+3 oy
714 göst.
Diğer kategorisinde (811 puan) tarafından
Buradaki birkaç insan yüzünden kaç günlerdir sormak istediğim hiçbir şeyi soramadım. Benim derdim onlara dert gibi gelmeyebilir ama saygısızlık yapmaya ne gerek var? İnsanı hayata küstüren davranışlar sergilediklerinden bihaberler. Sorulsa hiçbir şey dememiş olurlar ama karşısındaki insanın alınıp gücenmiş olabileceğini hesaba katmazlar.

Çok kalbim kırıldı. Sizden biri olmayabilirim, sizi tanımıyor olabilirim, yeni kayıt olmuş olabilirim, fikirlerim sizin fikirlerinizle uyuşmuyor olabilir ama 2 kişi bir olup benim postumun altında neden beni kötüleyip duruyorsunuz ki beni tanımıyorsunuz bile...

Üslubun yanlış kardeşim dersin, bu sorunu biraz daha açar mısın dersin, en azından ne düşündüğümü tam öğrenirsin. Diğer yazdıklarımdan birazını bir postun altına getirip zorbalık yapmaya ne lüzum var?

Haklısınızdır belki ama bu üslupla kendinizden iğrendirip haksız konuma düşeceğinizi hiç mi hesap etmediniz? Günlerdir o yazdıklarınız yüzünden üzgün üzgün geziyorum, ben çok mu yanlış bir şey yazdım diye.

Doğru açıklayamamışımdır, bilmiyorumdur, belki o konuda ilk defa farklı bir görüş almak istemişimdir öğrenme amaçlı olamaz mı? Yeni doğum yapmış bir kadına ANNE OLARAK nasıl zorbalık yapabiliyorsunuz? Sizin evladınıza akranları böyle yapsa canınız ne kadar çok yanar, ben de bir annenin evladıyım..

Eleştirirsin, başım gözüm üstüne. Ama zorbalık...

Bu posta cevap verecek olanların lütfen nazik bir üslup kullanmasını rica edeceğim, linç edecekler varsa Allah rızası için bakın ALLAH RIZASI İÇİN bu posttan çıkmasını rica edeceğim.

