+1 oy
1,499 göst.
Diğer kategorisinde (316 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi

Hayırlı akşamlar

Eşim 15 gün önce anneme bulaşık makinesi aldı çok mahcup oldum ve utandım ailemde öyle çok utandılar. Eşim habersiz utanmayacakları bir şekilde hediyem olsun dedi alıp eve direkt yolladı. 


Babam takcisi doğu bölgesinde işleri pek yokmuş babamın taksisi de motor yemiş sanayide tamirde arabası 5 gündür, ailemde geçimi zor sağlıyor kiradalar ablam da az önce benden 200 tl istedi hesabımda yoktu eşimden rica ettim yolladı sağolsun hiç iki etmedi. 


Az önce beni karşısına aldı eşim. Anneni ara bir sor evin geçimi nasıl oluyor. Gıda ihtiyaçları var mı dil ucuyla laf al annenden dedi. Bende sorarım yarın şimdi ararsan korkarlar uyuyorlardır dedim. Oda yarın ara öğren. 5 bin tl yollayayım annengile dedi. Bin tl ablana 4 bin de annen gile ihtiyaçlarını alsınlar dedi. Çok utandım doğrusu ağlayacak gibi oldum. Ailemde kabul etmez utanır hiç bir beklentisi yok ailemin bizden. Sadece mutlu huzurlu olalım istiyorlar. Eşim de eksiden gidiyor. 


Eşim ailesini depremde kaybetti. Anne yok baba yok bir büyüğüm senin annen baban kaldı dedi. Onlara evlatlık yapmayacaksam ne diye varım. 15 günlük ev alışverişimiz 4 bin tutuyor dedi paranın hükmü yok, ailen ne yapsın bu yoklukta babanın arabası çalışmazsa nasıl geçim olur dedi bende sen böyle konuşunca ben utanıyorum dedim. Kendisi de utanacak birşey yok dedi ailenin bir isteği olursa haberim olsun diyede tembihledi. Neden utanıyorum bilmiyorum. Benim bu utanmam bana göre anormal. Sizlerinde eşi ailenize yardımcı oluyor mu? 

44 Cevaplar

0 oy
(9,021 puan) tarafından
Ayyy inşallah benim oğullarım da böyle olur. Allah razı olsun.. ne kadar güzel ince düşünüyo. Rabbim onun da karşısına hep iyileri çıkarsın inşallah. 
(316 puan) tarafından
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim Allah razı olsun. Hepinizin inşallah ♥
-Reklam-
0 oy
(665 puan) tarafından
Esinin ailesini depremde kaybettiğini okuduğum an gozyaslarina boğuldum Allah rahmet eylesin 
(316 puan) tarafından
Amin canım allah razı olsun ♥
0 oy
(51 puan) tarafından
Valla bizimkiler 100 lira alır onun derdne düşer ama tabi ailene de bağlı benim babam yeminlerle 5 sene önce esimden j600 lira aldı vallahi verecem yemin ederm dedi daha ödüyor ödesin ödemesin ama ailede önemli 
(316 puan) tarafından
Bizimkiler mahcup kalır imkan oldukça bizim kışlık yazlık malzemeleri atarlar kargoya yollarlar ellerinden gel diyince yardım ederler manevi olarakta eşime çocuğu gibi davranir
0 oy
(931 puan) tarafından

Maşallah gerçekten, Allaha şükür et :)

(316 puan) tarafından
Çok şükür canım Allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 411 göst.
29 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Anne.adayii (837 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 517 göst.
19 Ocak 2020 Diğer kategorisinde Şahsına münhasır☸️ (728 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 413 göst.
0 oy
1 cevap 150 göst.

382,161 soru

11,442,259 cevap

35,012 kullanıcı

...