0 oy
184 göst.
Diğer kategorisinde (1,341 puan) tarafından
Sizce aramak zorunda mı aramıyor diye evlilikte sorun olması saçma değil mi benim eşim annemi aramıyor ama annesini aramami istiyor annesi de neler yaşattı bana niye çünkü kaynanam sürekli dolduruyor aramıyor diye bayramda hastalıkta arasam yeterli görüyorum ben onlar sürekli istiyor 

12 Cevaplar

0 oy
(268 puan) tarafından
Evlenince her ne yaşanırsa yaşansın artık gelin gittiğin evin kızı oluyorsun. Kızı olarak görsün görmesin. Eziyet eder etsin. Koca tarafinda ne olur olsun her zman gelin ileri çekmek, arayıp sormak, yardımcı olmak zorunda onlara göre tabi. Eğer sende eşinle atan iyi olsun istiyorsan her gün değil tabi. Haftada 1 ya da 2 defa ara. Konusacagin hepi topu 2-4 dakka. Nasılsın ne yapiyosun bende iyiyim işte. Bı ihtiyacın. Var mı yok mu kapat telefonu. Bu sefer eşini de dolduramaz. Konuştuğun zaman da normal mesafeli konuş. Yani sana bir soru mu soruyor düşün. Ben ne dersem onu eşime taşıyacak onun için düzgün ve kısa cevap vermeliyim ki eşime tasimasin bunu. Ya da taşıdığı zaman ne var bunda diye eşin annesine söylensin. Tabi koca tarafi sana neler yaptı bilmiyorum ama onlara göre biz ne yapqrsak yapalım mecbur bizi arayıp soracak derler. O yüzden hiç kocanla da o topa girme. He de geç. Ve dediğim gibi 1-2 defa da ara. Bence. 
(268 puan) tarafından
Eklemek istiyorum. Kaynanamin ağzı var dili yok. Kendisi ağır hasta Allah'tan WC kendi gidiyor. Adı kaynana ya o bile bana batıyor. Hicbirsey yapmasa bile... Şimdi bizde bende haliyle düzenim bozuldu gibi hissediyorum çok dağınık biri bende tam aksi aşırı temizlik ve düzen hastasıyım ama yapacak bişe yok. Bu stresimi de eşim hissediyor öyle olunca eşimle aram aciliyor ve mesafeli davranıyor gibi hissediyorum. O yüzden eşinle iyi olmak istiyorsan ailesine de iyi davranmak zorunda kalabiliyoruz.
(1,341 puan) tarafından
Bu sebepten evlendigime pişmanım ve hep kızımda bunları yaşayacak diye şimdiden üzülüyorum
(268 puan) tarafından
Sana söylediklerimi kendime de söylüyorum. :) o zaman kimsesiz biriyle evlenmek gerekiyor. :) şöyle ki. Ben 4 yıllık uniyi birincilikle bitirdim. 3. Sınıfta nişanlıydim son sene evliydim 2023 de mezun oldum hemde anne oldum. Eğer evlenmeseydim fakülte de akademisyen olmak istiyordum. O yüzden kızinixi güzel yetiştirip meslek sahibi yapmadan evlendirmeyin. Kızınızda bunları yaşamaktan korkuyorsanız. O zaman kızınıza hiç kimse bulaşmaz. Ben çalışıyorum kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum der geekirse kocasına kapıyı gösterir. Ha ben pismanmiyim asla. Her insan 4 4 Luk degl. Benimde esiminde ailesinin benim ailemin kusurları var. O yüzden ikimizde fedakarlık tolerans tanıyoruz.
-Reklam-
0 oy
(1,132 puan) tarafından
Birkac dakikalik telefon gorusmesi hayatindan ne kadar çalabilir? Neden laf veriyorsun agizlarina? Sen kaynananı ara sor ki esini doldurma firsati bulamasin.
0 oy
(4,555 puan) tarafından
Ben aramıyorum anca kandillerde hastalıkta vs. Zorunda olduğumu da düşünmüyorum 
0 oy
(1,865 puan) tarafından
Bizim de hep bu sorunlar vardı. Tabaklar havada uçuşurdu bu yüzden. Sonra sonra düzeldi şükür.  Şimdi hiç konuşmuyorum o ayrı :) aramayı bırak bakmak zorunda bile değil. 
0 oy
(880 puan) tarafından