25 Cevaplar

+5 oy
(482 puan) tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
Burdaki bazı insanlar sadece linç etmek eleştirmek için yazıyor buraya. Sanki herkes onlar gibi yaşamalı onlar gibi düşünmeli onlar gibi olmalı... hadsiz insan sayısı her geçen gün artıyor. Bu yüzden fazla ciddiye alıp kendinizi üzmeyin. Herkes karakterine yakışanı yapar. 
(1,746 puan) tarafından
Seni diğer nazlı ile karıştırıyorum sürekli biliyormusun gelmiş yine diyorum
(2,690 puan) tarafından
Nazlı nerede acaba yine engel mi yedi:)
(1,746 puan) tarafından
İnşallah
(482 puan) tarafından
Ben o değilim kızlar merak etmeyin :)
(1,746 puan) tarafından
Ona şüphem yok onun yazması bile kendini belli ediyor
-Reklam-
+2 oy
(2,666 puan) tarafından
Ben seni hatırladım fakat anlamadığım bir şey var . Sen de geçen gün  post açmıştın eşi ile konuşup sohbet etmeye çalışan kadınlara acıyorum vs. Demiştin sonra da bu postu kaldirmistin. Hatırladın mi ? O zaman bazılarının ne kadar kirilabilecegini düşündün mü? Kendinize yapılmasını istemediğiniz şeyi başkasına yapmayın lütfen. 
(2,666 puan) tarafından
Alaska , bu kadar masum rolü yeter bence. Hem kimsede hakkınız olduğunu düşünmüyorum.b
(3,366 puan) tarafından
Orda lincleyende olmadı sadece çok aşırı uzun açıklamalar yapınca haklı olunmadgini soyledik
(811 puan) tarafından
Arkadaşlar herkes sizler gibi laf sokma çabasında yazmıyor yazdıklarını... Yazdığım şeyler size ters geliyorsa "Aman banane beni ne ilgilendirir?" Diyerek posttan çıkabilirsiniz. Cevap yazma zorunluluğunuz yok. Kazık olayına gelirsek, bir şey bu kadar da yanlış anlaşılmaz. Deyimin manasını öğrendikten sonra bir daha okuyun. Yine aynı şeyi yapıyorsunuz. Ben siz değilim, siz de ben değilsiniz. Bunda anlaşılmayacak ne var? Beni tanımıyorsunuz, herkesi kendiniz gibi mi sanıyorsunuz? Kişi kendinden bilir işi.
Yazdığım şeyleri de sanki ben öyle bir insan değilmişim de öyle olmaya çalışıyormuşum gibi, SANKİ BENİ ÇOK İYİ TANIYORMUŞSUNUZ DA BEN KARAKTERİME TERS ŞEYLER YAPIYORMUŞUM GİBİ göstermeyin.
Madem hoşunuza gitmiyorum postumda ne işiniz var? Gidin kendi kendinize mesajda konuşun.
Zorbasınız. Karşıdaki neyi kaybetmiş kimi bırakmış öksüz mü yetim mi gurbette mi hamile mi lohusa mı demeden yazıyorsunuz. Üslup kimliktir. Sizin kimliğiniz gayet de belli oluyor bu şekilde. Bıktım gerçekten hoşunuza gitmiyorsa BENİM POSTUMUN ALTINA CEVAP YAZMAK ZORUNLU DEĞİL. Kırdığınız kalpleri Allah soracak. "Bu kadar masum rolü yeter bence" beni tanıyormuş gibi konuşmayın Meryem hanım, size cevap verdiğim zamana pişman oldum. Korkunç insanlarsınız.
(2,666 puan) tarafından
Ohooo yine masum rolüne girmek için destan yazmışsın.
(3,366 puan) tarafından
Hep böyle destan yazıyor mağdur edebiyatı
+1 oy
(1,185 puan) tarafından
Bir ara benimde kalbimi çok kırmışlardi onlar yüzünden çok kötü olmuştum ve ağlamıştım akşama kadar kimse senin neler yaşadığını düşünmüyor ve empati kurmak istemiyor ama senin yaşadığını yaşamadıkları için senin geçtiğini imtihandan gecmedikleri için çok rahat bir şekilde kalp kirabiliyorlar.
