0 oy
210 göst.
Aile kategorisinde (2 puan) tarafından
Mayıs sonunda doğum olacak. Yurtdışında yaşıyoruz. Annem yardımcı olmak için şimdiden geldi. Anladığım kadarıyla eşim bu durumdan rahatsız değildi. Kayınvalide ve kayınpeder çocuk doğduktan sonra Temmuz/Agustos ayında gelip kalacaklardı (Bebek iki üç aylık olsun, tam sevilebilir olsun diyordu kayınvalidem). Annem o zaman Türkiye’ye dönecekti. Bence böylece herkes mutlu olacaktı diye düşünüyorum. Ama planları bize hiç danışmandan değiştirdiler. Eşimi abisi de yurtdışında komşu ülkede yaşıyor. Oturma izini bitecek diye, kayınvalide ve peder onun ziyaretine gidip, oradan buraya geçeceklerini bildirdiler. Eğer bende hersey yolunda giderse, bebeğim daha iki haftalık olacak. Eşim bu haberi beni arayarak, çok kızacaksın ama diyerek bildirdi. Telefonda bir şey demedim, ama sonrasında içime çok dert oldu. Hem kendileri gelip bir ay kalacaklar, kaynim da gelip bir hafta kalacak. Eşimle kavga ettik, bana sormadınız, ben ne halde olacağımı bilmiyorum vs. Anlıyorum diyor, ama ne yapayım şimdi diyor. Sizce abartiyor muyum? Annem ben giderim o zaman diyor, ne yapayım erkeklerin arasında diyor. Ama benim o na ihtiyacim var…. Sizce kendi kafalarına göre plan değiştirmeleri normal mi?

5 Cevaplar

0 oy
(1,187 puan) tarafından
Değil tabiki onlar kaynınla dönsünler ya da gitmesinler şart mı ? Ben olsam kayınvalidemle telefonla konuşurken konuyu buraya getiririm annem bana bakacak ama o kadar erkekle olmaz annemde rahat edemez o zaman siz başka zaman gelin derim . Hepsini geçtim yeni doğum yapan kadının yanında kaynının yatılı ne işi var . 
(2 puan) tarafından
Cevap için teşekkür ederim. Evet, arkadaşım da öyle yap dedi, ama ben kayınvalide ile telefonda konuşmuyorum genelde, yani öyle bir iletişimimiz yok. Olsaydı bu durumda olmazdık sanırım.
(1,187 puan) tarafından
Kaynınla var mı peki
(2 puan) tarafından
Yok tabii ki. Eşim konuyu neden bu kadar uzattığımı anlamıyor. Belki de iyi olacak hersey, ama burada okuduğumda sanki çok az kişi evde erkek olunca rahat edebileceklerini yaziyor…
(1,187 puan) tarafından
Benim kaynımla aram çok iyidir sende benim kardeşimsin der ama ben o varken ve lohusayken asla rahat edemezdim . Gelip gitti ama çok durmadı 1 2 saat sorun değildi benim için
-Reklam-
0 oy
(8,287 puan) tarafından
Tabıkı degıl canım arayıp uygun sekılde kusura bakmayın planımız boyle degıldı demelısın 
(2 puan) tarafından
Ok, benim aramam gerekiyor o zaman. Hiç aklıma gelmemişti, eşime yükleniyordum… Cesaretimi toplamam gerekiyor demek… cevap için teşekkür ederim.
(8,287 puan) tarafından
Esın sana kızıcan ama dedıgıne gore agzına bakıyo yanı sozunu tutuyor. Senin annene ıhtıyacın var bazen cozum en kolayıdır. Kırılıcaklar uzulecekler diye dusunme.
0 oy
(3,761 puan) tarafından
Sadece annenin kalıp destek olması daha iyi olacak ama inşallah gelmezler lohusalik kalabalık gerekmez helee erktek varsa evde rahat edemessin 
(2 puan) tarafından
Cevap için teşekkür ederim. Bakalım ne olacak.
(3,761 puan) tarafından
İnşallah gelmezler
0 oy
(2 puan) tarafından
Kızlar hepinize teşekkür ederim. Konuyla ilgili değişiklikler var. En azından ben arayıp fikrimi söyledim, rahatladım. İlginç olarak buraya yazmasam aklıma gelmeyecekti kendi hakkımı aramak. Sağolun, mutlu olun.
0 oy
(6,909 puan) tarafından
Düşüncesiz insanlar ya ne desen haklısın 

İlgili sorular

0 oy
55 cevap 856 göst.
23 Kasım 2022 Aile kategorisinde Brf.... (39 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 202 göst.
20 Aralık 2023 Aile kategorisinde Achelia (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 598 göst.
21 Aralık 2023 Aile kategorisinde Sedadz (567 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 102 göst.

378,958 soru

11,343,456 cevap

34,809 kullanıcı

...