0 oy
61 göst.
Diğer kategorisinde (124 puan) tarafından

Ek gıdaya yeni geçtik kızlar, yoğurt ile başladım ben aşırı ısınmasını beklemiyorum 15 dkka kadar anca bekletiyorm, bugün biraz geç kaldım uyku saati gelmişti ve saat geç olmadan vermem gerekiyordu  dolaptan çıkardiğm gibi verdim yoğurdu sizce hata mı yaptım. 

:((6 aylık )


5 Cevaplar

+1 oy
(10,025 puan) tarafından
Acaba nasil alisirsa oylemi gidiyo. Ben hic beklemem valla dolaptan alip direk veriyorum ikisinede hic bogazlari falanda sismedi
tarafından
+++ kızım 7.5 aylık en başından beri dolaptan çıkardığım gibi veriyorum
(124 puan) tarafından
Bnce de olabilir oda bir ihtimal
(1,301 puan) tarafından
Kesinlikle. Ben de öyle yaptım. Soğuk sıcak farketmeksizin verdim. Çevrem hep soğuk hasta olur filan dedi. Ben bildiğimi okudum hep. İyi ki de öyle yapmışım. Zaten soğuk yemek hasta etmez mikroplar, virüsler hasta eder.
(124 puan) tarafından
Aynn öyle bu tarz ürünlerde ısınmasını beklersek bakteri ürer, biraz da o sebepten soğuk vermeyi tercih ediyorum fazla beklemiyorum.
-Reklam-
0 oy
(1,133 puan) tarafından
Bünyesi hassas bir çocuksa hemen boğazları şişer oğlum 4bucuk yasinda dolaptan kefir almis 2 3 yudum içti aldim hemen elinden 1 haftadir boğazlari şiş
0 oy
tarafından
Keşke öyle yapmasaydın biraz geç te versen akşam da versen bişi olmazdı.dikkat et
0 oy
(239 puan) tarafından

Bende bu ay ek gıdaya başlayacagim. 4. Aydan itibaren ara ara veriyordum yoğurt. Çıkarayım biraz ilinsin öyle verim diye hiç düşünmedim. Direkt verdim. Çocuğun bünyesi ile alakalı da olabilir. Benim oğlum 26 sında 6 aylık olacak elhamdülillah hiç hastalanmadi. Biraz da benim rahatliktan dolayı herhalde. Annem babam ben çok küçükken çok üstüme titrermisler her hafta hastanelerde yatarmisim. Kendimi bildiğim için hastalık konusunda rahat davranıyorum. Öyle de böyle de hastalanacak. Çocuk bu nihayetinde. Mesela uyanır uyanmaz yelek de giydirmem üst de değiştirmem. Çok terlerse bı yelek giydiririm tabi ama gerçek şu ki ne kadat üstüne titrerseniz çocuk o kadar hastalanır. 

Benim amca kızı yazın bile o kocaman panduflar var ya onlardan giyerdi kat kat giyinirdi cam asla actirmazdi her zaman hasta olurdu. Hastalık hastasıydı yani. 

(124 puan) tarafından
Ewt canım haklısın çok üstüne düşmemek gerek neyin üstüne düşersin o başına geliyor, ama yine de kafama takıldı sormak istedim teşekkür ederim, umarım sıkıntı yaşamam bnde :)
(239 puan) tarafından
İnşallah. Sonuçta buz yedirmediniz çocuğa.  Birseycik olmaz Allah'ın izniyle
0 oy
(4,200 puan) tarafından
Hep dolaptan çıkardığım gibi verdim. Tüm doktorlar söylüyor, soğuk birşeyle dondurmayla falan çocuğun boğazları şişmez diye.hiç de birşey olmadı :)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 66 göst.
0 oy
13 cevap 199 göst.

379,174 soru

11,350,208 cevap

34,818 kullanıcı

...