+1 oy
(2,922 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
E sende birine cevap ver be gülüm seçip seçip cevap veriyosun eeee demek ki sende az değilsin valla kusura bakma bazende hakettiğini veriyo bu kızlar ;)
(811 puan) tarafından
Kusura bakmayın 2 aylık prematüre bebeğim var herkese uzun uzun cevap yazmak isterim, olayı haklı olarak merak ettiğiniz aşikar ama cevap almak için yazdıysanız unutmayın ki herkes gibi benim de hayatım buradan ibaret değil. Az değilsin demek çok kaba bence henüz daha akşam yemeğimi bile yapamamışken oturup herkese cevap vermek önceliklerimin yanlış olduğunu gösterir bana göre. Müsait olduğum ilk an cevaplayacağım ki zaten soru soran çok insan da yok. Allah razı olsun herkes takma kafana minvalinde güzel cümleler kurmuşlar. Okuyup mutlu olmalık.
Size yoğunluk yüzünden cevap veremedim diye linç edilmeyi, aşağılamayı hakettiğimi söylüyorsunuz. Maksadım seçip seçip cevap vermek değildi, o gün orada bulunan ve durumu bilen birine durumu tekrardan açıklamaktı. Zaten başında da herkesten özür dileyerek dedim. Ben daha ne kadar nazik olabilirim ki? Ben öyle her anı boş biri değilim, bir ailem var, ütüm var, çamaşırım var, en önemlisi bakıma muhtaç prematüre bir bebeğim var. Cevaplayan onca insana istesem de 2 saatten az bir sürede yetişemem. Anlayışlı olmanızı beklerdim neticede kimsenin buraya bir şey yazma zorunluluğu olmadığı gibi benim de kimseye cevap verme zorunluluğum yok. Nezaketen olur o.
(2,922 puan) tarafından
Kibarlıktan kırılacan ya kimsenin hayatı burdan ibaret değil bişey yazıyosan cevapta vermelisin böyle uzun yazmana gerek yok mesela ben hepsini okumadım kısa net yeterli ;)
(811 puan) tarafından
Siz de haklısınız, arsıza kazık çakmışlar bu tıkırtı ne demiş.
(2,922 puan) tarafından
Arsız ne alaka ya yeni bı söz duydun alakaya maydanoz yazayım mı dedin ahahaha :) özüne dönüyosun yavaş yavaş :)
(811 puan) tarafından
Neden üstünüze alındınız?
+1 oy
(15,304 puan) tarafından
Burası eskilerin yeri değil ki. Özgür bir.platform. burda kimse kimseyi aralarina almak zorunda değil. Burda kendince takıl. Hakkını aşan olursa haddini bildir. Ya da he de geç. Takma kimseyi kafana. Burdaki insanlar senin için bişey ifade etmemeli. Çünkü günlük hayatımızda kimsenin yeri yok. Salla gitsin. 
0 oy
(3,134 puan) tarafından
Konu ne ki kim kalbini kırdı ? 
0 oy
(1,331 puan) tarafından
Linç yapıp artı almak için yarış içinde olan çok insan var. Salla
0 oy
(119,506 puan) tarafından
kalbini bayagi kirmislar☹️
(2,350 puan) tarafından
Hülya dan haber varmi
(119,506 puan) tarafından
geldi laa gormedinmi
(2,350 puan) tarafından
Yok laaaa nirdeee adı ne
0 oy
tarafından
Burayı takma kafana canım bana neler dediler sanal ortam burası yazmaak en basiti o yüzden akıllarına ne geliyorsa rahat rahat yazarlar yüz yüze gelseniz belki cesaret edemez hiç kafana takma 
0 oy
(1,214 puan) tarafından
Burayi bu kadar ciddiye alma derim
0 oy
tarafından

