0 oy
67 göst.
Aile kategorisinde (900 puan) tarafından
Eşimin arkadaşı sevgilisi vardı bizde yeni evliyiz gurbete geldim kimsem yoktu bize geldiler tanıştık kızı o kadar çok sevdim ki düğününde nişanında da yardım ettim kalbi çok güzel birisi neyse evlendiler fln ama baya değişti bir komşusu var sürekli beraber gelip giderler bizde ayda bir fln görüşürüz kendisi kpss ye çalışıyor geçen napıyorsun dedi iyi dedim komşularla gün yaptık onları ağırladım fln anlattım sonra.basladi bana çok banel geliyor ben öyle samimiyet sevmem en çok korktuğum şey ev hanımı olmak hayatını komşularina baglaamk yok takıldığın insanlar senin huyunu değiştiriir diyecektim kimin huyu değiştiği belli diye demedim baya sinir etti beni eşiyle eşim aynı meslekten aynı maaşı alıyor ama herşeyi aldırmış sürekli aldığı şeyleri övüyor biraz değişik geldi bana içimi dökmek istedim daha neler var ama şimdilik bu olsun 

2 Cevaplar

+1 oy
(1,646 puan) tarafından
Bazı insanlarda evlilik dönüm noktası oluyor. Bastırılmış bütün duygular evlendikten sonra eşinin gösterdiği davranışlardan sonra gün yüzüne çıkıyor. O yüzden bazı insanların evlendikten sonra değişmesi kaçınılmaz oluyor. 
(900 puan) tarafından
Aynen katılıyorum çevremde bir çok insan evlendikten sonra aşırı değişti ama hepsi de bana kötü yansıtıyor kendini sorun mu bende anlamadım ben evlendikten sonra kimseye karşı kötü bir şeyler beslemedim aksine daha da iyi oldum onlara karşı
(1,646 puan) tarafından
Evlenip sana karşı huyu suyu değişen kişi güvenilir kişi değildir. Arkadaş değil arkadaşçıktır bence. Arkadaş dediğin arkadaşına karşı değişmez. Arkadaşçık gelip geçicidir. Vakit kaybıdır. Sadece işi düştüğünde gelir. Birini buldu mu direk satışı yapar.
(900 puan) tarafından
O kadar doğru konuşuyorsunuz ki sanki bir yaşanmışlık var içinizde
(1,646 puan) tarafından
Yani tabi ki. Arkadaş konusunda kalbim çok yandı. 5 yıl oldu arkadaşlarımla arama mesafe koyalı. Ama çok özlüyorum. Öyle böyle değil. Her gece rüyalarıma giriyor ama yapacak bir şey yok. Böyle olması gerekiyordu böyle oldu.
-Reklam-
+1 oy
(3,329 puan) tarafından
Onun bi yeri kalkmis iner yakinda 
(900 puan) tarafından
Haha çok doğru dediniz

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 154 göst.
10 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Zehra asude (179 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 60 göst.
23 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,224 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 378 göst.
25 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Birisii (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 336 göst.

382,554 soru

11,453,502 cevap

35,030 kullanıcı

...