0 oy
41 göst.
Diğer kategorisinde (567 puan) tarafından
Kızlar bebeğimin yanaklarinda  egzama var  özele götürmüştüm. Bir damla vermisti icgun kullan bırak demişti birde hipokort diye bir krem vermişti kullandım geçti bir ay sonra tekrarldai bugün sağlık ocağına götürdüm oda hipo diye bir krem yazdı kortizonsuzmus  onuda kullanacak ama bilgisi olan varsa yazabilir mi hangi şampuanı kullanmalıyım. Egzama için temiz içerikli nemlendirici kullanmam lazım galiba   biraz internetten araştırdım konuyu   sizin oneriniz varmı  yanaklarda jafif boyna atmış korkuyoruml

7 Cevaplar

0 oy
(16,232 puan) tarafından
Ay benim oglanda da olmuştu. Bende ilk hipokort kullandım 5 gün. Gecti ama sonra yine çıktı. Yine götürdüm. Bu sefer hamazing verdiler onu da yüzüne sürünce pütürlü pütürlü kalıyor emmiyorsu yüzü ve geçirmedi. Sonra yine götürdüm stafine krem verdiler..bir süre kullandım sonra çok şükür bir daha da çıkmadı. 
(567 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim bende de  hamazink var ama hiç yüzüne kullanmadim
-Reklam-
0 oy
(3,119 puan) tarafından
la roche posay veya eubos kremler çok iyi. Ama mustelanın da sanırım atopik ciltler için var nemlendiricisi. Yumuşatıcı kullanma çamaşırlarında çocuğun. Çok kalın giydirip terletme, bir de sıcak değil ılık suyla duş aldır hergün ve kremle. Pamuklu kıyafetler giydir. 
(567 puan) tarafından
Laroche yi bende severek kullaniyotum arastricam tesekur ederim cnm
0 oy
(3,510 puan) tarafından

image

biz bu kremden kullandık canım birkaç gün kullandık Bi daha tekrarlamadi
0 oy
(9,090 puan) tarafından
Benim de iki oğlumda da egzama vardi. Kontrol amaçlı alerji testi de yaptırdik ama çok şükür bişi çıkmadı. Doktor Bioderma şampuan ve kremini kullan dedi. Geçti şu anda iksiinde de yok.
(567 puan) tarafından
İsallah bizimkide geçer çok teşekkür ederim
(9,090 puan) tarafından
Küçük oğlumunki hatta baya ileri dereceydi. Yanaklarıni kanatiyodu hep kasimaktan.. şimdi 13 aylık oldu.. hiç kalmadı çok şükür
0 oy
(44 puan) tarafından
Kortizonlu Bi krem kullandık hamazing le beraber beraberinde bioderma şampuan ve nemlendirici kullandjk uzunca Bi süre ve gecti çok şükür benim kızımın da yanak ve boyunlarindaydi hemde çok kötü ydu
0 oy
(2,068 puan) tarafından
Bizde baya çektik. Banyoda bioderma losyon kullanıyorum. Gün icinde de k|emini. Atopic olanını. Bizim boyun ve yüz harici tüm vücut oldu. 1.5 ay şurup ve 2 krem kullandık. Geçer gibi oldu. Şuan 1.5 ay kremleri kullanıp bırakıcaz. Bende alerjik astim var o yüzden kizima egzama olarak geçmiş. Hatur hutur kaşınıyordu. Bebeklik geçtikçe geçebilir dedi doktoru. 
0 oy
(1,184 puan) tarafından
Mustela stelatopia en çok önerilen ama temiz içerik dersen bunlar temiz içerikli değil bioderma , la Roche de öyle . Temiz içerikli nemlendirici e bebeğin baby me markası tamamen temiz bir ürün . Yine de mustela önerebilirim . 

Çamaşırları da temiz içerikli bir ürünle yıkamanız lazım . 

Yün kıyafetlerden uzak durmanız lazım . 

Şampuan da yine baby me temiz içerikli ama mustela stelatopia olabilir . 

Damla ne verdiler size 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 243 göst.
12 Şubat 2023 Diğer kategorisinde ElvinHelin (331 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 86 göst.
0 oy
27 cevap 485 göst.
25 Kasım 2021 Diğer kategorisinde ❤️❤️Mrvnr❤️❤️ (13,732 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 130 göst.
6 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

383,510 soru

11,476,786 cevap

35,089 kullanıcı

...