Kastettiğn o kişiler emın ol reelde öyle değildir. Tek amaçları insanların moralinii bozmak. Umursama boşuna üzme kendını. 

Mutsuz olup burda kendını tatmin edenler var karşına gelse iki kelime konuşamaz 
0 oy
(3,439 puan) tarafından
Bu kadar önemseyip üzülmenize üzüldüm. 

Ama nezaketiniz ve ifade edinişinizin güzelliği çok hoş. 
0 oy
(1,150 puan) tarafından
Yazının hepsini okumadım başlığa göre cevap verecem sen onları tanımıyorsun onlar seni tanımıyor istediğini sor umrunda olmasın burdakilerin çoğu klavye delikanlısı buraya birşey atarsan kimisinin kafasına yatar kimisinin kafasına yatmaz yani linçlere hazırlıklı ol
0 oy
(1,497 puan) tarafından
Postlarına bakımda ne güzel naif anlatan bi kadınsım sen kim ne dedi canim?, şu lincleyenler kırmaya adam ariyolar sanki takma ya ben birazda aydinlatıyorum eğer hala anlamak istememk için anlamiyosa yskmiyorum gelen fikirlere acigim adam gibi cevap yazanlara yanit veririmbazılarl sinir bosaltmaya giriyor buraya
0 oy
(223 puan) tarafından
Geçen gün aynı şeyi yaşadım ve o günden sonra da dün post açtım adam akıllı cevap veren bile olmadı. Benim de postuma iki kişi yüklendiler. Üstüne üstlük yüklenenlerden biri gidip benim postuma karşılık post açıp beni rezil etmeye çalıştı. Sonraki gün baktığımda da postu kaldırmıştı. Allah ıslah etsin. Buradaki bazı insanlar sadece linç etmeye varlar. Evlerindeki sıkıntıları burda atanlar da var. İnsanlık namına herşeyden bir haber olanlar burda insanlık dersi vermeye çalışıyor. Bazı kadınlar kadınların düşmanı, bazı kadınlar da kadınların yurdu. İşte. Bende o gün çok sıkıntı aldım ama sonra dedim ki Rabbim büyük. Eşim, bebeğim iyi olsunda onlara baktım ve gülümsedim. Allah hidayet versin herkese. 
(4,422 puan) tarafından
Seher o konuda haksızdın bee
(223 puan) tarafından
Neden ?
(223 puan) tarafından
Ya da size göre haksizdim diyelim adıma post mu açılması gerekiyordu ya elestirdikleri şeyi doğru mu eleştirdiler gerçekten
(3,366 puan) tarafından
Bak sen kavgaya yer arıyorsun sen gelip bize iftiracı dersen canımızdan bulun gibi ithamlarda bulunursa adına psot da açılır linç de yersin masumlasitrma
(223 puan) tarafından
Canımızdan bulun? Nerde demişim bı ss olarak atsana
(223 puan) tarafından
Sen nesin ya da kimsin tam olarak gelmiş bi de burda yorum yapıyorsun bari açtığın postu kaldirmasaydin sizin gibiler için karşınızda bir kadının aşağılanmasi gurur verici sizin gibiler bundan haz alıyor malesef hâlâ türüyorsunuz ben uzun zamandır takılıyorum burda ve bir kadının bir kadına karşı post açtığını senden bir de bi kaç kişiden gördüm yazık
(3,366 puan) tarafından
Ben kaldırmadım fato kapattı korktum senden kapattım he sensin en hakli sensin ayy
(223 puan) tarafından
Benden korktuğunu söyleyen olmadı, yaptığının arkasında dur bari dicektim seninle akıl yarıştıracak kadar şuurumu kaybetmedim çok şükür
(3,366 puan) tarafından
He he aynen aynen asiri suur sahibisin fazla şuurlusun
(223 puan) tarafından
Çok şükür, şu anda da senden başkası yorum yapmıyor farkında mısın? Senin için üzülüyorum. Hak edene de hak ettiği gibi konuşmak lazım o gün fazla alttan aldım seni
(223 puan) tarafından
Neyse seninle konuşup kızın postunu bozamam istediğini yaz kâle almıyorum
0 oy
(12,737 puan) tarafından

Ama çok güzel yazmışsın ellerine sağlık:ermm:

Takma o kadar ciddi ya ama buradakilere klavye delikanlıları

0 oy
tarafından
Ben hamileyken çok linç yedim burda derdimi anlattım başladılar bana laf söylemeye özellikle bir kaç kişi var onlar laf solemek can sıkmak için üye olmuşlar buraya....bide doğumuma az kalmıştı kilavue delikanlisi diyorum ben onlara yüzüne karşı soyleyemezler sende takma cnm
0 oy
(1,045 puan) tarafından
Buradaki bazı insanlar her kocanın her ailenin her kaynananın aynı olmadığını anlamıyorlar..

Herkesin hayat şartları farklı..

Bugünlerde pek girmiyorum postlarını görmedim canım...

Sen boş ver onları
0 oy
(16,506 puan) tarafından

Virgüleme noktalama yazını eksiksik güzel yazdığın için gerçekten tebrik ederim

Ben dikkat etmiyorum malesef :( 

Boşver takma burdakilerini canım


Gel seninle tanışalim biz :)

0 oy
tarafından
Ya bende şuna sinir oluyorum şimdi geldim ben bu posta yorum yaptım demi gelip benim yorumuma maydanoz olacağına sende kendi fikrini yorum olarak yaz..neden yorumumu  beğenmeyip altına muhalefet oluyon post sahibi misin..

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 302 göst.
0 oy
6 cevap 552 göst.
29 Haziran 2021 Aile kategorisinde kaya (316 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 618 göst.
13 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Lovebayb (401 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 972 göst.
3 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Nehirr (228 puan) tarafından soruldu

381,310 soru

11,415,001 cevap

34,965 kullanıcı

...