0 oy
61 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3 puan) tarafından
Kızlar grip olmuşum çok şiddetli vücut kas ağrım vardı acile gittik orda dikloron dekort vuruldu acaba be zaman emzire bilirim varmı benim gibi olan

1 cevap

0 oy
(354 puan) tarafından

image

Eskiden biz grip olsaydık Annem hemen bu ilacı alıp içirirdi bize sabahı hemen kendimizi toplamış olurduk. Eşim de bende grip olsak hala bu ilacı alıp içiyoruz çok iyi geliyor, daha iki gün önce ailece soğuk algınlığı geçirdik ben çocuklarla bile ilgilenemiyordum resmen ayakta başım dönüyordu, sağolsun eşim bunu aldı içtim sabahı hemen toparlamaya başladım şimdi daha iyiyim. Bebeğimin de dişten dolayı ateşi vardı burun akıntısı vardı, ben bebeğimi hep emzirdim ister ister istemez oda faydalanmış oldu, bebeğim de şimdi gayet iyi, daha sonra hiç ateşi felan da çıkmadı, bende çok iyi oldum şimdi daha rahat emziriyorum. Tadı da aşırı çok güzel sanki ilaç değil de meyvesuyu içiyorum o derece tadı çok güzel. Bazen diyorum bitki çayları yerine bunu alıp günlük olarak içeyim ama tabi ki şaka herşeyin bir dozu var :)
(3 puan) tarafından
AA öylemi bende evde bulundurayim o zaman bebeğim 1 yaşında acaba sağır döksem sütü sonra emzirsem olurmu
(354 puan) tarafından
@Mirayanne Canım ne yalan söylüyim o konuda bir fikrim yok. Ama bende emzirmeme rağmen içtim ondan sonra oğlum süt istediği için de üstüne emzirdim, yani bir yan etki felan da yaşamadım doğru ya doğru, 3 gün diş zorluğu çektim üstüne bende çok kötü soğuk algınlığı geçiriyordum ayağa kalkınca başım dönüyordu, çocuklarla ilgilenmem gerekiyordu mecbur içtim, kaç saat sonra iyi oldum burun akıntım, boğaz ağrım durdu bebeğimin ateşi de daha sonra çıkmadı. benim oğlum da bir dahaki ay 1 yaşını dolduracak :)
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 339 göst.
11 Mart 2020 Diğer kategorisinde Seher M&M (6,053 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 213 göst.
22 Eylül 2023 Aile kategorisinde Zuhalll (736 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 255 göst.
3 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Busraqq (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 531 göst.

381,444 soru

11,419,822 cevap

34,975 kullanıcı

...