0 oy
101 göst.
Diğer kategorisinde (304 puan) tarafından
Cuma günü 38+0 a gün almıştım giitim yatisimi yaptık kan aldılar damar yolu açıldı yarım sat etmeden doğumhane ye indik.korkuyorum beni bayiltin dedim. Hazırlık yapıyoruz. Başlamadık deyip başlamışlar di.doktorum sürekli konuşturup oyaladı beni. sohbet etti.midem bulunmaya başladığı an anladım bebeği çıkartmaya çalışıyor lar.bayiltin hocam dedim.bir baktım bebeği gösterdi bana.o an hem korku hem sevinç stres bir oldu.bebeği temizleyip yüzüme temas etirdiler. Bana iğne yapıp gözünü yum uyu deyip sakinleştirici yaptık uyursun deyip yine öyle oyaladı lar 10daka sonra odadasin deyip deyip sakinleştirdi doktorum. Cuma sezeryan oldum cumartesi taburcu olduk. Darısı tüm hamişlere inşaallah.

4 Cevaplar

0 oy
(100 puan) tarafından
Allah analı babalı büyütsün ömrü uzun ve bereketli olsun.Ailenizle huzurla yaşayın
(304 puan) tarafından
Allah' razı olsun canim darısı tüm hamişlere
-Reklam-
0 oy
(23 puan) tarafından
Zormuydu bele vurulan igne kesilirken aci hissettinizmi yürürken nasildi biraz bilgi verrmisniz Gözuünüz aydin bu arada  cok korkuyorum bende olcm sezertan
(304 puan) tarafından
Valla canım benim 4 üncü sezeryanım olmasına rağmen ben çok korkuyorum dum o kadar korkmuştum ki akşama kadar hemşire gelip gidip ilaç verdi  nabizim hep yüksek atıyor du. Belime 3 kez malesef iğneyi batırdı lar. 3 üncü de doğru yeri bulup enjekte etti adam. Acısı çok keskin değil di hareket etmeyip nefes alıp verdikçe kolay geçecek sadece çekiştirme hisiyati vardı acı felan yoktu.kesinlikle yani anlayacağın o kadar korkma ya değmez di. Ayağa kalkmak çok Zor değil acisiz di   yere bakmayip ününe baktıkça sorun yaşamazsin.
(23 puan) tarafından
Teşekürederim
0 oy
(8,833 puan) tarafından
Ayyy hayırlı olsun. mis gibi kokuyodur şimdi. Bol bol kokla. 
(304 puan) tarafından
Darısı tüm hamişlere inşaallah
0 oy
(8,977 puan) tarafından
Gözünüz aydın geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah 
(304 puan) tarafından
Amin inşallah canım sağol

378,360 soru

11,325,185 cevap

34,777 kullanıcı

...