Benm kaynnamda cok cektirdi benm esimde ilk zamanlae ayni boleydi sukur duzeldi anasinjn seytanliklarini gordu aramam asla arasada acmam hatta ole bi dunya yok evleniorx die o insanlara hizmetcilik edip yasa gonullerini hos tutma gibi bi caba iverisine girmek zorunda deiliz herkwz yerini bilsn esinde bilsn valla gecen kaynanam aradi gece 11bucukta ki benm bebgmn gece uyumadginj bilir erken yatarz cunku bebegim 12den sonra uyanir aradi actim uyudugmuzu bildgnz halde neden ariosunz sizin gibi keyifli insna deiliz size uymak zorundada deiliz dedim kapadim esimde iyi yaptin artik yerini bilsn kafasina gore istedgi gibi hareket edemesin dedi sende tepkini goster bacim susma susarsan hic umursamzlar yqpmaya devam ederlr 
(1,341 puan) tarafından
Eşim anlamıyor işte hemen dolduruşa geliyor
0 oy
(964 puan) tarafından
Aramiyom anam uzak dursun mecbur kalmadıkça da görüşmeyelim. Dün kocam mesaj atmış annemi ara hâl hatır sor diye dedim hastayım iyi olursam ararim:)) gel annem gile gidelim diyo sen git ben gelmicem diyorum kızı da alıp gidiyor. Bir zamanlar çok sorun etti de baktı ben istemiyorum zorlamanın bı manası yok doye düşündü heralde
0 oy
(100 puan) tarafından
Canim her ne kadar aranızda sorun sıkıntıda olsa o eşinizin annesi oyzuden ara tabii 2haftada bir de olsa ara nasılsın hal alhatir sor kapatt eşinle olan huzurun için yapp kimsenin gazına gelipte aramamazlik yapma ne kadar kötüde olsa kocanı buyuten kadındır.
0 oy
(569 puan) tarafından
Haklısın aramak zorunda değilsin. Birde seninle uğraşmış hiç gerek yok.  Bende aramıyorum doğum yaptım bir günlük lohusayim bebeğimle hastanede, olay çıkardı ve benim ailemde var. Bana saygısız terbiyesiz diyor bunları da anneme söylüyor beni şikayet ediyor. Onun seviyesine inip kavga etmedik uygun şekilde ağzının payını verdik. Şehir dışında yaşıyor gittiğinden beri aramadım. O da aramadı, anneme dedim sende arama nasıl gittin iyi yolculuklar diye, gerek yok. Hadsiz sen kimsin de beni anneme şikayet ediyorsun. 
(1,341 puan) tarafından
Aynen canım ya beni de öyle hamileyken ben perişanım anneme diyormuş beni aramıyor sanki karşısında çocuk var
(569 puan) tarafından
Annelere söylemek nedir ya çok değişik bunlar.
0 oy
(5,008 puan) tarafından
Karşılıklı sorun yoksa aramak daha iyi. Ama eşim benim ailemi arayıp sormuyorsa bende aramam
0 oy
(1,165 puan) tarafından
Haftada ya da 2 hafta da gideriz ya da onlar gelir . Görüşemediğimizde de ararım hatrını sorarım. Ben aramazsam o arar sorar . Nasıl annemi merak ediyorsam onu da ederim. 
0 oy
(433 puan) tarafından
Mecbur değilsin ama aramalısın arada ara hal hatır sor kapat oldu bitti ne var bunda
0 oy
(3,073 puan) tarafından
Bende bi bayramda bi hastalıkta arıyorum karakter olarak öyleyim ama bi kaynanama karşı değil 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 500 göst.
25 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Butterffly- (568 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 554 göst.
31 Ocak 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 160 göst.
3 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Gülnurknd (113 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 305 göst.
26 Kasım 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

379,089 soru

11,347,532 cevap

34,813 kullanıcı

...