yiyo. Kardeşi 4 buçuk o 8 yaşında halada kız kardeş istemem diyo..ama şöyle diyebilirsin bebeğimiz erkek ama o seni çok sevdiği için gelmek istedi ağladı ablama gidevem dedi o seni çok seviyo senin için geliyo dee belki ikna olur
0 oy
(2,811 puan) tarafından

Büyük yıkım :). Ama alıp karşına güzelce konuşarak anlatman, kız kardeşiyle yapabileceği etkinlik ve tüm oyunları erkek kardeşiyle de yapabileceğini anlat. Doğuma kadar kendini hazırlamış olsun :)

0 oy
tarafından
Bence tatlı erkek bebek resimleri gösterin bu bebeklerde çok tatlı demi kızım falan ben öyle alıştırirdim galiba ☺️
0 oy
(969 puan) tarafından

Vllh cnm ablamın ilk çocuğu kız oldu o da hep bana kız kardeş olsun dedi ablamın her hamile kalisinda sevinçten havalara uçacak nerdeyse ama cinsiyetten snr günlerce ağladığı oluyor kendisinden snr ablam 6 erkek çocuk art arda getirdi hiç kızı olmadı o da hep bana diyor ki teyze annem yaptı sen yapma bize kızını ver biz sana 1 tane oğlan verelim:Dbenimde 2 erkek 1 kız var neden siz erkek getiriyorsunuz diyor kız 1 tane tek bı baktın sana da 1 kız tek nasip olmuştur...:)

0 oy
(13,030 puan) tarafından

Kızım oğluma sürekli taçlarını tokalarını takıyor :) 

Neden kızım da Metehan kız olsaydı diyor ben diyorum ki ben Allah’a dua ettim önce kızım olsun sonra oğlum olsun Allah duamı kabul etti diye :)

0 oy
(13,870 puan) tarafından
Benim kızım erkek kardeş istiyordu. Hatta adını bile bulmuştu . Doktorda hep birlikte öğrendik. Mehmet'i göreceğim diye seviniyordu , doktor kardeşin Mehmet değil kız dedi. Kızım hemen kabullendi. İyi tamam o zaman Elif olsun adı dedi. Çocuklar çabuk kabulleniyor. 
0 oy
(569 puan) tarafından
Bence doğumda öğrensin AA doktor kız demişti kardesin bize supriz yapti bak ne kadar küçük erkekmis dersin belki görünce yumuşar 
0 oy
(13,021 puan) tarafından
Eyvah eyvah ben kabul ettirene kadar çok zorlandım 

Dedim bak kız olsaydı bütün oyuncaklarını alırdı ama erkek o oyuncaklarına oynamaz arabayla oynar felan oyle dedim 
0 oy
(5,991 puan) tarafından
kızlarda kız sevgisi oluyor, erkeklerden hoşlanmıyorlar. çok normal aslında:) 
0 oy
(3 puan) tarafından
Benim kız erkek istiyo du hep erkek kardeşim olsun falan derdi çok şükür oldu doğdu bile maşallah 4 aylık oldu biz başlarda çok çok zorlandım ağlardı beni artık bıktırmştı kıskançlık falan sabrettim sürekli sevdirmeye çalıştım artık çok seviyo kardeşini onunla ilgileniyo ama kıskançlık hala devam ilk başlarda çok zor gelse de alışır illa ki yavaş yavaş alıştıra alıştıra söyleyebilirsin canım 
0 oy
(900 puan) tarafından
Benim kız 4 yaşında ve tam bir erkek düşmanı hamileyim kız olsun erkek istemiyorum dedi ama ogrendikki erkekmiş.kizim kardeşin kız değil erkekmiş dedim.aaa patates adam mı yani dedi ve hemen benimsedi sorun yaşamadık beraber kıyafet bakıyoruz patates adama:)

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 86 göst.
12 Ağustos 2022 Aile kategorisinde Bsmllah (228 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 148 göst.
25 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Hatice061987 (1,309 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 118 göst.
15 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Nurtopum (603 puan) tarafından soruldu
0 oy
52 cevap 1,110 göst.
21 Mayıs 2019 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

380,080 soru

11,378,067 cevap

34,863 kullanıcı

...